16

Анонимен

преди 13 години

Остави песа намира. По интересно би било, ако извънземните се окажат ***, които *** всеки който постне в днес.бг (ох ох ох)

15

кучемраз

преди 13 години

убий шибаното куче!

14

Stalin

преди 13 години

Boiko Borisov e zamesen sus sigurnost

13

Анонимен

преди 13 години

Костов е бил там и ги е "разбъркал"

12

Българин

преди 13 години

Е, просто някаква ненормална система. Има всякакви аномалии - напримерно звезди, които имат непропорционално голямо съдържание на някой рядък химически елемент.

11

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг, само едно поправчица. Звездата не се казва Ипсилон, както сте написали в заглавието, а се нарича, както сте написали правилно в текста, Ипсилон Андромеда. Звездите се наричат според звездната си величина с буквите от гръцката азбука. Някои си имат традиционни имена - алфа от Малката мечка е Полярната звезда, алфа от Центавър е Проксима, бета от Орион е Ригел, алфа Лъв е Регул и т.н., и т.н. Иначе, макар по образование и професия да не съм астроном, много ми харесват такива статии.

10

отчаян

преди 13 години

Глупав народ - слаба държава.

9

Dani

преди 13 години

Не знам изобщо защо се хабите да пускате такъв род новини, явно повечето хора, които ги четат тук и идея си нямат за наука, а само си изливат *** коментари под тях.

8

бай Петко

преди 13 години

Тия планети, както се въртят, като пияни, скоро ще се хакнат и ще гледаме голям сиир

7

зевзек

преди 13 години

Учените често "се изхождат" от грешни предпоставки, и накрая винаги някой трябва да почисти след тях нааканата наука с нови теории, но този път подплатени с истински доказателства.

6

кравар

преди 13 години

вместо да "ръсиш" мозък вземи и се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ и не ми излизай с номера "нямам кирилица на клавиатурата" - селски бек.

5

Гошо Тъпото

преди 13 години

Нали и .....затова аз ще ходя пак ....там,за да видя на място и да оправя нещата;ако искаш мога да те взема с.....мен.Кучето ми Рекс се отказа и има едносвободно.....място.

4

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

...И аз от няколко дни съм много депресиран - разбрах, че едно Слънце се хранело със собствените си планети...ужас...

3

fs

преди 13 години

Napishete edin komentar otnosno temata negramotnici,kvo pishete nqkvi gluposti,se edno ste nqkvi lapeta.Na takiva kato vas trqbva da im zabranqt da puskat komentari

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ти нищо няма да правиш,да не объркаш повече нещата,аз ще се оправям.Без товаи.....аз ги разбърках,когато минах със звездолета край Ипсилон и се чудех на кояпланета да......кацна;те като усетиха това,си объркаха орбитите от желание за ......контакт с извънипсилонски......разум.

1

кравар

преди 13 години

"Орбитите на планетите около Ипсилон не лежат на една плоскост"-мале,мале и ся кво ша прайм......??? - ужас е това не го очаквах...:))