77

tulski

преди 13 години

Не се връзвайте, не е бил в арабски затвор. Просто се прави на интересен.

76

todoreste

преди 13 години

zdrasti na 24 godini sam ot Sofiq kogato bqh 10 ti klas iskarah 1 godina v TVU , trqbva da vi kaja 4e tova mi bqha nai-hubavite godini v jivota ... tam se zapoznah s tochnite hora ,povecheto ot tqh v momenta imat mnogo pari i sa dosta izvestni v undergrpund sredite ni ... radvam se 4e sam poseti ltova mqsto ..tam se nau4ih da dyrja na naprejenie glad mizeriq i boi --> sega imam parichki ne s eoplakvam !!

75

Ники

преди 13 години

Щом си вил в затвор в арабския свят и после и тука си вил в затвор , ясна е работата , сигурно и рум сървиз ще искаш ? Мястото на такива като теб е в КАУША !!!

74

до 82

преди 13 години

Ти добре ли си!!! Ти може да не отидеш в детска градина, но децата ти, внуците ти- да. *** разсъждения . Има хора , които цял живот нямат вземане-даване с полицията, защото зло не правят и си живеят спокоен и почтен живот.Но има и такива, за чиито "права" пишете, които само гледат да излъжат и на гърба на другите да си живеят, зло правят на другите и не име е жал. Пишеш така, сякаш си сигурен ,че ще влезеш в затвора- ако не ти е чиста работата, ще влезеш. Стегна ли куфарите вече??

73

кольо

преди 13 години

по стечение на обстоятелствата излежах кратка присъда в затвор в арабска страна от така наречения "трети свят". отношението от персонала беше зле разбира се, защото бях втория християнин между 2200 затворници, но като цяло нямам особени оплаквания. условията - 3 душа и 3 тоалетни на 200 човека, но достъпни денонощно и си ги подържахме ок. в последствие се запознах и с условията в БГ...... е по-зле от тука няма.

72

Анонимен

преди 13 години

***, несмешник -- в затвора мога да ида, ама в детска градина просто няма начин... а па ти като искаш *** в детската градина, изобщо не смятам да ти преча

71

до 79

преди 13 години

***, хахах. Готов да дава пари за престъпниците да живеят добре е евроусловия. Малко данъци плащаш, драги. Дано си готов да даваш пари и за детски градини, болници, училища, сиропиталища, старческо домове....Аз смятам , че има много по-важни и обществено нужни дейности, за които да с еоптделят тези пари, а не престъпниците да ми живеят добре. Живяли са навън добре, но за наша сметка

70

до 78

преди 13 години

Я си помисли хубаво защото ме заинтригува ОТКЪДЕ ПОЗНАВАШ ТОЛКОВА УБИИЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ

69

Анонимен

преди 13 години

Все още си плащам данъците и искам да се отделят пари за затворите , аз искам зарворите да отговарят на европеиските изисквания и нищо повече...

68

Анонимен

преди 13 години

забелязал съм, че най-голямите престъпници/убийци, изнасилвачи/ нямат жал към жертвите си, но когато стане въпрос за собствения им живот започват да призовават за християнско милосърдие, въпреки безбожните им престъпления.

67

Анонимен

преди 13 години

да , бе , да. Къде в Българоя имa осъден в затвор за неплатен данък??? Има глоби за това и плащане на лихва. Това да не е САЩ.

66

анти

преди 13 години

Въобще не ти вадя думите от контекст- всичко това е личният избор как да постъпиш Чукам на дърво за здраве и внимавам и не се колебая как да постръпя, з ада ми е спокоен съня. Хубав ден . Ей така ви исма да се затъпвате и за инвалиди, онкоболни , сираци- парите не стигат, там трябва да се помсили как да се помогне, там да се защитават права не само с смс-и, а не на убиеца , който искам да телевизор да гледа порно и да яде месо по-често вместо боб

65

Анонимен

преди 13 години

в затвора са тези, които са нарушили някой закон-тогава не им е пукало за закона, а като попаднат в затвора изведнъж захочват да се позовават на закона.

64

Анонимен

преди 13 години

Целта не само да влезеш в затвора ами и да излезеш от него човек-- в затворите има ограмотяващи програми и какво ли още не виждам само озверени писатели , но трябва да има и християнско отношение ,има и съдебни грешки и счетоводни грешки и сбивания и афектни грешки, не всички вътре са садисти дебнещи с моторна резачка - дето само патрон ги лекува,

63

до 66

преди 13 години

Спри спри. Спри да плащаш данъци и после върви да обясняваш на такива слабоумни във форумите, че в затвора има и хора пропуснали да си платят данъка.

62

Анонимен

преди 13 години

децата ни нямат свои стаи, по селата много хора са толкова бедни, че ползват външни тоалетни. Ако някой има желание да им построи тоалетни и други екстри-това е негово решение, но считам, че от данъците ни преди условията в затвора трябва да помислим за децата и възрастните ни родители.

61

И да добавим

преди 13 години

Въобще не се опитвай да ми извадиш думите от контекста. Дадох ти няколко примера. А както някой ти каза - чукай на дърво, да не се окаже че седиш и се питаш `абе какво се обърка`.

60

анти

преди 13 години

"счетоводители които са били под жесток натиск на работодателите си и за се опитали да запазят работата си ... и т.н. и т.н."- въпрос на личен избор. Сигурно защото този счетоводител няма къде другаде да работи, освен за този работодател, сигурно защото не се търртсят счертоводители от други фирми, та е решил да "услужи" на шефа си и да се облажи , като заобиколи закона. Сигурно е с много специфични счетоводни умения, щом не може да смени фирмата и само за този шеф може да работи

59

Дедото

преди 13 години

През 1982 година, мой изключително близък приятел беше на бригада /имаше ученически/. Едно синче на партийно *** пред очите му започна да се гаври с гаджето му. Приятелчето - кипна, и стана така, че счупи челюста на ***.За това, макар че бе на 16 години, го осъдиха на година и половина в ТВУ или както там се казва. Таааа, ти сигурно ще си затвориш очетата, а ?! За да спазваш законите ... може да е правилно ама не е мъжкарско. Ама ти си знаеш.

58

Анонимен

преди 13 години

Да си знаете , че в отпуск могат да се пускат затворници с лек режим в ТПО ,а отпуск за РЦ модели няма , тези дето лежат по15-год кои ще ги пуска в отпуски.