6

Анонимен

преди 14 години

Също така е и невероятна стисня! Какви изцепки се случва да прави, когато пазарува от пазарчето Синеморец... Случва се търговците да търсят помежду си монети с номинал от 1, или 2 стотинки, за да му върнат ресто, а той чака, за да си го прибере до стотинка...

5

12345

преди 14 години

Церемонията беше истински празник. Изненадах се, че по БНТ може да се направи нещо приятно за гледане.

4

НиК Каргонски

преди 14 години

Аз като един...арбитер елеганцие трябва да кажа,че Йоско е артист от...всякъде.Успя да се справи и с най-трудната роля в живота си - да се възстанови от тежкозаболяване.Доказателствата се ценят по значението им,а не по....броя наизиграните....роли.Заслужена награда,честито!

3

онбашията

преди 14 години

това аскерите някакво жалко подобие на оскарите ли е?не е истина просто, как се сдържат американците да не спукват от бъзик подобни жалки поражателства не ми е ясно, нечовешка воля се иска сигурно.

2

Анонимен

преди 14 години

И аз Сърчаджиев не го харесвам заради това че не призна детето си! Като чукаш и трескаш, трябва да умееш и да поемаш отговорност!!! Иначе е симпатичен, но чак пък големи роли.

1

зрител

преди 14 години

Интересно ми е с коя главна роля е известен Сърчаджиев аз такава не мога да си спомня,за мен е посредствен актьор.Ще го запомня с това,че е политик член на СЕМ с писанията във вестниците за скандалите му със съседите в Синеморец с големите си претенции за велик актьор.И с това,че е баща на дъщерята на Пепа Николова която така и не призна.