5

Анонимен

преди 14 години

Чрез софийски имоти и чиновници в общината от години се правят заменки на недвижими имоти придобити чрез измами. Имот, който е придобит чрез измама трудно се продаде, защото купувачите се притесняват от множеството прехвърляния на имота, а като го заменят с друг нямат проблем-така едните получават по-големи имоти, за които знаят, че са придобити чрез измама, а измамниците придобиват имот, който е продаваем.

4

Анонимен

преди 14 години

В ЗАТВОРААА!

3

Ст.Софиянски

преди 14 години

Тоя беше от моята банда, ама вместо да ме подкрепи като бъдещ премиер, взе да се прави на солов играч. За това през 2002-03г. го поотрязах малко. Той пък ми се обиди и инсинуира делата срещу мен и Любо Пъпката - мой верен съратник.Почти 4 години ме размотаваха по съдилища, за да докажа че с една дума съм НЕВИНЕН!Сега е негов ред да се доказва...

2

Анонимен

преди 14 години

Прилича ми на Радосвет Радев... Явно измамниците имат общи черти :)

1

джужко

преди 14 години

Я се размърдайте да установите и разкажете на всички за всичките далавери на общините и БКС тата, за техните заменки и сделки под масата, при което се облагодетелстваха определени хора, които сега са необезпокоявани от никого и потулиха измамите, а вече ще е късно да ги закачат, защото си поизпекоха нещата, искаме справедливост в тая държава и ред, а не прах в очите!