139

Dada

преди 14 години

Никотиновата зависимост е болест!!! Пушачите са болни хора и се нуждаят от лечение!!! Никотинът е вид наркотик...а катранът запушва белите дробове и после ...... Пушете си колкото си искате, НО позволете и на другите хора да ползват правото си на живот. Това с колите и газовете ви е ясно , че е популистка позиция.... няма да има кой да ви кара цигарите БЕЗ бандерол до кварталното кафе и тогава съвсем ще изкуфеете.... Дроги такива... че и болни дроги.... аз ви плащам за де се лекувате като се ...

138

Даола

преди 14 години

Извинете ме - ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО.Ха,ха,ха - то само се написа така, защото е нещо като нищо.

137

Даола

преди 14 години

Цинично е да се нарича ЦАКНО ЗА ЗДРАВЕТО.Иначе, ако има заведения за непушачи, аз ще избера тях. И въобще не ми пука за заведенията - искам чисти улици, отговорни лекари и добри болници, евтина и качествена храна, отзивчиви чиновници, интелигентни учители.Нито едното не е налице.

136

До 137 от Майстора

преди 14 години

Уважаеми непушач, има много заведения ,в които е забранено да се пуши . Аз там нямам право да пуша и не ги посещавам .Хайде сега ти направи същото с останалите заведения и готово.Нека всеки уважава правата на другия .Нали за това се борим всички.

135

Бай Пешо

преди 14 години

Щом си бивш , значи преди това си пушил.Аз уважавам твоето решение и преди и сега .Не трябва обаче да се вдига толкова шум , защото вече е забранено да се пуши на повечето обществени места.Останаха само ресторантите и баровете и то по осмотрение на собственика.Що се отнася за раковата болница , там повечето са непушачи , но Господ е решил да са там , а не цигарите.

134

Гацко

преди 14 години

Абе и аз не искам, като се разхождам да дишам изгорели автомобилни газове, но никой не ме пита. Да не говорим че изгорелите газове са в пъти по-вредни от цигарен дим. Така, че непушачите да си траят.Когато забранят на хората да си карат колите, заради вредните емисии, тогава могат да се опитат да ми забранят да пуша. Преди се скъсваха навсякъде да реклмаират цигари, сега пък няма да ми дават да пуша...Избирайте си заведения за непушачи !

133

До 135

преди 14 години

Уважаеми бастуне,Не, напротив. Пречите ни. Защото като отида и седна в произволното заведение Х, аз пак трябва да диша дима Ви.

132

velofan

преди 14 години

Терористите - пушачи победиха.ЗАСЕГА!!!

131

azz

преди 14 години

Уважаеми непушачи - никой не ви пречи да не пушите!!! Нормално е и на мен да не ми пречат да правя обратното!!!

130

HRISTINA

преди 14 години

Bravo. 70% ot horata v buglaria pushat ako im zabraniat oznachava che i proizvoditelite na tutun shtesa zasegnati a tova nese otraziava dobre na ikonomikata pak i vseki chovek triabva da ima svoboda i da pravi tova koeto mu haresva ne tova koeto sa mu naredili.

129

toni

преди 14 години

браво на наще..сега господин борисов вземи и намали и акциза-нормално е.а и за да се убедиш разходи се и виж-2/3 от пушачите пушат цигари без бандерол.ако за теб това е нищо,за мен е срам..

128

Бивш

преди 14 години

Абе ориенталското отвътре ни идва! Разбира ти *** от кладенчова вода. Бих препоръчал на пушачите да минават един път месечно по коридорите на раковата или да дават доброволни дежурства.... Много бързо ще откажат тия ***. П.П. Аз така ги отказах, заради мой близък, ама той вече не може да ме види...

127

Зиг

преди 14 години

До 127: Криви са ти сметките и ще ти кажа защо. В една компания обикновено има и пушачи, и непушачи. Когато заведението има зала за пушачи и непушачи, обикновено тази компания сяда в залата за непушачи. А пушачите отскачат от време на време за по цигара в другата зала. Лично аз правя така. И не само аз. Оттам и разликата, която ти е направила впечатление.

126

nekoi

преди 14 години

Plamen Cekov e typak

125

Iwan

преди 14 години

най-накрая една хубава новина, сега остава само да се осъзнаят и да намалят акциз :)))

124

Гошо

преди 14 години

Това ли ти е аргумента в подкрепа на Закона?

123

Анонимен

преди 14 години

Напротив. Като ходих в О'шипка, залата за непушачи беше пълна, а на бара за пушачи имаше места за поне 4 човека.

122

gtf

преди 14 години

Ми тогава що в заведенията залата за непушачи обикновенно е празна ?Кво се правите на големи светци, който иска здравословен живот - няма работа по кръчми - ходете в гората на зелено и на чисто. А може би въздуха там не е по-чист заради Вашите автомобили, сеч и вредни производства ?

121

пещера

преди 14 години

сами съдете за кой е виновен, за това,ч е ние пушим, освен личният избор? Петър Първи насила е въвел обичая с тютюнопушенето и пиенето на сутрешно кафе. Що невинни боляри е обезглавил, за да го правят? Тук пък има други такива, в историята, но не по толкова директен начин. Разни чуждопоклонници. дето все ходят, гледат и искат тука да е като при други народи. Такива като Евгений Минчев - дето все въвеждат чужди обичаи и маниери. А те са много. Сами сме си виновни и сами духаме супата. Никой друг.

120

пещера

преди 14 години

Аз съм непушач. Мисля че незабраната на тютюнопушенето е компромис с отрасъла и поминъка на голяма група хора, а не защото правителството не иска. Ако сега го забранят, онези дето все хленчат за пари и субсидии ще зареват пак. А пари откъде ще дойдат? И защо вместо тютюн, не садиха лен, проклетите управници? Сега щяхме да имаме първокачественни дрехи, а не цигари. Повдига ми се от управници от десетилетия. Забраниха хубавото и въведоха лошото. А после все духаме супата.