84

ти$ko

преди 13 години

в библията пише че хомосексуалните трябва да се убиват - би ли могъл да цитираш точния текст, където се споменава това?

83

онбашията

преди 14 години

ако дадена вяра не ти харесва, отказваш се от нея, а не я преиначаваш, както се прави на запад. в библията пише че хомосексуалните трябва да се убиват, ако някой не е съгласен с това, да се отрече от вярата, а не да твърди че това било метафора и носело някакво си скрито послание. аз уважавам хората не според това дали убиват или не, а според това дали са лицемери. уважавам иран, защото не са лицемери, не уважавам запада защото са.

82

ЧЕ

преди 14 години

Жив съм.Чакам лекаря да ми даде рецепта за следващото лекарство.Понеже съм диабетик и ми е малко тежко но...някак си се кара.

81

Анонимен

преди 14 години

Do 4e GevaraTi o6te lisi jiv be priatel?

80

ЧЕ ГЕВАРА

преди 14 години

.Айде стига пропаганда.Нечовешки затвор.Ами Гуантанамо човешки щото.И ако туй не е повод пак да се заядем с Иран.Защо не плачете за хилядите изнасилени японки,корейки,иракчанки,афганистанки,хаитянки, и мексиканки от американските престъпници,войници и офицери?Ето какво е демокрация-упадък и ховосексуализъм.Уважаемите Хаземи и Фируз като знаят какво ги очаква пък да се въздържат малко. Иначе и аз съм против убийството-това е срещу всякакави човешки и Божии закони.Те пък съвсем фанатични.

79

Анонимен

преди 14 години

ха сега това да го прочетат пазарджишките обратни. да видят,какво значи "толерантност по ирански",и да спрат да се оплакват ,че са дискриминирани.

78

Развратник

преди 14 години

Пуснете филм как се съвокуплява с други женщини, за да си ударим по една следобедна злобарка.

77

Хомодружинка

преди 14 години

Мно'ое яко когато има хомосексуализъм. *** и лезбийките навсякаде. Яко упадък, бате.

76

Анонимен

преди 14 години

e tva 100 prachki si e lechenie,a inache zakona si e zakon i trqbva da se spazva

75

аз

преди 14 години

Писна ми от простаци като тебе.

74

аз

преди 14 години

Коко, защо не идеш да живееш в Иран? Какво правиш ти в гнилата демокрация?

73

Shark

преди 14 години

И заради младите европейски мъже, които са или импотентни или хомосексуални!!!

72

Иво

преди 14 години

Едно нещо не мога да разбера, защо иранските гейове и лесбийки, които знаят много добре какво е наказанието в Иран за техните извратени сексуални практики, продължават да правят секс със противоположния пол? Толкова ли не могат да се въздържат от секс...? Все пак по добре да не правиш секс и да си живееш живота, докато алтернативата е смъртна присъда! Иначе аз като хомофоб, мисля че хомосексуалистите трябва да се лекуват, а не да се убиват....!

71

Shark

преди 14 години

После искат да убедят света, че мюсулманските държави са цивилизовани!!! И че религията им не е античовешка. И че се зачитат правата на човека. Хайде помислете си преди да разрешите на Турция да влезе в ЕС!!!

70

Стоянова

преди 14 години

Точно казано,Коко.Известни като най-демократичните режими-Саудитска Арабия,Кувейт и други.Те освен това най-зачитат човешките права.Убиват с камъни жени-неверници,без да ги изтезават,естествено.Холивуд действа по-експедитивно и от Союзфилм навремето,нищо че в случая филмът е ирански,неминуемо ще следва и холивуски епос за лесбийските права.

69

Honorik

преди 14 години

Britanci,spasete jivota na jenata!Za6to i otkazvate ubeji6te?Dano pone drugade q priutqt,poneje ne zaslujava smart.

68

koko

преди 14 години

Ако имаш нефт и не го даваш за долари ще има цял живот да доказваш, че брат ти не е сестрата, която глухият бил чул, че немият бил казал на слепият, който видял как я чукат!!! Това мръсно петно Америка заслужава да бъде затрито с бомбен килим от ядрени бомби.Иран - ние сме с теб! Нито капка петрол на производителите на "демокрация", ГМО, ваксини с живак и т.н. и т.н.

67

nelezbiika

преди 14 години

koe im e demokrati4noto na edna darjava kato velikobritania sled kato otkazvat da spasqt edna jena ot qvna smart pa makar i tq da e lezbiika pristo ne doumqvam

66

Анонимен

преди 14 години

Да дойде в Бг.Тук сме ларш.Британците не могат да постъпват така.що ще я екстрадират в Иран, да я пуснат да отиде в друга държава.

65

мая

преди 14 години

ми щот явно си ***! киноисторията е по действителен случай, само краят все още е под въпрос.п.п. а това "нонсенс" е една типична бг думичка...