29

Анонимен

преди 14 години

Kak she iskat da znaqt-nali sa uredili nqkoi,estestveno sreshu nesho.Nikoga nqma da razberem istinata.

28

М

преди 14 години

А щерката на Лефтеров с шестици и на двете матури! Умно дете.

27

Информатор

преди 14 години

Информацията е най-скъпото нещо на света!

26

Анонимен

преди 14 години

qsno zasho Gerb ne jelaqt razledvane,ama qvilite se na matura i polojili usiliq uchenizi i uchiteli iskst istinata za tazi dalavera.

25

Кирил

преди 14 години

Другарю, ти далеч не си ученик! Даже по-скоро ми приличаш на някого, който са му натрили носа! :D Разбира се, че не ми е безплатно, щом плащам месечна такса, но вкрайна сметка ми излезе най-евтино! Защо? Ами защото, ако трябваше да ходя до таблата и да се бутам, щях да дам поне 2 лв за билетче! Интернет си имам, но и него си плащам всеки месец!!!Аз лично се радвам, че има хора, които все пак мислят и са креативни и създава някакво удобство! Ако не ти харесва - ето ти ги Китай.. Северна Корея..

24

ученикК

преди 14 години

Кирилчо, радвам се да чуя едно позитивно мнение-доволен си от мобилните оператори, доволен си от матурите, доволен си от партията, да живее Б.Б.Проблемът е, че МОН не пусна резултатите нарочно, за да звънят такива като теб на м-тел, впрочем как точно ти е безплатна връзката, помисли малко и пак влез в блаженото доволство.

23

Кирил

преди 14 години

Аз също следях резултатите и мога да кажа, че бях много доволен от факта, че ми се предостави подобна възможност за проверка! Още като прочетох новината, че ще има телефони разбрах, че в момента в който има резултати - те ще се чуват и по телефона и в интернет. Аз си имам безплатни минути към фиксирани номера, а това е единствената услуга на мобилен оператор която някога съм ползвал и ми е била безплатна!Почвам да мисля, сме много глупави българите, когато виждаме световна конспирация навсякъде

22

Анонимен

преди 14 години

Otvrateni sme ot nachina po koito se reshava i zamazva problema s maturata.

21

ученик

преди 14 години

По-интересно е как ни изработиха с резултатите от матурата. 4-5 часа само м-тел даваше информация за оценките, а на сайта на МОН нямаше нищо. Някой си заработи бързи и лесни парички, хубаво нещо са комисионните особено когато си на високо място са ти в кърпа вързани. Искам да стана министър, най-добре министър на образованието - от информация се печели добре. После никой не ти търси сметка за нищо-изтекли темите за изпита, станала платена проверката на оценките, всичко се забравя.

20

Анонимен

преди 14 години

Сложете новината за Ботев на първа страница, днес е празник! .... НЕ Е ПРАЗНИК , А ДЕН ЗА ПОЧИТ. СМЪРТТА НА БОТЕВ Е ПРАЗНИК ЗА АНТИБЪЛГАРИТЕ

19

Анонимен

преди 14 години

Аз предлагам тоя път да е виновен Доган , не че е , ама ей така за разнообразие.Ако не мине , викам да пробваме с Костов.

18

Анонимен

преди 14 години

Е как ще искат. Има една поговорка с гарваните. Така е и с престъпниците!

17

Волен Сидеров

преди 14 години

Турците да си гледат майчиния език! Да не се правят по-католици от Папата.

16

A

преди 14 години

Абе празни глави, някой не се ли сеща, че ГЕРБ отхвърля анкетната комисия, за да не могат разни *** да опънат по някоя хилядарка, че са били в комисия?Има си МВР и ДАНС, и схемата ще стане ясна. Депутатите на бсп и дпс не са компетентни. Няма да е чудно и ако самите те, които искат да правят комисия са замесени в случая.

15

photon

преди 14 години

Той пък и оригинален. Егати. Не Вълчев, а Костов е виновен :)

14

Анонимен

преди 14 години

Сложете новината за Ботев на първа страница, днес е празник!

13

MURDOC

преди 14 години

Толкова сме зле ,че не можем да кажем какво е да сме добре и така сме от години в много сфери . Докато сме на принципа "не знам , не чух ,не видях" нищо няма да се оправи в тая скапана страна.Най -лошото от всичко е че го казвам днес на денят на Ботев и на загиналите за свободата и за независимостта на България.

12

избирател глупав

преди 14 години

П*утки!

11

Bandit

преди 14 години

"Снежана Дукова от ГЕРБ. Според нея опозицията иска да преекспонира в обществото един технически проблем........, не че нещо но Герб преекспонира доста полицейски акции с грумки имена и нулеви крайни резултати. Аз досега не съм чул окончателна осъдителна присъда, а от една година основната задача на партията е това.!

10

Анонимен

преди 14 години

Ти в кой свят живееш ? Слушаш ли се кви ги приказваш ?? Станишев и усилия за подобряване на нещата в страната - Смях в залата ! Най - голямата корупция започна преди 5 години