32

сейр.бг

преди 14 години

Нищо хубаво не може човек да научи от вашите коментари, докога ще се разделяме в БГ на такива и онакива и едни от нас да ругаят и мразят другите, както и да искат да бъдат прогонени. Затова сме на това положение българите и ни се подиграват по целия свят. Нали сме останали една шепа хора пък и мястото където се раждаш, и този с който си комшия все пак не си ги избираш пожелание. Е , какво да се прави - българска му работа, кой знае кой не, гледа да даде мнение навсякде.Хубав ден на всички.

31

До Днес.бг

преди 14 години

Нещо скрихте новината. Нека да се вижда..........Или не ви отърва, когато се говори лошо за Генджев?

30

Мюсюлманин

преди 14 години

Ине само, че мюфтиите го твърдят за криминаланата самоличност. Пише го и в досието му от ДС. Ясно се сочи, че има лабилност по отношение на парите и трябва да се държи из късо. А и е обвиняем по престъпленията за които говорят мюфтиите, но съда все не може да се произнесе заради болнави адвокати. Направете справка в Софийски Районен Съд.

29

Мюсюлманин

преди 14 години

Въпреки многократните национални конференции, на които д-р Мустафа Алиш Хаджи бе избиран за лидер на мюсюлманите в Република България, въпреки решението на Европейския съд по правата на човека, че през 1994 и 1996г. Недим Генджев е бил натрапен от тогавашното правителство с напълно нелегитимна конференция за духовен водач на мюсюлманите в България, според Софийския Апелативен Съд и Според Върховния Касационен Съд на Република България - на база политическото назначаване на Генджев през 1994 и 1996г. като председател на ВМДС, то той отново трябва да поеме ръководството на Мюсюлманското изповедание в България. Недим генджев е ченге от ДС и активно е подкрепял възродителния процес в България. Недим Генджев е извършил измами за десетки милиони с имоти на българските изповедания и е присвоил също огромни суми чрез подвеждане на банковите институции. Днес държавата допуска гавра с мюсюлманите, утре ще я допусне и с другите общности. Днес държавата пряко потъпква волята на гражданското общество и косвено ще потъпче правото на отделния човек. Можем ли да се защитим???

28

emigrant

преди 14 години

Това ченге Генджев е за затвора, какъв мюсюлманин е той при полужение, че пие алкохол, краде и лъже почти колкото деджджал. няма да позволим човек, като него да ни управлява делата. присъединете се към анти-генджев във fasebook

27

Мюфт..аджия

преди 14 години

Не ме интересуват проблемите на мюфтийството , само ще помоля администраторите да следят какво се говори за българите в подобни теми и да действат както действат и по принцип с "нарушенията" на установения ред , аз мога единствено да коментирам , че този на снимката е много грозно *** , прилича на палач от 1001 нощ , нищо чудно че някой каза че е изнасилвач , чедо на партията майка , в крайна сметка мисля , че си заслужават предводителя , въпреки че не го искат много им отива. Лек ден :)

26

IVAN KOSTOV

преди 14 години

VKS-MAFIATA NA GOCE... IMA I DOSTA ZHIVKOVISTI- TOIA KELESH GRUEV IMA OSHTE MANDAT ZA PORAZII...

25

аз

преди 14 години

Др. Недю Генджев не беше ли съден и за изнасилване? Няма да забравя прочувственото писмо на интелектуалците-мюсюлмани, които благодаряха на Партията-майка за възродителния процес. Името на др. Генджев беше сред подписалите писмото!

24

Анонимен

преди 14 години

Кви мюфтии са тия ***..само заблуждават хора ,за да ги използват по избори..

23

Анонимен

преди 14 години

няма ли кой да им закрие ника на тези *** бее

22

fffff

преди 14 години

i kakvo ni interesuva nas tova ?

21

Tur4in

преди 14 години

12 " ако беше истинския комунизъм предателите и *** наречени бсп и мамелюци като теб отдавна да са в дивия кюрдистан" Samo deto Sofiya izglejda kato *** mahala pred tozi div kyurdistan.

20

Tur4in

преди 14 години

6 " с y да ви убие господ всичките мръсни долни червеи нещастни. " Toy gospod may vi ostavi 2 miliona i oshte prodlajavate da namalyavate.

19

PAPARAK

преди 14 години

OOO DA HODYAT DA SE OPA4AT NA ARMENSKIYA POP AKO ISKAT, VURNALI 4OVEKA OTKRADNAL IM OT SMETKITE 1 000 000 PRODAL IMOTITE NA MUFTISTVOTO I NEZNAM SI O6TE KVO. TAKA VI SE PADA PUMIYARI VII KATO KRADETE I SI PRAVITE DALAVERKITE S ZEMI I IMOTI MOJE A NYAKOI KATO VI BAZARNE I TO OT VA6TE DAJE I DA VI GO NABIE YAKO SE OPLAKVATE TRAITE SI TAM DOLNI GNUSNI DEPESARI *** FESOVE KENEFI

18

Васко

преди 14 години

как си се научил да пишеш на български бре фесче ??? Аз не знам в България да има пословична местност анадола , известна с обратните налонности на *** от твоя ранг.

17

Do 13

преди 14 години

Гледам доволен си останал от турската баня левак палав

16

аз

преди 14 години

"По времето на т.нар. възродителен процес, тоя се викаше НедЮ ГенЧЕВ и по единствената тогава телевизия говореше с каква радост мюсюлманите у нас си връщали българските имена!?!? Сега пак е на власт - правете си извода - кой стои зад него " Това е единствения свестен коментар направен от 4

15

Анонимен

преди 14 години

BOIKO e 4edo na komunistite ,leka po leka se vri6ta TOTRITARIZMA V BG,NALI VI E MA4NO ZA TODOR JIVKOV,na vi do

14

1

преди 14 години

abe q da si hodat u turciq

13

...

преди 14 години

Пак някой плаче за изпуснатия кокал... ами направете си легитимно събрание, и го махнете по законен път Недим ... Кой ви пречи да го направите? Ако сте читави, а той- нежелан, сами ще си го смените по установения ред.