263

Анонимен

преди 14 години

добре казано,доколкото си спомням, супермен си обличаше пижама с лика на борисов

262

Анонимен

преди 14 години

Нищо ново под слънцето .Сега в цру до вчера в кгб.Бойко не ги различава много тия неща .Цру е бъдещето наше на глупаците.

261

Анонимен

преди 14 години

Боже какво ни занимавате с този Румен Петков пикльото бе. Хайде стига излагац;ия. Или с борисов излагация . Писна ни от ***. Все *** гледаме в правителствата

260

Анонимен

преди 14 години

chist amerikanec e toja Leon :)))

259

outsider

преди 14 години

Важното е дали Бойко Борисов защитава българските интереси или предпочита да служи на тези на USA. Наивно е да мислим, че когато беше главен секретар на МВР е пропуснал да направи някоя услуга на ЦРУ. По същото това време в съседна Румъния е имало таен затвор на ЦРУ за заподозрени като членове на Алкаида. Дали е имало и в България едва ли някога ще научим. За мен политик, който го хвали ЦРУ, е по скоро съмнителен, тъй като не е ясно как е "заслужил" за похвалите .

258

Васко

преди 14 години

Не знаех , че мизерниците от Труд имат такива схеми и информатори на които и ЦРУ не може да се опъне. Пияницата Петков + сигурен източник като в.Труд=100% тесла.

257

До 275

преди 14 години

"естествено че е американско ченге борисов, то е ясно. като бял ден "Конкретно: ченге или чужд агент?

256

Анонимен

преди 14 години

Напротив - окрадоха или национализираха каквото можаха, после каквото построи народа си го присвоиха законно. Има разлика малка....Да си видял партиец с лопата ?

255

Анонимен

преди 14 години

Тия па вечно сакън да не ги ощипе некой. Все около тях врагове, все пеят че за бой се стягат. А бе кой вече го е еня за проекта ви бе мушмороци. Какъв нов проект - погледна се Илия - пак в тия. Какво ново можете да измислите? Едни и същи артисти.

254

deo

преди 14 години

Борисов не е човек на ЦРУ, ЦРУ е организация на Борисов ...

253

Анонимен

преди 14 години

да! такъв е! самоче е некадърен и ще го разжалват

252

ние

преди 14 години

Примиера агент на ЦРУ,Презитента агент на КГБ,председателката на Парламента на МОСАД,кметицата на София на МИ-6. Добре дошли в България !

251

Анонимен

преди 14 години

естествено че е американско ченге борисов, то е ясно. като бял ден е ясно. мамка му и пр....

250

СТАЛИН

преди 14 години

Коментар към снимката: Американеца казва-Не ни ли слушаш,ето тука бум и край с тебе!

249

Анонимен

преди 14 години

за него не знам, тези дето питат обаче са със сигурност червени с други дума 5 колона ..........

248

Смех

преди 14 години

Не е човек на ЦРУ, но е човек със същият манталитет. Пози, сценарии и театри.

247

ia po-spoko!

преди 14 години

Interesna teme, nema sto.da ni doide 4ovek ot rodinata na avtomatizaciata, i zavodite FORD, da prai na premieryt boc po levata cica?abe 4owekyt e doshel i si e otishel,. namesto tova da go swyrjete s napadenieto na Izraelcite s/u turcite, vie pliampate ce Bobusof bil agent na CRU. ludite sa iztrestiali!

246

Икономист

преди 14 години

до анонимен "жак" Отадно е,че стигнахме до единно мнение, че съм прав.По често си признавай грешките и ще те пускат да сядаш на трапезата.А иначе гол,гладен,жаден и ..........великан.Смешно.

245

Апатичен Българин

преди 14 години

Явно, че реваншизма и нихилизма е взел връх в българското масово съзнание. Никой не мисли за изхода, но всички са се втурачили в някаква абстрактна любов към ГЕРБ, към БСП и господ знае към какви измислени герои. Това си личи, както по социологическите изследвания, така и по тезите, че ЦРУ, респективно КГБ са безкористни партньори. Ама има малък проблем, забравихте, че сте българи, както и че следва да намерим изхода за нас си, а не за САЩ, Русия или който и да е друг.

244

Анонимен

преди 14 години

И ти ми омръзна,пигмей,признавам грешката си...Повече няма да слизам до нивото ти!!!!