60

outsider

преди 14 години

Ор Дянков друго не може да се очаква. Той ще твърди, че всичко е наред и че сме излезли от кризата докато не му вържат тенекията и не го отпратят там, откъдето е дошъл.

59

Калин

преди 14 години

Дянков имаш администрация да те работи и гласи както си ще, поне имай доблеста да си признаеш, хората ще те разберат.

58

Заблуда

преди 14 години

Дянков, тежко и горко ти! Лъжат те всички, но най-много НАП и НСИ! Но тъй като са държавни служители, само със смяна на ръководството няма да стане-мързеливите и корумпирани чиновници ще си останат, защото са държавни служители!Единственото ти спасение е да ги закриеш и да откриеш нови структури с хора, подбрани с конкурси!

57

Смехххххахах

преди 14 години

Дянков е Брад Пит !Дянков е световно известен учен !Дянков е най-добрият финансов министър !Ето това са трите изречения, които се въртят нон-стоп в тиквата на този от снимката :)

56

Ностра-дянков

преди 14 години

На Дянков да му имам методологията :) Само е да се преподава в универистетите :) Ама и какъв е нагъл, окото му не мига като говори глупости :) Може и да си вярва - по-зле за нас

55

вдянков

преди 14 години

цялата работа е да се отчита дейност,значи шменти капели.Ей на електроенергията уж нямаше да се пипа,пък пак увеличение.

54

Анонимен

преди 14 години

Хайде да вземем да смятаме:75млн. цигари при акциз за 1000 къса в размер на 76 евро прави точно 11 148 231,00 ЛЕВА акциз, а не евро, което пък на цигара прави по около 15ст. Как ги докара до 69ст. и до 14 лв на кутия, ако ми обясниш ще съм ти много благодарна. :)

53

SIMO

преди 14 години

DA PO DOBRE SME PO KORUPCIA NO PO ZAPLATI SME POSLEDNI I PO DOXODI ,XAIDE DA SI XODISH MOETO MOM4E ,ZASHTOTO AKO RABOTE6E VUV MOJATA FRIMA OTDAVNA ZAEDNO SUS BOKO DA SUM VI IZRIATAL SUS SHYTOVE .GROBOKOPA4OTE NA BULGARIA TOVA E GERB . NA KOITO NE MY E QSNO DA XODI PRI TQX

52

Анонимен

преди 14 години

щом си съгласен,че народното мислене е корена на прблема,давай да го променяме,не с някаква си критика,а с позитивизъм и връщане на моралните ценности на народа,нека това тръгне от тук.Нека престанем с тази критика,а се доверяваме повече, чак когато сме сигурни,че нещо не е както трябва тогава да критикувам и да грозим,такъв е примера и от историята спомнете си Паисий:"О, неразумни и юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин ..."

51

уха

преди 14 години

Но резултата от проверките ще изненада Дянков.

50

Анонимен

преди 14 години

браво на Петър и mind twist:На платените драскачи никой не вярва на тях и евтината пропаганда,а на тези които хвърлят помия просто ей така, да се замислят!

49

baykolu

преди 14 години

Нашето мислене е мизантропско и завистливо,ние не сме свикнали да градим, а да рушим и критикуваме и това е просмукано в цялото ни общество! Ето с това съм съгласен! Супер ярко проявление на този феномен е, как ми намери мястото и успя да определиш що за човек съм, без да ме познаваш! Въпреки, че аз иначе смятам себе си за доста положително настроен човек! Но за съжаление, освен показните акции на полицията, до момента нищо положително не съм видял в действията на Боко!

48

mind twist

преди 14 години

До Петър: "Защо го плюете, ако е прав?" - защото БКП им плащат за това. Създават обществено мнение с определен нюанс. Плюят безпочвено.Даже платените *** са и някакви ефтинджос, личи си по простите им коментари.

47

до 34

преди 14 години

Тези пари да не са си ги изкарали? Нали ще трябва да ги върнат накрая. Тези 53-годишни "пенсионери", наречени гърци, за да имат привилегията да да си веят гъзовете на плажа и да пият узо обричат децата си да плащат дълговете им. Ако това за теб е пример за благоденствие, евала, тъпир такъв.*** от вица затова първо мери костилката с дупката на *** си!

46

ГАРОВ

преди 14 години

ЩЕ ВИДИМ НИЕ СЕ НАСЛУШАХМЕ НА ХВАЛБИ ЩЕ ПОЧАКАМЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕМ

45

Анонимен

преди 14 години

Интересно как допреди час положителните коментари по адрес на Дянков бяха оценени с по десетина плюса, а сега изведнъж изникнаха по 20-на минуса. На някой червен форумен плъх му е започнал "работният" ден явно.

44

Бай Сульо

преди 14 години

Бай *** е поредния професор Вучков, но вместо да говори, пише. Графоман който бълва ли бълва текстова помия във виртуалното пространство. Това е бай ***.

43

Тъй, тъй ...

преди 14 години

*** верно ли е изтърсил тази "мислъ"?Малиййййййй!На една кутия (20 цигари) в момента акциз+ДДС е 3,20 лв.Т.е. по 16 ст. на цигара.*** тогава направо нашичкият си е прав и е бил за хвалене, ако наистина е поискал от Брюксел да му ги пратят колкото се може по-скоро.Защото се оказва, че това Ловещко недоразумение си няма хал-хабер от цифри и сметки. Ако наистина го е осъзнал и е извикал "Помооощ, спасявайте България от мен и такива като мен!" - значи най-после е започнал да пие нужните хапчета

42

Петър

преди 14 години

Ако това, което казва Дянков е реалното, значи имаме шанс да се оправим. Е, те запознатите с фактите знаят, но звучи оптимистично. Защо го плюете, ако е прав? Дали е така, не зная, но да се надяваме! Дано няма банкрути и заеми от МВФ! И без това сме затънали до гуша, в ясдове и беднотия, та и още по-голямо зло не бива да искаме! А тези, които го плюят, как биха реагирали в момент на свръхпренасищане на пазара, по света? Капитализма бълва продукция и това води до моменти на кризи. Напишете!

41

Анонимен

преди 14 години

не бай Кольо,хубаво щеше да е ако си такъв,ами ти си или някой писар на когото му се плаща да лае или поредния професор Вучков или така ти е лесно и приятно да стоиш и да хвърляш баластра.Искаш ли да ти кажа в България бол,такива разбирачи като тебе.И милионер да си и всеки ден лично Б.Борисов да ти дава едно куфарче с пари ти пак ще си недоволен.Нашето мислене е мизантропско и завистливо,ние не сме свикнали да градим, а да рушим и критикуваме и това е просмукано в цялото ни общество!