39

Спиридон

преди 14 години

... и междувременно да се "ремонтират" сума безмислици, да се напълни джоба на *** и Андрешко, както и да се купят няколко крадени Мерцедес-а от западна европа, за да може някои *** да си вози мазния ***!

38

марин

преди 14 години

Какво му е хубавото на този кмет, не разбирам.За мене е ясно едно, че Бойко му гаратира този пост, с името и авторитета си и той предаде и Бойко ипловдивчани. Един предател винаги си остава такъв. Няма да коментирам жалкото му явяване при Слави Трифонови и още по- жалките му опити да злепостави Бойко. голям кмет, още по- голям ***!

37

fffff

преди 14 години

Бе,Славчо,бе.Не разбра ли,че ББог каза,че заема ще бъде изтеглен,но след като те смаже както си знае и Пловдив погербенее след кметските избори????????

36

Крис

преди 14 години

А, знаеш ли , че съда доказа, че няма незаконни неща?........ Сйг , много си прав

35

Анонимен

преди 14 години

a znaete li tateto na slav4o kolko imote e vzel ot kak sineto my stana kmet na plovdiv ,4rez posaveni lica i drugi dalaverki ,i to na 3-4 pati po eftina cena na imotite .

34

сйг

преди 14 години

Каквото и да кажем, тези които отричат кмета и неговите действия,ще ни обвинят в какво ли не.Истината обаче е че досега толкова работа от кмет, в този град не е свършена.Нека само най важните споменем-втория мост над Марица,ремонта на бул България,Руски,6ти септември.Е, някой отричат всичко това по политически причини, други заради спортните му пристрастия към БОТЕВ.Като съберем и едните и другите ,ще разберем защо този град става все по западащ.

33

до Крис

преди 14 години

За сините кметове си прав,те толкова се изложиха,че сега никой в Пловдив не гласува за сините политически трупове,както и да се наричат партийките им,но понеже говорим за Славчо:Нали сините направиха Славчо районен кмет и славчовата клика,заедно със СДС и ДПС!!! заформиха управляващата коалиция.Отцепниците от ВМРО управляваха доскоро с ДПС,сега вкараха комунистите в управлението и това няма да им бъде простено на изборите.Така,че не гледай само пеещите фонтани.

32

Анонимен

преди 14 години

"опозицията в лицето на ГЕРБ, СДС, ДСБ и "Атака" демонстративно напусна залата" - а защо просто не са гласували против?

31

Крис

преди 14 години

Искам да помоля всички , които са против Славчо да си напишат тук доводите , защото аз казах , защо го защитавам. Спрете да пишете наизуст и без да мислите, оборете това , което ви казах , напишете му недостатъците , напишете плюсовете на предишните...

30

Пловдив

преди 14 години

До КРИСЯсно е,че си от безнадежните ***-каквото и да ти се обясни ше е напразно.

29

пловдивчанин

преди 14 години

Щем,не щем ще го търпим Славчо до изборите и после ще го изритаме заедно с цялата му царацовска дружинка,наречена ВМРО-НИЕ.

28

Крис

преди 14 години

Надявам се пловдивчани да са над партийните интереси и да оценят един истински кмет, а не синята пародия през последните 18г. Аз не съм от ВМРО , но наистина виждам , че това е най-добрия пловдивски кмет от идването на демокрацията, дано и хората го видят и спрат да пишат *** коментари...

27

Крис

преди 14 години

се стадионите, на стадион Пловдив се играеха международни мачове , всичко за 18г рухна в Пловдив. И сега когато се появи кмет, който прави нещо за града, който направи фонтаните, ремонта на зоо-то , влакчето на младежкия , който чисти паркове и превърна Пловдив в един от най-чистите градове , в град с който отново можем да се гордеем , кмет който не се спира и постоянно оправя разбити улици ... А вие някакви си малумници фенове на герб сте тръгнали да го плюете.

26

Крис

преди 14 години

До номер 2 и 3 и всички като тях , абе вие *** ли сте или на *** се правите. Или най-вероятно сте някакви 12г пикльовци , които не помнят , че за 18г в този град управляван от сини кметове не се нарпави нищо , абсолютно нищо, само се краде. От втория по големина град ,от втори по развитие град, сега незнам дали сме в петицата и то само заради некъдърното синьо управление. За 18г в Пловдив всичко се унищожаваше , унищоха се пеещите фонтани , унищожи се зоо градината, унищожиха

25

ha

преди 14 години

той си е папагал...че и мазен

24

Анонимен

преди 14 години

УУУ супер.... Но ако не дай си боже го изберат пак ?От това което си написал излиза че герб са 110% сигурни че ще упрабляват града догодина. Така ли е ? от сега ли горвим кюфтета за Столипеново ?

23

БЪЛГАРИН0359

преди 14 години

Позицията на ГЕРБ е, че Славчо тегли заема, разпределя го между подопечните нему фирми подиспълнители, после догодина си отива от кметското място, и като резултат - бедните пловдивчани ще връщат тоя заем десетки години. Просто е. Все едно гледам червения му настойник Станишев как разигра тая схема по време на предишното правителство.

22

аз

преди 14 години

ясна е тук манипулацията. Гербаджиите не искат да отпуснат кредита, защото Главчо си отива....утре ще има нови избори и като се избере ГЕРБ, ТЕ ще теглят заема и видите ли - ТЕ ще оправят града!А Главчо много се поддаде на червените. Гергов и компани му изядоха ушите и сега ще си сърба попарата. Аз ще напусна, но няма да служа на чужди интереси!Горкия кмет...мисли си, че като оправи улиците и пусне осветление тук-там и пак ще го изберат! Това не е Тракия, това е целия град!

21

1912

преди 14 години

Кмета е избран пряко от народа а Марко Тотев спуснат отгоре.

20

филибар

преди 14 години

Абе тоя СлИвчо Атанасов от къде ни се натресе за кмет на нашия 8-хилядогодишен град, бе !?