99

ИВ морал

преди 14 години

Парламентът да се захване с моралният смисъл на ин витрото от гледна точка на продължаване на "неподходящите" за развитие индивиди. Защо ли една жена от медицинска гледна точка е лишена от възможността да има деца? От медицинска гледна точка отговорът е ясен: Бъдещото поколение е неспособно да просъществува поради натрупани грешки в информациониите вериги. Трябва да се прецени характера на безплодието и да не се позволява на жени с генетични проблеми да се възпроизвеждат.

98

жена

преди 14 години

Никой няма право да забрани на една жена да стане майка, ако тя го иска и ако природата го позволява. Тоя седнал да решава кой на колко години ще забременява.Така трябва да се направи закона, че ако жената не е влязла в менопауза и все още може да произвежда яйцеклетки, значи природата й го позволява и може да стане и майка, пък дори и на 60 години да е! Иначе с донорска яйцеклетка съм съгласна, че не би трябвало да може след 45 години примерно... но 40 са много малко.

97

Анонимен

преди 14 години

Айде, не се прави, че не схващаш за какво иде реч.

96

рера

преди 14 години

Българските жени са достатъчно млади на 65 - нали дотогава трябва да работят според същите тия законотворци, които ще вдигат пенсионната възраст. Обаче - след 40 е достатъчно възрастна за майка... Егати двуличието и демагогията !!!!

95

Д.А.

преди 14 години

съгласна съм с flu за висшата форма на егоизъм - един родител винаги мисли и за това как ще отгледа и възпита децата си а не само как да ги направи и родиако тези дечица оцелеят ги чака дом майка и дете а пък тази бабичка иначе нека си е щастлива че си е сбъднала мечтата

94

някой

преди 14 години

До: МЪЖ (номер 96)Нека ти обясня нещо преди да казваш "браво". Тази жена не ги е родила, а ги е износила. Освен това, по-малкото бебе е с опасност за живота след спешна операция. По-голямото най-вероятно може да оживее, но е със сериозна опасност от ретинопатия и други увреждания. Постави се на неговото място: Би ли казал "Мама ме е родила сляп защото е била на 62 години - браво на мама!"?

93

flu

преди 14 години

Нормално е ако е забременяла по естествен начин. Менопаузата при нея обаче е настъпила отдавна- при това благодарение именно на природата.

92

flu

преди 14 години

Сериозно? Ти би ли станал родител на 62, само за да си начешеш крастата? Че досега 60 години не ти е дошло на простия мозък, а сега изведнъж ти осмислило живота? Аз пък плюя на такива егоисти! Да родиш на такава възраст, при това многоплодна бременност си е висша форма егоизъм, да обречеш два живота на страдание. 500 и 900 грама човечета, дали ще се развият нормално?

91

;(

преди 14 години

Това НС да регламентира един изключително личен избор съвсем не ми допада.Ми те скоро ще ми казват и до каква възраст мога да правя секс.Абсолютни ***.

90

nqkoq si

преди 14 години

Abe vie gledaite 4e *** rajdat kato ludi - to tova e osnovniq problem na bulgarite, ostavete ni da rajdame kogato i na kolko si iskame ama OGRANI4ETE *** !!!!!

89

хаха

преди 14 години

незабавно трябва да бъде дискутирано, какво правим от тук нататък, преди народа тотално да изпука от глад.А не тия глупости, да*** ****** ви да***.

88

Rumen Nenov

преди 14 години

ne sum ot visokomoralnite hora i ne e redno da se namesvam, no vse pak mi se struva, che triabva da se vzeme predvid i oshte neshto - finansovite vuzmojnosti na merakliite. negativno otrajenie na vuzpitanieto - moje bi, no na grijite i podkrepata edva li? grijite i podkrepata, sa vupros na pari. osobeno vtoroto

87

Г

преди 14 години

*** могат да раждат на 11-12 от 30 годишни пиргиши, но БЪЛГАРКИТЕ не могат минат ли 40 г. !!!После някой да ми каже, че властта не ни мрази нас българите!

86

Le0n

преди 14 години

На тоя министър да му го забия в тъпата човка ! Що не иницират дебат за ДОЛНАТА граница на раждащите и да се криминализира раждането под 13-15 години ?! Или тези майки създават по-малко опасности за детето и собственото си здраве !? Майка ви проста и *** държава - много бой ви трябва ама страшно много. Цяла рота Тодор Живковци са нужни и 4-5 лагера като Белене за превъзпитаване на *** в тая държава с бой и труд докато заприличат малко на хора! Шапка и свалям на жената !

85

МЪЖ

преди 14 години

ДА СЕ СЪКРАТИ БРОЯТ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ 240 НА 40!!!и да им дадат по една мотика да копат, че по цял ден само глупости са им в главата.Браво на тази българка!Деца е родила, не е крала.Вместо да и помогне с пари , председателя на Народното събрание ще я ругае и щял да забранява на българките да раждат...Той ли ще ражда после , питам?

84

Анонимен

преди 14 години

На 62 не можеш да раждаш,а на 12 можеш??????

83

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Щом тази жена на 62 е забременяла и родила - значи това са разумните граници на Природата. И значи има право .А тези от парламента да си гледат работата, а не да плямпат глупости.

82

Фрики

преди 14 години

Напълно нормално е да има възрастова граница за такива операции . Има природни закони които не могат да се нарушават . Не е истина колко псуващи *** има в тази държава . Като заплодите бабите си ще решите демографската криза?!

81

Наси

преди 14 години

Как така някой ще казва дали една жена ще има дете или не - тези в параламента съвсем откачиха...Всяка жена има право да бъде майка и никой не може да и забранява, най-малко депутатите.И за такива *** ние си даваме данъците.Бойко да вземе да ги стегне, че те съвсем се разпуснаха и го удариха на глупости.Вместо да се занимават с икономиката, те ще спират жените да раждат.Луда работа.

80

КАРНОБАТ

преди 14 години

НЕКА ДА ИМА ВЪЗРАСТОВ ПРАГ !ТАЗИ НАД 60 ГОДИНИ ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА...