181

до Ник

преди 12 години

защото в домейн имената DnEs.Bg = dnes.bg

180

Ник

преди 12 години

Б г! Защо всичко започва с малка буква?

179

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам: ФЖ - звучи малко грубо, но това съответства на клавишите: BG Така няма да има грешка в изписването и ще е лесно за употреба. С LAT букви няма аналог.

178

Админ

преди 14 години

Предлагам .бля :-D

177

аз

преди 14 години

*** идиотщината е това - домейн на кирилица.. само *** може да го измисли. Освен това такъв домейн като се отвори, той няма да си стои на кирилица в урл-то ами ще се смени с някакви глупости.

176

Анонимен

преди 14 години

колко си глупав! Естественият резултат от коментарите за коментиращите е .. психотерапия. Да изразходваш отрицателните си емоции нейде.

175

българин

преди 14 години

Тва .бУл идва от *** . Не се чудете. Ако се приеме , спокойно можем да минем и с .бАл - от бАлъци.

174

Бай Тошо

преди 14 години

Някой предложи ли .нрб?

173

анонимно

преди 14 години

всъщност какъв е смисъла от тези коментари????някой чете ли ги-в смисъл влияят ли или просто плюеме с/у вятъра???или пък се печели по някакъв начин от нашите коментари?каква е уловката????

172

Анонимен

преди 14 години

Както и да се именуват /ако изобщо ни дадат домейн на бг/ ще бъде поредната простотия която на практика няма да има почти никакво приложение.Ще се задоволят амбициите на нечии болен мозък който иска да прокара идеята и дотам.На гол тумбак - чифте пищови , такава е и нашата работа.

171

Анонимен

преди 14 години

И по каква причина ? Български ли ще е домейна или ...?

170

Анонимен

преди 14 години

Ауууу какъв ужас :))) Дреме ми на шмайзера.

169

???

преди 14 години

А замислял ли си се защо латиницата е станала "универсална", а кирилицата не ? Да не сме се изолирали викаш ? Ами да направим английския официален ? Или да си сменим името на БУлгериа, че да им е по-лесно на чужденците да го произнасят ?

168

до 187

преди 14 години

предполагам че ще ползват само буквите които се срещат в всички кирилични азбуки.

167

Защо не "бъл&qu

преди 14 години

"Бул" мисля,че е най-подходящо."Бгр" втори вариант.Само не знам защо не е "бЪл" първите три букви от БЪЛгария.

166

Dorkhater

преди 14 години

"бльок" Ето това най-ще подхожда. А... може и "го" - чудесно съкращение от нещото, което излиза от *** огъзен за пореден път! И наистина що за съкращение е "бул"?!? От *** ли идва???

165

овчар

преди 14 години

ама защо сте махнали моето предложение?????предлагам....БРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯтака викам по овцете и они слушкат!!!!!!

164

0т 183

преди 14 години

Опс, арабските букви не излязоха! Извинявам се. Явно сайта не ги приема!?По същия начин и нашите букви няма да излизат ....

163

Анонимен

преди 14 години

dnes.bg = شبكة الاتصالات العالمية اليوم. جيТака изглежда името на сайта Днес.бг на арабски! Ей, толкова тъпо и налудничево ще изглеждат и нашите букви пред света.Латиницата е универсална и най-лесно разбираема. Що се пънем да се изолираме???НО! Комуникацията между българи трябва задължително да е на КИРИЛИЦА!!!

162

Анонимен

преди 14 години

Аз искам буквата Ъ задължително да присъства. Примерно "бъл" после да каже някой, че прилича на латинска буква Ъ-то. .бул е наистина най-голямата глупост. То си е като да си сменим името, щото някой си не можел да го произнесе правилно. Т`ва си е национално предателство.