81

Може би си права

преди 5 месеца

До 61 ако госпожата е тази, която гледах на снимки в нета, то този е наистина за отзоваване и задължителен курс за придобиване на качество за красота!

80

Запознат

преди 12 години

Лично познавам Трифонова. Това е една жена, която я интересуват материалните неща. Добре си я спомням, как подражаваше в маниери и стил на обличане на дипломатките, които ухаеха на скъпи парфюми и се гримираха със скъпа козметика. Английският и руският, които "владее" са под всякаква критика, особено английския! И е с две висши образования - техническо и юридическо. А юридическото записва, защото още щеше да ни е телефонистка във външно. В момента търси връзки с Младенов за мандат в чужбина.

79

postradal

преди 14 години

Пълен двуличник, получи си заслуженото.

78

Ана

преди 14 години

Всеки, който познава Камен Величков, би се ужасил от яростта и глупостта, с която го нападат много по-невежи от него хора. Повече от ясно е, че всичко е скалъпено и цели единствено скандал. Предполагам, че много скоро разумните и непреднамерени властимащи фактори ще вземат правилното решение. А за езиците на Камен Величков - Анономен, ти си в дълбока заблуда!

77

до биографа

преди 14 години

Останалото и долу-горе така, но Мая Няголова не беше чистачка в Демокрация, а журналистка. С връзки, разбира се. Как иначе се ставаше демократ.

76

биограф

преди 14 години

мая няголова работи дълги години като ЧИСТАЧКА във вестник демокрация преди желю желев да се пръкне в президент. звездата на демокрацията - желю желев - изгрява и мая наголова урежда като по чудо мъжа си на работа при него. смотаният подлец камен величков който по партийна линия завършва средно и висше има незадоволителни знания за да помага в екипа на желю и затова го назначават за съветник за да не им се пречка. през това време камен величков започва да се самообразова ,запознава се с важни и значими люде от политическия елит и след 2 години пълзене по паветата успява да се трансформира в посланик. жена му също толкова посредствена бива назначавана от един директорски пост на друг защото кадровиците на България ги приемат за безобидни плазмодии. сега величков има самочувствието на кадровик и главен конспиратор на държавната машина.

75

istina

преди 14 години

искате истината? посетете форума bg-thai.co.cc/ако камен величков замине от бангкок ще публикувам информация от извора на българи който пострадаха от него. за сега не смеем да говорим ,защото той и жена му колят и бесят в посолството

74

ан

преди 14 години

някой има ли представа колко знае и говори английски? защото аз съм го слушала и за малко да припадна. чувала съм го да казва няколко изречения на френски, защото не знае повече, от арабските колеги знам че слабо говори и разбира само елементарен арабски..........изобщо е много образован.

73

..........

преди 14 години

аман от теб, какви знания? той е в постоянен алкохолен делириум.............

72

Комунист

преди 14 години

В Москва беше секретар на комунистическата организация на студентите-българи в МГИМО. После - като чиновник и началник - беше все подозрителен, все заговори му се привиждаха, все някой искаше да му навреди... Но това не значи, че той няма права - защо се допуска да изтича позоряща информация от даржавните органи, които са сезирани с оплакването против него, преди да бъде изслушан и той самият? Както се казва, дори и да си параноик, това не значи, че не те преследват наистина

71

да да

преди 14 години

Да права си. За това трябва да е отишъл. А накрая каква стана тя ...

70

Анонимен

преди 14 години

Арабист разузнавач в Тайланд каква работа върши?

69

възмутена

преди 14 години

А може би е отишъл просто ,за да си върши работата,за която все пак има някякви знания и умения...

68

информиран

преди 14 години

тази е мадамата на Бойко. Оня къде се навира между шамарите. Да пие българска ракия сега:)

67

Анонимен

преди 14 години

Сексът не е материален.

66

Neznaiko

преди 14 години

emi ako iska niako da napishe po tailandskata policia, da pita dali ima zavedena jalba ot niakoia tailandka za iznasilvane sreshtu nego.

65

da da

преди 14 години

разбира се, че няма материални блага. Той не се интересува от нищо материалното. Той и затова е отишал на изток - да извиси своя дух и да се раздели с материалните облаги. И този секс скандал е погрешно тълкуване на мъдрите и интелигентните му слова.

64

321

преди 14 години

Tuka veche navlqzohme v teoriite za konspiracia. Moje i da e taka , ama veche stava tolkova slojno , che nikoi ne moje da kaje.

63

Баничаров

преди 14 години

А, айде да ми врътнеш един биг бен, сексуален тормоз ли е?

62

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера едно нещо. Тука поне 10 проучвания съм чел , където се обясняваше как мъжете се страхували да флиртуват на работното си място с колежки. А под статиите 300 коментара 60% писани от жени, които обясняват как мъжете не трябвало да се притесняват да флиртуват. ОК, но когато не знаеш дали ако подметнеш на колежката колко е хубава днес, няма да получиш призовка и дело за сексуален тормоз , как да флиртуваш? Не става..