41

Демократ-Тр

преди 14 години

Турин и мюсюлманин съм.Демократ с десни убеждения съм. Приветствам връщането на Генджев начело на висшият мюсюлмански съвет. От плуларизма само ще спечелим. Досега ДПС бе обсебило както джамиите така и окупирало политическата власт в рагионите , в които живеем.Много кражби са извършени през последните 19 години от ДПС и чрез джамииите. Имамите-агенти на ДПС сега реват,че ще излезят кражбите им наяве.Нека Хаджи Алиш покаже пред всички с какви пари е купил 3 апартамента в Истанбул ? ...

40

туркиня

преди 14 години

до ТриЛуни: Качи се на луната, щом не ти харесва! Значи четеш само глупости. Не си по умен така ми се струва.

39

КАРНОБАТ

преди 14 години

ДЕМОКРАЦИЯ КРАДЛАЦИЯ

38

Ей

преди 14 години

Тази стачка страшно много ме уплаши. Ами ако продължи 10 или 20 години, какво ще правим ние християните? Съжалявам имами и ние не обичаме Първанов като Президент, но...

37

Мюсюлманин

преди 14 години

Въпреки многократните национални конференции, на които д-р Мустафа Алиш Хаджи бе избиран за лидер на мюсюлманите в Република България, въпреки решението на Европейския съд по правата на човека, че през 1994 и 1996г. Недим Генджев е бил натрапен от тогавашното правителство с напълно нелегитимна конференция за духовен водач на мюсюлманите в България, според Софийския Апелативен Съд и Според Върховния Касационен Съд на Република България - на база политическото назначаване на Генджев през 1994 и 1996г. като председател на ВМДС, то той отново трябва да поеме ръководството на Мюсюлманското изповедание в България. Недим генджев е ченге от ДС и активно е подкрепял възродителния процес в България. Недим Генджев е извършил измами за десетки милиони с имоти на българските изповедания и е присвоил също огромни суми чрез подвеждане на банковите институции. Днес държавата допуска гавра с мюсюлманите, утре ще я допусне и с другите общности. Днес държавата пряко потъпква волята на гражданското общество и косвено ще потъпче правото на отделния човек. Можем ли да се защитим???

36

ТриЛуни

преди 14 години

Като ти чета глупостите се усещам че си дъщеря му на този генджев.. Но нали никой от тук не познава лично нито генжев нито дъщеря му.. та за кво си харчим времето. И Гърците бяха решили да настанят на този пост някой си тяхен уш мюслюманин, сега се играе същото. Питам ви защо. Дайте тогава и главния Български поп в Истанбул да го назначат Турските власти.. Кво ще кажете! Малко ум поне си вземете.. ама ако се продава някаде :)

35

Веселин

преди 14 години

Писна ми от ограничени хора.Мюсюлманин не означава турчин.Всички трябва да могат свободно да избират своите духовни водачи,а не някакви си партийки да им ги назначават.И въобще религията и политиката не трябва да се смесват.Искам да помоля мислещите и поне малко възпитани коментиращи да не обиждат хората заради тяхата етническа или религиозна принадлежност.

34

боби

преди 14 години

Ейвалла на ВКС! Щом чак Доган излезе от мишата дупка. И да престане да плашиш с турците българския народ, защото тия вече не минават. Чу ли *** мръсен! Не си измивай мръсотиите с турците, защото заради тебе са на тоя хал. Ти какво си им дал. само ги използваш. Бате Бойко май нещо закъснява за тебе.

33

туркиня

преди 14 години

А бе пикльовци защо ви е страх! Талибани такива- значи нещо не е наред! Не го искате Генджев - де не сте се *** или бате ви ДОГАН не дава! Няма да деде, защото Вие сте много послушнии! Най сетне съдът справедливо даде своето решение защото се гледа по демократичен начин! Вас май само на далавери Ви учат! Добре че Генджев ви отвори очите,щом след него 1992 г. първия мюфтия беше шофьора му! Всички дето ви отвори очите сега сте мафиоти. Ще видим къде са имотите сега всичко май е при ДПС.

32

Ники

преди 14 години

Ей няма по нагли хора от турците и най вече от ДПС , излязоха от власта и няма вече лапаница и сега след като почнаха да има излизат далаверите за МИЛИОНИ левове и ЕВРО и почнаха да ревът, че няма ли права и да плашат с Косово .... Абеее фесовеее къде се намирате бе, кой ще заплашвате бе АА???? Дано прокуратурата се самосезира , защото от където и да ги подхване тея все ще има каде да се хване !!! Мислият се за недосегаеми и ревът за права , а те имат повече права и от нас !!!

31

Бесен

преди 14 години

И сега какво стана, излязоха от власта и почнаха да ревът, че правата им били потъпкани !! Писна ми вече от тия турци !!! Или ще живеят тук и ще спазват правилата или да си ходят в Турция ! Какви права са им потъпкани след като в България има над 2000 джамий

30

anonimen

преди 14 години

Ti si nai tochniq chovek, tochno za teb e tozi post.Te ne te jelaqt zaghtoto dosega si praviha kakvoto iskat.Sloji red i gi nauchi, che trqbva da se izpalnqva.Te samite vashti hora sa myusyulmani i ne go iskat tozi Aidan Mohamed.

29

Анонимен

преди 14 години

az sim turcin i neharesvam Aidan Mohamed.

28

uchenik

преди 14 години

51 imami-mnogo be.

27

Свети Петър

преди 14 години

Не забравяй, агарянино, че аз държа ключовете за РАя или Ада. И нещо не ми се нрави самодоволството и надменността ти. Не един бог, ангел, дявол, светия, паша, цар, каруцар или други съм пращал в преизподнята на пречистване, от тези чувства. Искаш ли да идеш в преизподнята? Ключовете са у мен. Само кажи и отварям едната врата. Като в сауна е. Но няма ангелици, а дяволици. Ще ти търкат гърба, със шкурка, а не с плажно масло - това е разликата. Е, може да гледаш сериалите ви, докато ти го прилага

26

пелтек

преди 14 години

глеах няколко сериала. честно казано, не ми харесаха. същите помии сак ато латиноамериканските сапуни. къде "Изаура", къде - Перла. Все същите помии. Явно прогресса ви се е усладил и на вас, че станахте и вие баровци? То тука е същото - кой не дойде на власт, той нес и направи хотел или сауна лии СПА-център. нищо ново, под слънцето. Къде Шерие, къде Перла, къде Кунева, къде Клинтън - все тая. Я кажи, бе ага, ти прекапа ли лозето? Аз отивам да копам. Но нямад а ти дам виното. Ще правя оцет.

25

Анонимен

преди 14 години

Сус бе, домуз!

24

стаканофф

преди 14 години

Щом толкоз пищят, значи тоя е точния шеф!Генджиев, да си жив и здрав, па и ред да туриш!

23

христиенка

преди 14 години

Неам Васко, неам, ние турците сме прости ора, ама ти като си грамотен що те трият бе!

22

Amenhotep

преди 14 години

Ооо турско Nazi, ще празнуваме ли днеска НАМАЗ със свинско и винско?