301

име

преди 11 години

*** безроден

300

Отвори очи

преди 13 години

4 юни 2010 г. Ватикана е потресен от убийството на епископа на римокатолическата църква на Турция.Говорителят на Ватикана Федерико Ломбарди изрази дълбокото възмущение на римокатолическата църква от вчерашното убийство на главата на католиците в Турция. "Този жесток акт потресе всички ни", каза той.Монсеньор Луиджи Павезе, епископ на римокатолическата църква на Турция и председател на Конференцията на католическите епископи, бе убит вчера във вилата си край град Искендерун.63 - годишният свещеник, родом от Милано, бил намушкан с нож, докато почивал в градината и починал на път за болницата. За убийството е заподозрян шофьорът му, Мурат Алтун, който е задържан в полицията. Валията на Хатай съобщи, че шофьорът бил заловен на мястото на престъплението с ножа, с който намушкал отеца. Турски медии съобщиха, че шофьорът бил с психически отклонения.Убийството потресе католическата общност, тъй като епископът на римокатолическата църква на Турция трябваше да придружава папата при визитата му в Кипър, която започва днес.Силни протести заляха и цяла Италия. Италиански депутати настояха Турция незабавно да разкрие причините, довели до това убийство.Жестокото убийство на католическия свещеник не е единственото от този род в Турция. През 2006 година в черноморския град Трабзон бе убит католическият свещеник Андреа Санторо. А през 2007 година в град Малатия в Анадола бяха убити двама християнски мисионери.

299

Неевреин

преди 13 години

ционизма си създава в края на 19 и началото на 20 век. :) виж уики. какви няколко хиляди години те гонят? през по-голямата част от историята си евреите са били подритвани от вавилонци, египтяни, римляни и от кой ли не. много четеш за свитовни конспирации и глупости слез на земята.

298

Honorik

преди 13 години

A za6to pak trqbva nepremenno da vzemame strana?!Neka Izrael i Turciq se razberat sami.Neka da napravqt palno razsledvane i sami da re6avat koi e prav.A nie stiga sme se nabutvali,kadeto ne ni e rabota.Dostata4no e,4e u4astvame vav voina(v Afganistan),koqto ne e na6a.

297

Анонимен

преди 13 години

трактори + *** + дипломати + мосад = един ***..............баси

296

za 314

преди 13 години

Абе вие къде живеете?! Ядреното оръжие трябва да се ограничава, а не да се продобива от всеки мераклия .............особено откачалки като иранските аятоласи.....да не мислите че ще заплашват с него Луната...не ***, -Европа......като живеете на село не мислите, че ще ви се размине...я марш да копате домати...

295

X

преди 13 години

Ако си мислиш че турция е наш съюзник си в огромна грешка.

294

Анонимен

преди 13 години

естествено,че подкрепяме Израел,то остана с вмирисаните *** да ходим заедно...егати чудото,егати ГЕРБАЯне е клоун,ама тоя път наистина е прав!

293

Анонимен

преди 13 години

Al-чо, според теб излиза, че европейски държави изпращат гранати и автомати на ХАМАС, така ли? И така да е - с гранати и автомати може ли да се воюва срещу атомно оръжие? И защо Израем да има право да притежава атомно оръжие, а Иран да няма?

292

Анонимен

преди 13 години

Яне мойто момче ти може да си грозен, но за сметка на това си ***...

291

Kamen

преди 13 години

Поредното тъпо и неадекватно изказване на Яне Янев. Израел напада в международни териториални води напълно незаконно кораб, превозващ хуманитарна помощ на наша съседна държава, която освен това е и наш съюзник в НАТО. Убиват 9 цивилни, задържат двама български журналисти. Целия свят, включително и европейската комисия осъждат остро това нападение, а според Яне ние трябва да застанем на страната на Израел. Мисля, че е повече от ясно чиа страна трябва да вземем и чии интереси обслужва Яне Янев.

290

Анонимен

преди 13 години

272, каква "райска земя" бе папагал? Повтаряш клишета, които само си чул от ционистката пропаганда. В България няма такова очукано място като "райската ти земя"!

289

Анонимен

преди 13 години

297 "Браво", гнус ме е от теб, че си българин! Благодарение на *** като теб ционистите се бъзикат с всичи не-евреи вече няколко хиляди години. Т. нар. от теб "най-гнусно население на планетата" е дало на световната цивилизация архитектура, поезия, философия и култура много повече от любимите ти мошета. Попрочети малко история и тогава пиши по форумите.

288

Анонимен

преди 13 години

Ми МОСАД добре си върши работата ... Още преди изборите се знаеше, че Яне го финансират евреите....

287

Ясен

преди 13 години

до 307А бре и аз палих димки в кенефите едно време ама не стигнах до политиката мама му стара!

286

Анонимен

преди 13 години

Га пали димките в ***, га тръгна политика да прави този шут.

285

ф

преди 13 години

абе кво искаш че не можах да разбера ве ***

284

Тежко ни

преди 13 години

ПРАВ Е ЯНЕ.Когато започна голямата екскурзия, *** Горбачов ни обърна гръб, само Израел беше с нас. С тъпите си първосигнални глави част от пишещите тук не разбират, че Турция става все по безцеремонна в апетитите си за велика сила (не само регионална). Утре предателите ЖМЖ,ФД, кошлуковци, луджевци и прочие "демократични" ***, дето продаддоха БГ, ще спират турските танкове с голите си ***. Сега ще се надяваме само на магистралните принцеси да забавят турския аскер.

283

Анонимен

преди 13 години

Яааааааанеееееее яне ле гей нещастен

282

зоба

преди 13 години

абе кво защитава тия *** ,да ходи там като го кефи ,в тоя слу4ай турците са в право макар и те да са ***