105

ловец

преди 13 години

Вие сериозно ли , или наистина се правите на пълни ***. Как няма да я убият мечката. Това е стръвница бе. А и досега в България няма пупликувано убийство от мечка. Горкия човечец. Изхранвал си семейството и той няма вина за нищо. В Смолянско вече има много навъдили се мечки. у НАс вече наброяват 1000 броя. Скоро сигорно и ловът им ще позволят. А стъвница означава,че няма вече страх от хора и може да нападне пак. Ама какво да убяснявам, както 99% от вас сте градски хора и не разбирате.

104

Пуцаи куме

преди 14 години

Сега като се съберат ловните дружинки и тръгнат да я търсят ще се окаже, че всички мечки в региона са стравници! Голямо пуцане ще пада!

103

Honorik

преди 14 години

A ti tap li si,ili da?Ako be6e tvoi blizak 6te6e li da se kefi6 taka,a maloumen ***?!

102

Honorik

преди 14 години

A be,ne znam koi e za ludnicata-az,ili ti.Parvo otkade ti hrumna,4e 4ovekat e lovec?!Tova e izmislica na glupaviq ti mozak.Vtoro-kato predpo4ita6 me4kite pred horata se 4udq 6to ne si se rodil me4e i za6to ne ide6 da jivee6 v gorata pri me4kite?!Treto-interesno mi e,dali 6te6e da razsajdava6 taka,ako postradaliqt si ti,ili nqkoi tvoi blizak?

101

Жо

преди 14 години

ОТЛИЧНА ВЪЗМОЖНОСТ за Ловец 1 на държавата- Гоце Скакауецо, да гръмне мечока. Бриджит Бардо е болна и едва ли следи новините от България.

100

петър

преди 14 години

И ти си прав, за това. Не бива да се оставя жива стръвница, по хората! Просто разследавщите да си преценят фактите. Ние само гадаем. То е ясно, че ако и ммного мечки на една територия ще започнат да се нападат и хора и някои питомни животни. Е, понякога и преди изяждаха овца или крава, но която напада и човека, трябва да се застреля, стига да не е нещо по погрешка. Има случаи нарочно ловджии предизвикват животните, а когато мечока надделее, казват - зло. Всякакви случаи има в тоя свят.

99

Andrey

преди 14 години

Бай Кольо Шиков е бивш хижар и е бил на 100 м от селото, а не на 500. Мечка която нападне човек трябва да се ликвидира по най-бързия начин, това е единственото решение. И без това мечките в Средните Родопи в момента са твърде много, може би три-четири пъти повече над естествената си популация.

98

Джингиби

преди 14 години

"Добре си" , ама ще се оправиш , някога .....

97

Петро

преди 14 години

Възможно е да е така. Понякога животните нападат в агрессия, когато някой се доближи твърде близо до тях. Но обикновенно нападат или когато са гладни или когато са с малките си. А тази мечка не го е изяла, нито е била с мечета. може пък той да я е изненадал и раздразнил? Опасна работа е да ядосаш мечка, дори и да е имал оръжие. Ще трябва да си нося отново по кило кренвирши, че ако ме изненада, да и дам да си хапне и да не ме яде.

96

Посмейте се...

преди 14 години

"Мечката, убила мъж, била в стрес"Това заяви министърът на околната среда и водите Нона Караджова пред журналисти, цитирана от БТА.НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТИ УПРАВЛЯВАЩИ НИКЪДЕ !!!!

95

25

преди 14 години

хахахахахаха кой днес не си е изпил хапчетата, я пии нещо и се успокой, такива като тебе са за лудницата ххахахахах

94

Honorik

преди 14 години

Vednaga da namerqt i ubiqt me4kata!Jivotno,koeto ubie 4ovek,trqbva da se premahva.

93

25

преди 14 години

да бе, а той какво ли е правел в гората, сигурно е търсил мечката ама за да и каже здрасти, бил си е на лов човека! просто мечката го е изпреварила. всеки ден се убиват мечки по горите, и един път мечка убила някой *** ловец и вече голямо нещо станало. КАТО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ, НЕ ХОДИ В ГОРАТА са казали хорта!

92

анонимен

преди 14 години

Не я ли познахте ,бе?Това е червената руска мечка, която иска да отхапе от нашата икономика!Как г-н Премиера и финансовият му шут, не са се сетили да я обвинят за кризата?Ми заедно със Станишев и гръцката криза, тази мечка е еда от основните виновници за дереджето на страната.Да иде веднага Цецо да я тръшне с лапите отзад!

91

xxs

преди 14 години

може ли и някоя друга кокошка да оставим, за омлет, пък като спре да снася за супичка, а? Моля те де, поне една!

90

Анонимен

преди 14 години

офф, когата една мечка яде човешко месо, тя става стравница. и после търси само такова, мечка нападнала човек винаги се убива след това. Поне досега де...

89

Анонимен

преди 14 години

Ужас вече зверовете ходят в близост до селата та и дори в къщите им -има случаи на лисици и чакали,които не се страхуват да влизат в градините на хора от селата.Дори зверовете са в криза-огладнели,а и по селата хората значително са намалели и има много изоставени къщи,буренясали,които могат да бъдат обежище на животни.Ужас!

88

K

преди 14 години

Какви нормални условия за живот бе акъл! Това е дива мечка, като популацията е голяма и не може да се изхрани от гората слиза доселото за се храни. Условия нямала. Ходи и направи уславия та беким те изяде, че ми дишаш въздуха!

87

Psycho Realm

преди 14 години

аз много добре знам какво е ... ти знаеш ли? greenpeace.org/international/getinvolved/give-earth-a-hand/

86

Анонимен

преди 14 години

се е хранела/Мечките усещат хората отдалече, и в 99% от случаите бягат, защото ние сме реална заплаха за тях и те добре го знаят....