474

Писна ми

преди 14 години

Все някой ви е виновен на вас! Не виждате ли какво става в съседните страни??? Там кой е виновен??? Не знаете ли, че в момента има СВЕТОВНА КРИЗА??? Сменете правителството и тези, които дойдат сигурно ще са по-добри от предишните. Пълни глупости! И докато постоянно сменяме управляващите, нищо няма да направим. Вече 20 години затъваме, сменихме 100 правителства, сега Бойко не може да оправи бакиите за една година и край - той вече е най-най-най.... Аман от *** и *** народ!!!

473

Аз

преди 14 години

Реалната оценка е точно "2". Побъркаха народа!!! Всеки ден трябва да мислиш за 100 неща и да осигуриш продоволствения проблем, макат и на най-ниско ниво!!! Това ли е "добро управление"?

472

д о 496

преди 14 години

май кафетата ти идват повече - мини на сокчета, а? 6 на кое пишеш? че народа цъфти от спокойствие, плаща си сметките вече, ходи на работа, здравеопазването е безплатно, има спад на цените, - на кое пишеш 6 - за това че го гледаме вс.вечер - ББ по медиите- Дързост и красота - в БГ вариант?

471

Отчаян

преди 14 години

Докатао не спре противопоставянето на нацията ще става все по лощо.Не го разбират с тъпите си самондеяни глави всички дето се силят да управляват 20 години.Поне да изтрият надписа от народното събрание тези ***.Къде са сега ЖМЖ, Тренчевци, Кошлуковци, атомия поп и дузина знайни и незнайни перекендета, дето подпалиха чергата на държават и се изпокриха кто мишки- ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ.

470

Анонимен

преди 14 години

Проблемът не е комунист/антикомунист.Това противопоставяне не може да роди здраво дете/икономика.Има кадърни/знаещи/можещи и готованци/приказвачи/некадърници.За съжаление все вторите си избираме.Сегашните бият всички предишни,взети заедно,по приказки и нищо правене. Пардон - по разсипия.Най-близкото сравнение е едно старичко правителство с премиер Жан Виденов,особено що се отнася до финансите... Мисля си, че най-добре е десни и леви да управляват съвместно (без ДПС).Така ще се търси баланс в реш

469

Слави

преди 14 години

Защо не дойде *** да управлява тогава? Много е лесно да се критикува отстрани. Само това знаете, а когато трябва да поемете отговорност мълчите и навеждате глави

468

Анонимен

преди 14 години

платено проучване и червените се хванаха за него като удавник за сламка или като девица за ........

467

Балин

преди 14 години

Пич, не говори от мое име става ли? Това че в главата имаш желе вместо мозък мен не ме касае!

466

Балин

преди 14 години

Пич, всеки друг би се справил по-добре. Така че имам избор, дори майка ми по-добре ще управлява!

465

анонимен

преди 14 години

гласувахме за тях и това беше грешка която искаме да поправим като кажем бързо кръгом и марш от държавното управление

464

Додо

преди 14 години

Правителство на Архиолозите - докараха ни до дъното,но продължават да копаят!!!

463

Анонимен

преди 14 години

da jiveyat siganite oshte malko i gotovo potcti

462

Ей

преди 14 години

Преди да плюете по ГЕРБ и Борисов, кажете кой друг би го сменил за стане по-добре : ром, турчин, комунист... Ако нямате други идеи по-добре го подкрепете.Дори и да не го харесвате - нямате избор.

461

за 497

преди 14 години

а ако бяха отишли да направят проучване на Позитано - не ми се мисли ...........

460

за 496

преди 14 години

да бе , пропуснали са да кажат къде е правено :))

459

Анонимен

преди 14 години

3,34 е одобрението сред пенсионерските клубове на БСП, останалите му пишем 6+

458

Анонимен

преди 14 години

Koito i da izberem vse taq vsi4kite politici sa edni sa6ti slugi ili na Amerika ili na Rusiq i kradci no ne i slugi na Bulgarskiq narod .Kato doidat na vlast ili uvili4avat ili privatizirat a zakonite pri vsqko novo pravitelstvo se promenqt .Taka 4e nqmam sili da se qdosvam no hora glasuvaite za da dargim DPS dale4 ot vlasta .

457

NIKI

преди 14 години

A TI KOI PREDLAGASH NA NEGOVO MIASTO

456

Харизанов

преди 14 години

до Каров (488)Не трябва много ум. Трябва повечко НАБЛюДАТЕЛНОСТ. Всеки човек с повечко жизнен опит може да прецени какво представлява този фукльо, който беше слуга на Тошо и на "царя" и научи от тях главното : че нашият народ е мнооого толерантен към политиците, че с едно голо обещание можеш да му замажеш очите, да спечелиш изборите и после да се оттеглиш с плячката ( както се оттегли 'царя'). Никаква отговорност не търсим ние от нашите политици!Позволяваме им да голословят и лъжат. И да кр

455

Мит

преди 14 години

НИКИ, не си добре, бе човек ... Лягай си, вече.