16

Анонимен

преди 14 години

като за начало по някои членове на НК

15

МУСТАФА

преди 14 години

Или просто реши да се изходиш тук ?

14

МУСТАФА

преди 14 години

Кой закон е нарушил премиера не разбрах ?

13

Края на Тиквата

преди 14 години

Краят на Мухобойко-Тиквата и вярната му дружинка е въпрос на време и това време не зависи от мутро-правителството, а от хилавата опозиция или от народа, който наесен ще ги измете.Не може европейска държава, макар и забутана в ъгъла на Балканите да има такъв безцеремонен и ***, газещ през закони, норми и принципи и лъжещ нагло ръкоеоден екип.

12

МУСТАФА

преди 14 години

ВСС ще ги накаже с административна санкция, което ще е пречка да понесат наказателна отговорност, съгласно основният правен принцип " да не се наказва два пъти за едно и също деяние. " :)...............................

11

смях

преди 14 години

и ся кво от цялата история ке запомним оня роман че казал като си еди кво си горе долу смях смях

10

5225

преди 14 години

*** ти и провока цията към даване на подкуп с 60000 евро в ръцете. Тоя т. Попов луд ли е или що а???

9

КИКО

преди 14 години

"Наблюдава се известно забавяне на работата на разследващите по случая. В мотивите си Апелативният съд записа, както и СГС по-рано, че материалите за внасяне на обвинителен акт отдавна са събрани."?!?!?!?!?!?!.........смях........а още по смешен ще е крайния резултат!Борисов бори престъпността точно толкова, колкото и като беше глав.секретар при царя.........много показни арести - резултат никакъв.Е, имаше един убит кокошкар, убит с гранатомет от спец-ченгетата.

8

Наско

преди 14 години

Така е Тошко, ами нали са социално слаби и крайно нуждаещи се:))))

7

тошко козарев

преди 14 години

Ега ти цирка ! Едните ги хващат с много шум за нищо , а другите тихомълком ги пускат . И ТЕ пак са на свобода и продължават да пълнят гуши на наш гръб !

6

Аз

преди 14 години

И тоя ли се разболя бе.

5

mvp

преди 14 години

А така..пускайте ги.Бързо ще забравят лошите дни в затвора и пак ще правят същото.А 10000 какво са..бълха го ухапала

4

чапи

преди 14 години

TAKA e, като първо шумно и атрактивно арестуват, а после започват да разследват.В нормалните държави е обратно, събират доказателствата 2-3 год. и после те преклещват. Но там хората си вършат работата, заради работата, а тук - заради медийния шум и "евалата" на народа.

3

българин

преди 14 години

НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ,за пореден път те пазиграха и излъгаха като магаре.Бойко уж дойде да те оправи,пък нещата си вървят по старому,че и по зле.скоро няма да останат българи а само *** и помаци.тогава еврейте окончателно ще се преместят тук и ще обявят някогашната българия за провинция на Израел.

2

Анонимен

преди 14 години

Познаваш ли го? Разкажи повече...

1

Анонимен

преди 14 години

Тоя е от най-мръсният и мизерен тип хора. Хора за които от векове наказанието винаги е било смърт. Този тип хора са - ПРЕДАТЕЛИТЕ. Тоя е предал дори аверите си....