182

Иванов

преди 14 години

Момченце ГЕРБ как можаха да променят НПК за несъбрани задължения бърза процедура и събиране чрез принудително отнемане на имущество за неплащане на ЗО 3 месеца глоба 1000 лв специялно за БЕЗРАБОТНИ без право на обезщетение става въпрос за 300-400 хиляди не роми !Баба ми получава предупреждение от Топлофикация за 150 неплатени ,че ще я дадът под съд по НПК отново няма прошка за бедните не и за КОРУМПИРАНИТЕ

181

Анонимен

преди 14 години

Поредният шумен балон на Тиквите се пука.... Доскоро на ББ му пречеше Станишев, тройната коалиция и световнта криза, а сега пък - съдебната система. Явно изтърканият виц за кривата ракета е много актуален.

180

ули

преди 14 години

Тези магистрати и бен ладен ще пуснат и Хитлер и кой се сетите още

179

182

преди 14 години

А кой ще казва присъдата правилна ли е или не? Може би Бойко и Цецко.

178

Анонимен

преди 14 години

Крадци окрадохте държавата.

177

ЕХ ГОСПОДА

преди 14 години

Ех господа , господа а милионите каде са а? Няма ли кой да осъди тези съдии бе? Как може такава гавра с народа бе *** безподобни???

176

Анонимен

преди 14 години

Делото срещу Цонев и Сантиров ще се влачи десетки години и ако ги осъдят ще бъде на минимални и условни присъди. Трябва да се промени закона и съдиите да носят отговорност персонална отговорност за постановените присъди. Тогава няма да постановяват решения "по вътрешно убеждение" и да освобождават престъпници за да сплашват свидетели и да укриват и фалшифицират доказателства.

175

Един

преди 14 години

Отново и отново пиар Бат Бойкова и Цветановска работа. Хващат ги шумно, с много приказки, а след това ги пускат. Защо само заблуждавате хората, бе,УПРАВНИЦИ?До кога все така ще я караме? Измина година от управлението Ви, а резултат под нулата.Много шум за нищо.

174

Анонимен

преди 14 години

ПОДККРЕПЯМ ИЗЦЯЛО ПРОКУРОРА РОМАН ВАСИЛЕВ ЗА ИЗКАЗВАНЕТО ТЪЙ КАТО СТЕ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК", ЗАТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПОВИШЪТ А НЕ ДА ГО НАКАЗВАТ. ЗАЩОТО ТОЗИ КРАДЕЦ ОТ КВОТАТА НА САКСА(НДСВ) Е АМА ИСТИНСКИ КРАДЕЦ И МОШЕННИК!

173

Колт

преди 14 години

Ей това вече си е изненадваща новина :))))). Че те утре и трактора ако пуснат и имаше там някакъв гребец и Маргина и то няма да остане ни един у кауша от шумно рекламираните акции :)))). Браво Цецко ти си най-добрия шоумен в държавата :))). Що ли още не е излязал по телевизора да напомни колко е гадна съдебната система и само народен съд (опа специализиран де) ще оправи нещата

172

Иван Иванов

преди 14 години

"бетонирали позициите си със закони гласувани от самите тях". Абе г-н Дъблин къде живееш, бе в Уондърленд, ако ще и сами да са циментирали позициите си, никога не могат да се преборят с премиера на държавата, ако разбира се има воля за това. За един ден може да изкара закони с които да им изчисти бетона и да го помнят за години зад решетките. Ако премиера и правителството с мнозинство не могат да прекарат и гласуват закони, то тогава кой. Воля няма бате, воля пък и вероятно дърпане на конци.....

171

ДЪБЛИН

преди 14 години

До Иван Иванов: Господине по добре да не пишеш глупости,явно,че в Корумпестан живееш-можеш ли да отговориш как така Бойко може да смени съдиите за секунди,ти чувал ли си за Всс,управлявал и лапал с години и години,избрани с квота,бетонирали позициите си със закони гласувани от самите тях,поддържайки се постоянно,пискащи и оплакващи се ,че им се месят в работата-дори и ЕС знае точно каква е ситуацията с тях,поддържа Бойко на 100%,но дори и за тях е трудно.Поне не пишете глупости.

170

Иван Иванов

преди 14 години

Да, днес нагледно видяхме, как се работи по въпроса....

169

Анонимен

преди 14 години

Изивини за правописа пиша с една ръка в момента

168

Абсолютен престъпник

преди 14 години

Нали уж и и искането, па и даването на рушвет беше престъпление? Да не говорим, че и тия *** бяха абсолютни престъпници и нашта милиция ги търкаля и закопчава като в америката. А и летописци си беха повикали. Смях. Зрелища. Хляб - няма. А няма и да има, щото такива си ги избирате, злета такива. Ще умрете от глад, докато гледате БНТ-то майка и татко.

167

Анонимен

преди 14 години

Работи се по въпроса. Виждасе. При Станишев знаеш ли кога щяха да излязат на яве аферите с имотите в Приморско на бедните магистрати?. Обаче в тая гилдия имат многодобро чувство за самостхранение и не е лесно

166

Иван Иванов

преди 14 години

Точно, де точно за това говоря, ако са съдиите КОРУМПИРАНИ, КАКТО Е, според добрите закони според теб трябва веднага да бъдат сменени !

165

Анонимен

преди 14 години

Не си прав.При желание и сегашните закони са достатъчно добри за да има присъди. Просто съдийте са корумпирани и контролирани.

164

Иван Иванов

преди 14 години

Съдебната система може да се промени за секунди, ако Бойко иска. С неговото мнозинство веднага се издават нови закони за сменямемост и хиляди други и т.н. Ако трябва и конституцията може да промени. Шефа на правителството коли и беси в държавата. Оказа се обаче, че ББ е не по-малък мафиот от предишните и ми е все тая кой ще управлява. Оправия няма да има още 10000 години. Жалко че гласувах за него...

163

Анонимен

преди 14 години

KOMUNISTITE DRUJAT ZDRAVO POSLEDNIQ IM KOZ- SUDEBNATA SISTEMA. SUDBNATA SISTEMA E IZCQLO POD KONTROLA NA KOMUNISTITE I OLIGARSITE