159

Ким Чен Ир

преди 1 година

Сега умрях но детето ми ще продължи делото ми

158

Луна

преди 13 години

Браво мой човек!Мислиш много правилно.Вече си мислех, че не са останали такива хора.

157

тото

преди 13 години

Ама верно много се затишиха нещата напоследък, "Нимиц" го използват да ловят риба... не може така!

156

Анонимен

преди 13 години

ZA VSI4KI VOINI PO SVETA KAKTO I ZLINI PO SVETA SA VINOVNI USA I EVREITE

155

Той е

преди 13 години

САЩ излязоха от кризата през 30те години,благодарение на втората световна война,тя раздвижи икономиката им,и особено плана Маршал,след войната!Тези милиарди,която наляха в Европа по този план,на практика отново се върнаха обратно в щатите,и така ги направи и водеща икономическа сила в света!Русия можеше и да е по-напред от САЩ,ако не беше така зверски разрушена от войната,и ако впоследствие не се влагаха почти 90% от БВП за въоръжаване и репресивен апарат!

154

Анонимен

преди 13 години

САЩ имат договори за военна помощ с Южна Корея, имат и контингент там, мисля... Няма начин нещо да започне и те да не са засегнати. Същото е и с Тайван. Ако Щатите не харчеха токова пари за Ирак и Афганистан, щяха да са три обиколко пред втория в класирането по икономически показатели. Но пък тогава тоталитарните *** щяха да надигнат глава повсеместно.

153

Анонимен

преди 13 години

Много хитро. Само дето не ми се ще да ме гръмнат "за доброто на планетата" :))) Живее ми се някъкси. Баси къф съм егоист :))))))

152

RR

преди 13 години

Много били американофобите! Уважавам американския народ. Това са младите хора,които през 60-70 години на 20 в.изгаряха повиквателните си заповеди за Виетнам пред Белия дом,а тези които се връщаха от там хвърляха медалите и отличията си в знак на протест против войната. Сега също има недоволство от войните в Ирак и Афганистан,но то се премълчава.Това е моята Америка,която почитам и уважавам.Сега никой не ги кара да воюват.Те сами избират войната,като средство да решават вътрешните си проблем

151

Black Beard

преди 13 години

До 140Да но сегашната обстановка повече прилича на тази от виетнамската криза през шестдесетте години.Пък и как Русия ще накара Америка да се включи в конфликта,ако САЩ нямат пръст в тази провокация.

150

близо е

преди 13 години

Третата световна е близо! Искате или не ,войните са ни е необходима ,за да се регулира популацията на планетата... Така че е време вече да почне третата световна ,много я забавиха нещо ... Но затова пък тази война ще бъде ядрена и след нея ще започне едно ново начало за хората ,защото във войната ще загинат милиарди души! Войната ще започне от Корейския полуостров ,от близкия изток или от България в резултат на етнически сзблъсаци ,които ни очакват през следващте години ... Успех българи!!

149

nn

преди 13 години

Ти нещо си се объркал имаш правописна грешка заменил си Москва с Вашингтон.Руснаците уизобщо не ги е.. за неква китайсака издънка на гъ.а на сибир.Освен това вече не са комунисти а капиталисти от начален хищнически тип дето сега трупа капитал.

148

za 153

преди 13 години

Путин вече е услял.....за себе си, има около 40 млрд. долара

147

за 141

преди 13 години

Само дето не е ясно кой е агресора все още.........а всеки който е нападнат има право да се защитава- така беше в Ирак, Афганистан и пр.. ....... само ние българите като са ни обявили война СССР вместо да се бием сме спретнали хора на площада........

146

за 146

преди 13 години

Доста невярно- издръжката на американскат аармия в Ирак е около 10 млрд долара на месец, много повече отколкото приходите, които има Ирак на месец от продажбата на петрол - 6.5 млрд преди войната, сега по -малко. Тезата че американците воюват заради нефта върши работа сред нискоинтелигентни..... една от причините за сегашната криза е че САЩ воюват на 2 фронта вече 10 години.........имат още един от който няма да могат да избягат -Иран..........за какво ли им е война м/у Кореите !?!?!

145

za 147

преди 13 години

Мислех те за по умен, а не можеш да наскочиш определени партийни стандатри в пропагандата ......около 30 000 руснаци умират годишно от афганистанския хероин( за сравнение за 14 години в Афганистан загубиха 15 000) .....поради това не само дават рамо на лошите американци, ами и руски офицери от службата за борба с дрогата са с щаба на Нато в Афганистан...........и не ми казвай, че не го знаеш, има го в руската преса........ оказваа че си среден манипулатор с цвят... ..познайте какъв

144

Анонимен

преди 13 години

Русия също печели този път от войните на САЩ. ----------------- Аз точно това казах, че руснаците имат интерес САЩ да затъват в конфликти.Но в крайна сметка няма да ги огрее, ще издухат супата. Никой не е прокопсал с лъжи и подлости, и Путин няма да успее.

143

Анонимен

преди 13 години

болните американофоби ПАК ИЗПЪЛЗЯХА... НА ТЯХ ИМ ДАЙ САМО ЧЕРВЕНИЯ БАЙРАК И СЪРПА С *** ...!!!Това СМЕ ГО МИНАЛИ ПРЕДИ 20 години и НИ Е ПИСНАЛО ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД...!!!!

142

Кришо

преди 13 години

опита показва категорично, че САЩ поддържат икономиката си чрез непрестанно воюване. На тях са им жизнено-необходими конфликти в сравнително безобидни в сравнение с тях зони. Това е изграден модел чрез който Америка съществува и едва ли скоро ще се промени. Всичко е една огромна конспирация и манипулация. Да не мислите че президента на САЩ стои над ветовмната карта и си мисли "Хммм сега коя страна се нуждае от "освобождение"

141

Анонимен

преди 13 години

Бе туй на фотото не е ли Тримоната във Филибето. Също на него мяза.

140

Икономист

преди 13 години

Аз понеже съм по-***, та не се сещам, как излезе САЩ от кризата и по-важно от рецесията след кризата през 30 те години? И защо когато започна войната в залива щатския долар загуби доста от стойността си, т.е. стимул за производство и реализация на продукт?