45

Манячката

преди 14 години

Джакпот..........ПУ за мен!!!!!!

44

Данчо

преди 14 години

Богнострокулум,ще пусна фиш,когато завъртят сферата на ръка от ДЕТЕ!!!!!

43

Данчо

преди 14 години

Съвсем аналитично обяснение,но на беден и гламав как да му обясниш че си е жив обир!Къде ли,в коя офшорка се оттичат печалбите?

42

До №36

преди 14 години

Браво за ник-а! Да отбележа само: електронно е не само преброяването а и самото контролиране и допускане да "излязат" съответните числа! И за да не се бърка твърдението в някакви съмнения за конспирация ще поясня - елементарно е, нееднократно сме свидетели как топката влиза във входа на улея но не бива пускана а той се отключва, тя изпада и на нейно място се "изтегля" друга (по-правилна) топка! Най-обикновена високоскоростна камерка, разчитаща цифрите от 1 до 49 подбира коя топка да допусне!

41

Петра

преди 14 години

Е, той Доган стана баровмец. Редно е и ние да намажем. Ще пусна фиша, пък да видим. Искам и аз да уцеля десятката този път. Стига съм копал за лудо. Искам ново беемвенце и малък пинчер и луксозна муцка вътре, на кожената седалка. Омръзна ми, да ходя пеша, за да пестя бензин. Той Доган стана мулти миллионер, ако не и миллиардер, вече. Стига му толкова! Дори и от лихвите ще живее като такъв. Ами трябав и ние да намажем, че годините бедни.

40

иван

преди 14 години

джакпота ще си го познае доган -тотото е негово и печалбата е негова не си давайте парите на вятъра

39

Жо

преди 14 години

До 40 nameless: Прав си, за математическата вероятност тотото само да си повтори случайно числата. Щях да го повярвам, ако бяха "навъртяни" няколко милиона тиражи, както е с броя на фишовете. Спомням си, че тогава имаше 18 шестици. Сигурно има играчи, които пускат числата от предишния тираж и "техния ред е дошъл".

38

БГ

преди 14 години

Този, който обича България не си купува турски стоки !

37

nameless

преди 14 години

Вероятността да се паднат еднакви числа в два поредни тиража е точно толкова колкото да се уцели 6-ца. Не е невероятно, нали. Приеми, че ТОТО-то е уцелило 6-ца ;))

36

nameless

преди 14 години

При шанс за 6-ца 1 към 13 милиона и залог от 1 лев трябва да се получава ГАРАНТИРАНА печалба от поне 10 милиона. Всичко друго е измама и игра за наивници.

35

Жо

преди 14 години

До 36 Богнострокулум: ПЪРВО ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ ЗА ПСЕВДОНИМА! Извинявай, ама ми звучи като вулкана Ейяфятлайокуотъл:-)) Прав си, по Татово време често излизаха "шестици". То, тогава тотото беше единствения разрешен хазарт за обикновените българи /не броя разните иванславковци, допускани в казиното на "Японския"/ с два милиона фиша седмично. Вероятността, от 2 млн. да излезе шестица е голяма. Днес, обаче, компютрите командват парада. Да си спомним гафа- два тиража поред с еднакви числа!

34

Боко

преди 14 години

КАКВО Е ТОВА ДЖАКПОТ ???

33

Богнострокулум

преди 14 години

тук не си прав колега ! Вероятността е такава , все едно да се получи часовник, пък бил той и неработещ...:-))А колкото до тото-то, на по-възрастните мое би е направило впечатление, че по Бай Тошово време, почти всяка седмица имаше 6-ици. Но откакто въведоха електронното преброяване на фишовете, де факто въведоха възможността много бързо да се разбере, кой 6 числа никой не е пуснал и съответно се "падат" такива няколко седмици подред, за да зарибят още хора за с легендите за огромния джакпот.

32

Жо

преди 14 години

До 27 Plamen: НЯМАМ НЕЩО ПРОТИВ ДА ПЕЧЕЛИШ. Става дума, за вероятността това да се случи. Аз имам шест числа, които проверявам всеки тираж /без да ги пускам/ от 1966 година до сега. За тези 44 години, четири пъти са излезли "тройки" и нищо повече. Сигурно, съм голям карък.

31

Анонимен

преди 14 години

Джакпот над милион се натрупваше и преди - но сега с премахването на 3-то теглене вероятността за печалба е намалена в пъти.

30

Ивайло

преди 14 години

Десетки години никой не пипна тотото и сега изведнъжа решиха да намакят драстично вероятността за печалба с премахването на 3-то теглене при 6/42 и 6/49 под предлог че щели да се увеличат печалбите - сякаш са били малки досега.

29

Ивайло

преди 14 години

Имам въпрос - Защо премахнаха 3-то теглене и кой има интерес народа да печели по-малко от тотото?

28

Анонимен

преди 14 години

за тото не знам, но познавам реално човек, който през 80-те спечели тристаен в софия с билет от гържавна лотария, после спечели лада пак от лотарията и взе паричната й стойноста на мене и 22хил. ми стигат, не съм алчна за милионите, но пусти късмет все ми бяга...

27

Анонимен

преди 14 години

хахаха това в играта 6 от 69 и е? ;)

26

тотолизалтор

преди 14 години

Никой не успя да спечели, щото никой не играе! Хем жокер ни дават в статията: да пуснем пак 22, 34, 20, 36, 11, 12...