198

гражданин

преди 13 години

Тази Яна Бюрек Таверна какъв етнос е ? Гледам снимката и самодоволна хитруша.Била стипендианта на фонд.Robert Bosh .Това не е ли същата фондация дето спонсорираше митът Батак.Мит ли бе активно мероприятие ли!Ами тя била и в Български Хелзински комитет ем български ем Хелзински,ами каква е пък тази фондация Гордиан .Тя и със Световната банка имала вземане даване.Странно защо ли пък поместената снимка на трамвая ,заобиколен от полицаи в един от вестниците е всъщнос катастрофирала мотриса.

197

Фанети Мазакура

преди 13 години

Ух,само четири ли???

196

Иван

преди 13 години

ЛИБЕРАСТИТЕ - В СИБИР, ЕМИГРАНТИТЕ - В ДИАРБЕКИР !!!България над всичко!

195

Мико Вълчев-Кavhana

преди 13 години

Това джудже Кулеков, то пък къде се слага ,и то винаги на противобългарска позиция мамата му и ***. Понеже писанията му нямат никаква стойност, и вече са забравени, сам си изгражда имидж на национален предател заедно със цялага шайка на плевенския *** Трифонов.

194

Мико Вълчев-Кavhana

преди 13 години

Почти 60-70 гождини минаха откакто поети и философи, крайно невежи по отношение на първобитната история на човека, разнообразието на неговата душевност и законите на наследствеността разпространяват в света идеята за равенството между расите. Много съблазнителна за масите, тази идея скоро и твърдо се укрепи в душите на хората. Тя разтърси Божественото устройство на старите общества, и произведе една от най страшните и кървави революции , и хвърли общността на Белите хора / Европа/ цяла поредица силни конвулсии на които и до днес не може да се предвиди края.

193

Мико Вълчев-Кavhana

преди 13 години

...че са поробени. Всеки си казва, че щял сам да си създаде топло местенце но дали мислят така нашите врагове, дали са съгласни с това зверовете, не драги, вие предавате предците си, които извоюваха с кръвта си тези земи за нас вие предателствате срещу децата си. Заради вашия необясним егоизъм, днес да живеете добре, а не мислите за бъдещето на наследниците си. И като съэдадете нещо стойнастно на кого ще го оставите на Маймуномангото ли, не трябва да предавеме без бой нашето бъдеще.

192

Мико Вълчев-Кavhana

преди 13 години

.Ако ние не ги заставим днес да напуснат България то след петдесет години те ще ни убиват по улиците , чуждорасовите *** икитайски и турски банди, както и са почнали. ЗАКОНЪТ НЯМА ДА НИ ЗАЩИТИ, КАКТО Е И СЕГА! Ние водим война, който не е снас е враг и трябва да бъде унищожен наравно с чуждорасовите маймуни, на война трябва да убиваш в противен случай теб ще убият. Срещу нас се води война подмолна и безмилостна, а повечето от нас не само, че си мълчат но и нямат и най-малка представа ,....

191

Lindi

преди 13 години

Е, аз ако бях президент щяха да получат лошо отношение: по 150 камшика, кат в С. Арабия и ще ги пускам в Черно море да плуват до дома. А от днес.бг как разбраха, че нападателите са неонацисти, може да са съвсем други, ама все си е друго да си го измислим както ми аресва.

190

Lindi

преди 13 години

Пък иначе на къв протест са тръгнали тея:" срещу отношението на българската държава към задържаните чуждестранни граждани."Ах този Сл. Трифонов и неговите *** ги размята тези лъжи, че държавата се държала лошо с НЕЗАКОННО ВЛЕЗЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ чужденци.Откога като нарушиш законите в 1 държава, за което не получаваш бой, а храна е "лошо отношение".

189

gmo

преди 13 години

I za6to iztriwate postingite, turski mekereta smoteni?

188

Анонимен

преди 13 години

фашистите и анархистите са еднакво вредни! Да се избиват - не ни трябват!

187

коко

преди 13 години

Тези недоученимлади и глупави момчета и момичета който ги мълзи да четат и не са ходили в казарма си нямат представа че,комунизмът унищожи фашизма и нека не смесват понятиятаДа пишешеш глупости в къщи до полата на мама е лесно но да отидеш на фронта срещу бойната машина Хитлер е другоНали това е демокрацията всеки да има право на мнение.Ние сме щастливци не сме участвали в никакви войни и сега ни е лесно да пишем глупости.Спрете да се биете за глупости.Всеки да си получи заслуженото.Пази боже от

186

J.

преди 13 години

Все сериозни хора в инициативния комитет...един "писател",един нечуван музикален продуцент, една блогърка (хахахха) и един активист...както казах все серизни хора със сериозни професии....Я всичките на нивата да видя дали ще ви остане време за протести...да е.а и лентяите да е.а...

185

P.P

преди 13 години

А как са разбрали уошите "фашаги" какви са били тез? Айде на бас, че пострадалите са се били накичулили със значки- анархийки, нашивки и други педеращини, които нямат нищо общо с каузата...Да не се правят и те на многострадалната Геновева и после реват, защо, не им дали по едно букетче!!! Аман! Като искаш да те взимат насериозно не се прави на ***. Аз също съм била на зелен гребен и ми е било пределно ясно, какви можеха да са последствията

184

Анонимен

преди 13 години

И кои определи, че са неонацисти? Може би някой, който търси сензация или такъв, който не знае значението на тази дума. Ако някой счита, че тези, които са се били са неонацисти да го докаже, в противен случай е обида и клевета, което съгласно закона е престъпление.

183

Анонимен

преди 13 години

Кулеков открай време е ***, *** на г... ве и първа фуста на Смешника Славчо в платеното оплюване и налагането на простотия и чалга за мода в България. Помните ли, че дори се кандидатира за президент, уж на шуга, ама ако се беше подквасило морето-щеше да яке Кулекрув до оспиране.

182

Honorik

преди 13 години

Pra4kata 6te gi opravi vsi4ki,kakto i prestoqt v zatvora.Neonacisti-xa-xa,jalki otrepki!

181

zbogom

преди 13 години

aide leka nosht ,smeshko

180

opalana

преди 13 години

e vide li 4e izgorq,mi ne te iskat daje i editorite

179

santimetar

преди 13 години

vseki edin e vajen,i neobhodim,za vas