34

Дражко

преди 13 години

Наистина е наложително!Суша,въздух и вода трябва да са под контрол!Даже и под земята трябва!Въведете и там контрол!Божеееее,задушавам се от тези *** вече!

33

ьяа

преди 13 години

то в МВР всички са пилоти И немога да разбера за какво им е този хеликоптер Та нали си имат ББ БАТМАН БОИКО тои е по бърз от хеликоптира ама не е по умен от него

32

Анонимен

преди 13 години

Какво стана с хеликоптерите за БОЛНИЦИТЕ, то за ушевите е ясно.

31

Анонимен

преди 13 години

Който търси намира, не берете грижа хеле, ако не сте виждали чопър по близо от снимка в гуглето :))

30

aisman

преди 13 години

da mi iadat gaza az si otidox otdavna

29

WTF???

преди 13 години

М-у другото ,само да кажа,че специално тези хеликоптери(AW 109) ,са с множество приложения и множество варианти на изпълнение,и са доста разпространени по цял свят и като полицейски,и като брегова охрана ,и изобщо навсякъде,така че зависи от това какъв тип точно е поръчан(само отворих google i tam vsi4ko si izliza ;) )

28

за 24

преди 13 години

как не те домързя да го напишеш това име ??!?!

27

top gun

преди 13 години

абе какви са тия изгъзици да им купят МИ-24 ,да има неква файда от целата работа 3 4етиристволни карте4ници ,автомати4ен гранатомет,ракети въздух-въздух :)

26

Анонимен

преди 13 години

Машините който са поръчани не са патролиращи ни то се използват с такава цел, тези хеликоптери освен че струват между 6 и 8 милиона всеки, имат и скъпа потдръжка и предимно се използват от богаташи.Както беше писал човек по долу Eurocopter AS 350B3 Ecureuil е идеален за цел патрул, този хеликоптер се използва и от много други страни не само за патрулиращ но и във военната авиация.Просто наще тарикати няма да ползват хеликоптерите за това за което са ги купили, но ще ги потдържат с наши пари.

25

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Волен Луфтханзата става за пилот на МВР.

24

кире

преди 13 години

Да вземем, за всеки случай, да изчакаме да затихне и Ейяфятлайлокутъл? Да сме по-сигурни, че всичко става

23

Rust

преди 13 години

Става въпрос за съвсем различни машини (военни "Kugar" които не можем да си позволим, а Станишев е договорил и италиаските AW-та, за които сега се търсят пилоти)! Стига си демагогствал и писал глупости!

22

Анонимен

преди 13 години

Европа като иска да и се пазят външните граници да помага и за заплащането.Защо тук ни оставят на нашия стандарт, а за изискванията, както пише по горе (ниво не по ниско от В2 за английски) искат да са европейски.Има много по евтини хеликоптери, това в никакъв случай не е антикризисна мярка. Не вярвам да има кой знае какъв ефект от ползването на тези машини, оправдаващо разходите.

21

Анонимен

преди 13 години

заплатата? 700лв ли ще е? Щото толкова 500$ не вземат и пилотите в Африка....

20

Цецо Физкултурника

преди 13 години

Помните ли Физкултурника колко шум вдигна заради тези хеликоптери. Щеше да дава Станишев на прокурор. Оказа се, че не само не го даде на прокурор , но сега Тиквата ще се хвали, че влизаме в Шенген. Циркаджии!

19

някой

преди 13 години

Че откъде ще ги намерят, много ми е чудно?Освен ако не са изравнили заплатите с тези на колегите им от Западна Европа.

18

Do 14

преди 13 години

Даа и после като кажат Герберите, че тройната коалиция ,кризата или гърците са виновни!

17

.

преди 13 години

hahahha,kakvo 6te ohranqvat, te horata se 4udqt kak da izbqgat ot BG :) te 6te pazqt granicite :) hahahah

16

Анонимен

преди 13 години

Ти или не си идвал скоро в българия или си малко луд :)Първо тук заплатите се в лева. Втора няма такива филми по 1000-2000 лева заплата освен, ако не си депутат, сутеньор и т.н.

15

Чака Рака

преди 13 години

МЪКА МЪКА сега много трудно ще намерят хеликоптарджии всичко бяга в чужбина за кинти особенно тези дето сме със стаж . Вече *** за 1000 евра няма да бачкат тая работа . Мога да ви кажа че за селскостопанска работа пръскане на посеви от втздуха в Чили заплатката започва от 5500 на месец . З