47

tbqwmmkviir

преди 11 години

GTQ2F3 , [url=jhlatxmecpcd/]jhlatxmecpcd[/url], [link=qqkppeyugyvw/]qqkppeyugyvw[/link], xxumnsmidxzt/

46

Sarath

преди 11 години

Well done article that. I'll make sure to use it wesliy.

45

xloizycmj

преди 11 години

D6sARQ , [url=lewgaysvecan/]lewgaysvecan[/url], [link=fkuohhmybnyn/]fkuohhmybnyn[/link], czmdpgzwoiub/

44

ddd

преди 13 години

pravilno na takav samo kyr6ym v glavata goliama

43

до 44-ти

преди 13 години

Аман от ненормалници които като чуят вълшебните думички сес или ене се омазват целите в собствените си лиги, щото през целия си живот единствената им свястна връзка е била с някоя от ръцете им, ами нали тази "***" утре може да бъде сестра ти или дъщеря ти бе умник. престани да петниш един толкова светъл герой, пък бил той и литературен, като пишеш глупости по форумите

42

ми

преди 13 години

Защо пропускате и техните методи на ошашавване от които нормалният вид не може да мисли,а и не е учил ветрова гама и мини радиостанции за обезволеволяване,химическо и словесно въздействие,,,,и какво ли още не, та се стигне до самите дупки и катастрофи и земетресения,,

41

Виктор

преди 13 години

Милият, не може да си излежи присъдите.

40

...

преди 13 години

А ти ако изглеждаш *** податлив трябва ли да те изнасилат ? По твоята логика така ще направят добро на гей обществото, още 1 член ........ аман от *** в тая държава

39

Р

преди 13 години

Не си прав, този човечец не заслужава само един истрел. За такива като него по един истрел във всяко коляно и лакет и един през ченето и между краката, но така, че да остане жив.И как мислиш изобщо, че сега ще лежи в затвора, за някакво си изнудване, като човечеца за убийсто е изкарал по-малко от годинка.

38

до 45-ти

преди 13 години

според твоето мнение ситуацията е следната пътуват във влак евреин и скинхед, втория обвинява Божия народ едва ли не във всички смъртни грехове/първа световна, втора такава и т.н. Евреинът пита - Сигурно и Титаник сме потопили?, отговорът бил: името айсберг нещо да ти говори?Стига сте се оправдавали с комунтисти, няма такива те отдавна са в гроба, виновни са децата и внуците им, дето вече 20 години си играят на демокрация

37

Мк

преди 13 години

до 32Има общо, защото комунистите докараха съдебната система до това положение. Както виждаш той има три присъди за доста сериозни престъпления.

36

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Явно е имало за какво да я изнудва, тоест малката *** е била податлива към проституиране. В такъв случай по-добре да я прати на улицата наистина, барем малко да поработи за обществото.

35

PPP

преди 13 години

Е на такъв изверг бих му теглил куршума в някоя тъмна уличка ако изнудва семейството ми. Да заставя жена ми да я прави ***... Малеее... Има толкова интелигентни начини да премахнеш човек без да се разбере. Има и силни отрови и прочее...Щом е лежал само 1 година за убийство значи държавата не може да ни защити и трябва сами да се оправяме в такива случай с такива ***... Сега пак ще лежи 1 година само и това семейство ще трябва да напусне БГ за да остане живо. Мамка и и държава сме!

34

ххх

преди 13 години

В такива случай,е ясно какво трябва да направаят потърпевшите.ВСС да покаже ,че не е за разпускане като прати по затворите престъпните магистрати.

33

Анонимен

преди 13 години

i posle priateliat na momi4eto kato mu napalni dushata s olovo 6te go tiknat za 15 godini... *** i darjavicia izgnila

32

Andrey

преди 13 години

В друга страна, този рецидивист, ще вижда жена само на снимка, тук в BUL е убиец, крадец и др. но все пак се разхожда на свобода и продължава да тероризира хората които се опитват да се борят с кризата.

31

Ь

преди 13 години

Ако този "опасен рецивист с влезли в сила 3 присъди за причиняване на смърт, за рекет и изнудване" е още жив, значи полицията не си е свършила бързо и прецизно работата, както твърди министъра.

30

Анонимен

преди 13 години

Това е полицейщина!!! От къде на къде полицията ще арестува престъпници? Това ли им е работата? Отклоняват вниманието от истинските проблеми на обществото. По времето на Станишев полицията работеше най-добре! Тогава никого не арестуваха и всички бяхме спокойни и доволни. Крайно време е да спрат да арестуват престъпници. Само в "полицейските" държави правят такива "лоши" неща.

29

Съдебнатавласт

преди 13 години

Не, просто такива случки може да ти се случат само в нашата мила родна страна, всичко зависи на коя страница ще отгърне съдята бумагата наречена НПК и за кой или чий Член ще се закачи, разпирай налапа. А тези последните действия са свързани с това колко ще му се поддуи под тогата - от пачки де не от кифли

28

357mag

преди 13 години

Малко не е по темата ,обаче същите тези б едни и неграмотни като си продаваха гласовете за по една бира и две кебапчета докараха Другарите и фесовете на власт,та е редно сега да си плащат високите глоби за причинените от тяхната глупост главоболия на всички останали.