183

yann

преди 13 години

Като чета какви корифеи в правото са писали коментари, се чудя как България е на тоя хал? Че то всеки спец по право бе? Малеее, колко интелигентна нация сме...Жалко за тези дето я напуснаха. като гледам какво е останало, скоро няма да се върнат.

182

КуРеЦ

преди 13 години

" Да пускаме Ангелинка да си ходи ... " - казал съдията и свършил на коремчето на подсъдимата !!!

181

българка

преди 13 години

даааааа.....няма нищо за чудене....нормално е в българия....нека да я нарисуваме тая ангелинка на икона с ореол и да я изложим в църквата св.александър невски....ще я кръстим чудодейната ангелинка самоковката...който я докосне става невидим за законите и светец-мъченик......

180

joro

преди 13 години

tova e normalno da q opravdaqt,.za6to se 4udim?ako 6te i gospod da e ministur predsedatel i da napravi pravitelstvo,.vse taq.

179

.

преди 13 години

Bravo, Angelinche!

178

357mag

преди 13 години

Със здраве да си ги харчи,а съдията който я оправда да си построи надрогобен камък с ,,хонорара,, който е получил за да я оправдае.Преди това да агонизира дълго.

177

Анонимен

преди 13 години

НАЙ ДОБРЕ СЕ ОПРАВЯТ С БАНДИТИТЕ 9мм ИНАЧЕ ФАЙДА НЯМА ПЛАЩАТ СИ СЛАГАТ ИМ ЧАДЪРИ И ГИ ОТЪРВАВАТ

176

Анонимен

преди 13 години

таз кака и аз бих я оправдал, няколко пъти .....

175

тото

преди 13 години

СЪД? МУАХАХАХАХАХАХА.... И сега тая ще си живее с парите от дрога на мъжа й, ще посреща съдии на теферич на Бахамите, а тия които вярват в правосъдието - могат само да духат супата!!!

174

Няма такова нещо

преди 13 години

В Румъния и Унгария просто няма мутри - това си е изцяло и само български патент. По точно на партията-майка и в частност на ДС.

173

Лили

преди 13 години

Ти ако на тази тема й казваш "глупост" наистина не си добре.

172

за 205

преди 13 години

Тук не им стиска за операция ''Сабя'' ,а как се оправиха с мутрите за 2 дни в Румъния и Унгария, няма дума в ''свободната '' ни преса...........

171

Седефчо

преди 13 години

Правосъдието ни не е смешно а независимо! И много ама мноооооооооооого корумпирано

170

някой си

преди 13 години

Лелееее,200 поста за една глупост.Наистина на сме добре.......

169

М

преди 13 години

Значи Ангелинка я сравняваш с жена на хайдутин по турско?! Ами сигурно Косьо е борец за свобода тогава? Евалла, машалла!

168

мечо

преди 13 години

Че аз съм валяк? Ако ми беше гадже, щях да я смачкам. 120 кила съм, със сухи ***.

167

Петър

преди 13 години

Прав си! Семейството на подсъдим ако не е съучастник, защо да бъде преследвано? Ако Самоковеца е сгафил, той да си носи последиците! Ако е крал, да му се вземе откраднатото! Ако е вкарвал контрабанда, той е виновен. Всички сме свързани, но пряката вина е лична. А и четох, че са я рекетирали преди, да вземат имуществото на Самоковеца, та едва ли са и оставили нещо? Ако Георги Стоев не лъже, може и да е така. Какво ли не се пише, но фактгите показват какво е било.

166

Анонимен

преди 13 години

Смешното правосъдие !Срам !

165

REM

преди 13 години

Ангелина е само ситен чарк във добре смазаната и перфектно работеща машина наречена Организирана престъпност!!! Не съд,не правосъдие,а валяк трябва за нея!!!! Репресивен,неумолим и безкомпромисен,като в Сърбия след убийството на техния премиер Зоран Джинджич!

164

Петър

преди 13 години

Браво! Имате възможност да бягате, какво те спира? Нищо. Но защо съветваш и другите да го правят, без наложителна причина? Няма потоп; няма земетресение; няма природен катаклизъм, който да го налага? Едно е да си спасиш живота, в крайна нужда, а друго е да лудясваш за мъни. Ами, защо тука не взе заем да купиш трактор, да изореш ливадите, да направиш вятърна мелница; водна мелница? Като си толкова учен, защо не се развъртя тука? Работа много.