390

plamen

преди 8 години

A tiq nenormalntzi znaqt li 4e mogat da bydat osydeni v strasburg.

389

Мартина

преди 14 години

И какво толкова сте се затръшкали ако не правите нищи незаконно, какъв ви е проблема. И друго както беше написал Славчев те няма да си губят времето да следят обикновенните хора, кой има полза от това ... ще се следят престъпници найстина е грозно да ти се бъркат в личното пространсво, но никой няма да го направи без причина "Задължително условие е интернет следенето да е за разкриването и разследването на тежки (наказуеми с над 5 г.) престъпления или за издирване на лица." друго няма какво

388

GERB

преди 14 години

Какво може да се очаква от това безмозъчно, уродливо племе, без история, без култура, без музика, без литература и т. н. което не е допринесло с абсолютно нищо за технологичното и духовно развитие на човечеството. Когато е започнал технологичния прогрес, когато е Моцарт е творил и т. н. това племе е било клано и ебано 600 години! 99 % от нацията е продукт на всичко това. Това са полицай, военни, футболисти, спортисти, певци, политици и т.н. и т.н долнопробна безмозъчна балканска ***. Да не говорим за елит и звезди. Всичко това трябва да се разясни на Европейския съюз, Америка и целия свят!И накрая както казват Американците: "Какъв героичен народ сте след като са ви клали и *** 600 години?"

387

'

преди 14 години

"Не се ли е случвало да изневерите, или да сте постъпили зле с приятел..." за изневерите си ли се тревожиш друже ? А за постъпване зле с приятел - ако си му вързал камък на врата и си го хвърлил в морето или е паднал от мост случайно като някои младежи наскоро определено има поводи за притеснение от " ПОСТЪПИЛ ЗЛЕ" с "ПРИЯТЕЛ" :) ! Пази боже от такива постъпки и такива приятели... но както и да е - НЕ ЗА ТОВА е това следене в нета ...

386

'

преди 14 години

който пише за обсъждане на Цури общи, певачки и цици ... явно за това говори по интернет. Жалко *** ... хората даже казаха че се наблюдавало кой какви коментари пращал по разни сайтове - вие имате ли представа за какво точно иде реч. Който каже че пък бандитите не си организирали действия през интернет е също УЛТРА ***. Както наскоро някой такъв беше написал че незнаел за *** писател или шахматист или доктор... все едно няма *** доктори или шахматисти а ? простотия=човещина :)

385

ry67

преди 14 години

mainata na mvr

384

Анонимен

преди 14 години

Абе Славчев, ти си много наивен пес. Очевидно е, че могат да следят който си поискат и когато си поискат. Нека си го кажем в очите. Тези които ще те следят са българи, но не от наивните като теб. Ако решат да се възползват с цел облагодетелстване - ще го направят и ГАРАНТИРАМ - въобще няма да се допитат до твоя милост. Би трябвало да знаеш, че най-ценното нещо в 21-ви век е информацията. Ти да не си от Перник, че не ти е ясно ?

383

1

преди 14 години

Реджеп Тайип Ердоган, който е на посещение у нас е отменена. Междувременно 30 активисти на Атака скандираха в продължение на един час на площад "Независимост" пред МС "Турски мекерета", "Станишев бандит", "Фесовете вън". kajete do koga 'Ataka'

382

Славчев

преди 14 години

Абе,няма вас да следят бе, ейй!Ще следят заподозряни. *** ***. Все едно на някой му пука, че си пишеш с Цура Общата от блок 141.

381

прав си ....

преди 14 години

напално сам сагласен сас тебе ....

380

такае

преди 14 години

ами сега какво ми бу4ите вси4ки тука нали си ги избрахте сами ааааааааааа????това било онова било пффффф....каквото по4укало това се обадило ....

379

Наблюдател №1

преди 14 години

Все пак е нещо! Въпросът се обсъжда, коментира се и се оформя се общественото мнение!

378

Наблюдател №1

преди 14 години

Наистина ли няма какво да криете? Не се ли е случвало да изневерите, или да сте постъпили зле с приятел и да не желаете да си припомняте случилото се? Всеки има нещо в живота си, което не би желал да стане публично достояние! Въпрос на време и рерурси е да се открие, а след това предпоставката за манипулация и изнудване е налице!

377

тото

преди 14 години

демек тебе ли???? ***!!!

376

ХИЧ, НЕ МИ ПУКА....

преди 14 години

ПОДКРЕПЯМ ПРОМЕНИТЕ--НЯМАМ КАКВО ДА КРИЯ!...ДА МУ МИСЛЯТ ПРЕСТЪПНИТЕ ***!!!МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ И НЕ МИСЛЯ ,ЧЕ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!..НАПРОТИВ-ПЛАДНЕШКИЯ ОБИР, КОЙТО НИ УСТОИХА ТЕЗИ *** ОТ 9.09.44-Г. НАСАМ, МИ ДАВА ПРАВО ДА ГИ НЕНАВИЖДАМ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ!!!!!!ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

375

Курти

преди 14 години

Евала на всички съфорумци.Много сте/сме силни и велики по форумите и на масите ама като стане време за нещо сериозно всеки си *** с уста и гледа нагоре.Какво очаквате да се промени в тази държава когато тя се управлява от човек без един работен ден в живота си (Станишев) от бивш пожарникар-бияч (ББ) и кой знае какви още знайни или незнайни герой от нашето време. Така че никой няма право да се сърди за нищо-те са там защото ние сме ги избрали.Другия път ще изберем някой друг Kick azz heroes.

374

Янко до 439

преди 14 години

Ако държиш телефона си до включен китайски радиоприемник за 4 лева, ще познаеш кога телефона излъчва по смущенията в китайския ***. Този детектор е безотказен. Трудното е да накарат телефона ти сам да се свърже или да отговори на входящо повикване. Трябва да има задна вратичка или да си пуснал троянски кон (например свалил си някоя игричка), което е малко вероятно. Камерата и микрофона на компа са опасни - троянските коне ги прихващат без проблем. Издърпай кабелите когато не ги ползваш

373

Aquaris

преди 14 години

евалада следят скупе денонощно, та поне 1 вредно приложение да спрете да използвате

372

Анонимен

преди 14 години

Ще става каквото ще става

371

Янко музиканта

преди 14 години

" А как ще се защитил при електронно плащане на сметки и пазаруване от е-магазин?????"Не'*** 'се плашиш. Защитата от *подслушване* е на ниво. Щом интернет доставчиците не могат да злоупотребят с това, значи и МВР не може. Ако използваш epay.bg например, нямаш проблем. Опасно е да изпращаш данните на картата си директно на сайта на търговеца. Слабото място е трицифрения код на гърба на картата (CCV или CVV).И сега един съвет за банковите карти - извадете си нови карти с чип (VPAY).