128

Анонимен

преди 13 години

Епа бизнесмен човек.. кво да прай освен парички да .. краде :)нека си поплаче ,ще му мине. Само дето колкото хора е разплакал дето на тях няма да им мине..

127

Dimiter USA

преди 14 години

Ei Obektiven,mnogo sa mi protivni tvoite misli i razsujdenia! Govorish kato samodovlna mutra, koiato moje da viree v izmislenata ni durjava Bulgaria( za sujalenie). Ama ti po-nazapad ot BG ne mojesh da vireesh, zashtoto tam takiva kato tebe vednaga gi vkarvat tam kadeto triabva!!! *** latino-amerikaneca si!!! idiote!!!!

126

хахаха

преди 14 години

Кой пари бе люде глупави,кой нашите,кой твойте......ей *** народ,тези който си изкараш са твойте....ако чакаш на държавата в кофите ще умреш...ще разберете и в това правителство на каде отиват нещата ама ви трябва още малко време,като почнеш да се чудиш с какво да си купиш хляб ще разбереш.

125

Анонимен

преди 14 години

Ха плаче а може да краде гад ***,пожелавам и на другите крадци от дпс и бсп да посетят затворите за дълго и да върнат парите ни

124

Дражко

преди 14 години

Милият.И как са му се изпотили очилата......То мъка,то рев,то безпомощност?Абе,прокурора..Абе бръкни в джоба,па дай на безпомощния човечец някои лев за дюнер.

123

Анонимен

преди 14 години

ami kato znae che shte trjabva da gi vrashta kak njama da se razreve

122

Анонимен

преди 14 години

Колко сърцераздирателно.....направо ще се гътна..

121

БИРНИК

преди 14 години

ПО ВАЖНО Е КАКВО ЩЕ МУ КОНФИСКУВА КУШЛЕВ , ЗАТВОРА СИ Е ЗАТВОР !

120

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 14 години

MАРГИНИЯТ СЕ РАЗКУЦА , ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ ЧОВЕК КОЛКО Е ЗЛЕ , МАРЙО РИДАЕ , КОЛКО ТЪЖНО НИ Е И ЗА НЕГО , А СПОНСОР ЛЮСИ ГРАДИ БАРИКАДА НА ДЮНИ И МОЖЕ БИ ЧАКА ГОЦЕ ДА ВИКНЕ РУСКИЯТ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ЗА ДА ГО ОПАЗИ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ! ВСЕ ЕМОЦИОНАЛНИ НЕЩА !

119

тони

преди 14 години

да бяха поканили и любовницата му и тя да каже колко нежен и мил баща е, как детето и тя не са лишавани от нищо

118

българан е галант...

преди 14 години

Сега реве,ами като го подкарат *** в панделата наред...тогава ще пее ли,а?!Ама той народа ни хубаво го е казал,но да има кой и да го чете: ''На таккова дупе - такув ***...'' Айде,че има още гъзодайници за десерт на ромите,дето още шетат на свобода...за сега ?!Ама не ще да е за дълго,ако този лошия милиционер Ц.Цветанов има власт и време да ги докопа...леле-мале какъв кеф. Със здраве,умници.И контра-коментарчета...не ща !Ясно...!

117

LoL

преди 14 години

Точно няколко часа след като прочетоха присъдата му, въпросния господин Николов беше в Шумен(в едно от предприятията, чрез които точи тези пари) и се хилеше като *** на бонбон. жена му не е по-невинна. Да ги осъдят на 40 години заслужават и 2-та!

116

ричи

преди 14 години

А сега, когато отиде в затвора кой ще издържа любовницата му и общото им дете?Тая мутреса не работи, а получава заплата от неговото предприятие.

115

риооо

преди 14 години

Хе-хе-и тоя е още само заслужил артист! ? Не е справедливо! Гоце да готви за него и стойков указ за награждаване на двамата със званието "Народен артист на Мутроландия"

114

поипои

преди 14 години

ИЗТОЧВАНЕ, умнико, ИЗТОЧВАНЕ!!! 7.5млн. евро! А това са пари които е би трябвало да се използват за да стане поне малко по-добре отколкото е сега! Ама нали си печелиш страхотно, важното е собствения ти *** да е добре, останалите да го ...

113

Обективен

преди 14 години

Да,а... Те, това е... Не е важно как и къде реално живееш, важното е къде си мислиш, че живееш и какво си представяш, че те заобикаля. Не вярваш на написаното?! Че аз не съм се надявал да повярваш. Ако имаше такава опасност, ***, никога не бих го написал...

112

поипои

преди 14 години

За тебе май няма разлика между "усвояване" и "източване". Аз знам каква е, ама няма да ти я обяснявам, щото ти си по-добър от мене! Нали така беше, комплексарче! А и да си на помощи не означава, че печелиш страхотно!

111

поипои

преди 14 години

Довечера обещавам, даси отворя една ледена биричка, да си нарежа пастърмичка и да седна да се кефя на хубавата новина, че *** се е разревал. А ти си мечтай за джипчета колкото си искаш. Печелел страховито... аман от комплексари!

110

поипои

преди 14 години

На теб май ти харесва да бачкаш за минимална заплата, да те дерат като гергьовско агне отвсякъде, да плащаш на ЕРП-та ток на завишени цени, парно, вода... да си трошиш колата по пътищата, и т.н. И когато един от ***, които допринесоха за това, че да ни спират пари от Европа има вероятност да влезе в затвора и ние се кефим /малко, ама от сърце/, ти "обективен" ме наричаш "въшка"? Аман от такива циреи като тебе! Пуквай се и изтичай в канала, че миришеш!

109

Обективен

преди 14 години

Наистина ли вярваш, ***... че си демократ и антикомунист? Комунистите са мързеливи и не обичат да работят... Аз работя непрекъснато и печеля страховито... И докато го правя, ти си този, който си седи на *** и пише идиотщини по форумите. И като пресичаш с платнените торби пред джипа ми, винаги ще ме гледаш мръсно... Така и трябва. Защото всичко в мен винаги ще ти говори ясно и недвусмислено едно - по-добър съм от теб!!!