143

Метълист

преди 14 години

Така! Сега предлагам да избиете и останалите мечки, после вълците, лисиците, орлите, зайците и т.н. След това изсечете горите и каквото е останало да зеленее го бетонирайте с молове! Тъпо човешко племе сме и това е!!!!

142

мечо

преди 14 години

Как пък я познаха, след като там имало цяла глутница мечки. А оня се опитал да отмъкне мечето.Ако се опитат да ви вземат детето -това си е престъпление!

141

doznatel1

преди 14 години

A koi 6te se griji za horata nahapani ot pomqrite????? Da popitam az 4 lapi????????????

140

пиленце

преди 14 години

Не знаяк акво да кажа? не ги познавам тези фондации. Аз решавам проблема според ситуацията, а не по принцип. Им ловджии се гаврят с животните. поставят им хранилки с капани, поставят им отрови, мъчат ги. А животните или се хранят или почиват и си играят или ловуват. Фондациите са всякакви. Ситуацията е индивидуална. Ами, ако се окаже, че горският е налетял на задрямала мечка с мече, в храстите? Жив ще го разкъса. Може и така да е станало. Навън е топло и не се знае.

139

пиленце

преди 14 години

Никъде не пише, че мечката е изяла човека? Това е с транното. Защото те нападат или за храна или ако се пучувствуват заплашени от близо, а и най-вече когато са с малките си. Тази мечка сигурно е била изненадана от горския, когато е излязъл наблизо и го е сдъвкала. Но щом не го е наръфала, значи не е било от глад. Но вече е късно - и двамата са мъртви. Предпочитам и мечката да е здрава и аз да не съм нападнат. Е, понякога някои нападат. Но човека е дявол и има защитни средства. Плюя и бягам.

138

139

преди 14 години

И "Четири лапи" в този момент са ни ужасно нужни, защото общините не се опитват да се погрижат за уличните кучета и за тормозените животни, а това го правят "Четири лапи"!!!!!

137

Анонимен

преди 14 години

След прочитането на доста дебилни коментари бих желала да ви обясня, че мечка, която е нападнала човек трябва да бъде умъртвена, защото тя вече желае да се храни само и единствено с хора, а това вече е опасно за нас! Вярно е, че тази мярка е много крайна, но е наложителна, защото вие какво предпочитетате, като отидете в гората да ви изяде мечка или да се порадвате на природата!

136

хм

преди 14 години

От къде са разбрали, че е точно тази мечка?Селото да вземе мерки да направи някакви ограждения и да не ходи *** и пульо в гората. Заради човешката простотия ще останем без диви животни.

135

Лого

преди 14 години

Тази организация застрашава националната сигурност. Тя има за цел да има глутници от бесни *** по улиците и хората да бъдат хапани и да губят пари за ваксини и време по лекари. Децата да не може да играят по улиците, а да се крият и пушат по входовете.Вън фондация "Четири лапи" от България!

134

до "съжалявам&q

преди 14 години

Като те е спасил *** от крадец, вземи си го у вас и си го храни, а не го храни на улицата, където ще *** на всички и ще лае по всички. И му плащай данъците!Вън фондация "Четири лапи" от България!

133

bizona

преди 14 години

zemi taq vendeta

132

Лог

преди 14 години

Да, фондациите са полезни, ако защитават справедливи каузи. Това е така. Ама тия *** от фондация "Четири ташакка" защитават каузи, имащи за цел подронване на националната сигурност и икономика.Вън фондация "Четири лапи" от България!

131

Лого

преди 14 години

А ти какво искаш: да анализират ДНК-то на мечката ли, бе? И да платят на фондация "Три ташакка" за това!? Аз да не би да гледам кой комар ме е ухапал?Вън фондация "Четири лапи" от България!

130

Лого

преди 14 години

Предлагам да пратим Гоце Първаноглу на лов за мечки, ама сам и само с пет патрона срещу 8 мечки.Вън фондация "Четири лапи" от България!

129

33 oi 99

преди 14 години

Ако човек се разкарва в гората с детето си и мечка нападне детето,естествено че ще я застреля!!! Но за мечката кой ще отмъсти??? Кой ще гръмне човека...........Природата си връща за всичко!!! Абсолютно за всичко,при нея милост няма,няма извинения.......

128

РМ

преди 14 години

Пълна глупост!!!! Как разбраха, че това е мечката - с ДНК материал под ноктите на мечката! Егати тъпата човешка ***! Съжалявам за човека, обаче не е това начина!

127

Канадец

преди 14 години

Това е измишльотина, несъществуващо, лъжефакт:"Преди години руснаците си избиха до крак вълците - природните санитари, и пламна мор по лосовете, та се наложи да внасят вълци от Канада."Дрън дрън ЯринаПетрол срещу вълци, хехехехехехе

126

йу

преди 14 години

А ти си портокален!

125

Гъска

преди 14 години

Била си в САЩ в сънищата си. курс "как трябва да се държиш ако срещнеш мечка"???ХахахахахаКорабче да виждаш да плува?

124

Pate

преди 14 години

Е как са разбрали? Сега ще избият всичко наред- пък дано уцелят.