15

Анонимен

преди 14 години

Дано да разберете най-после, че профсъюзите са само за камуфлаж. Пак предадоха интересите на Българина. За кой ли път. Защо дявол го взел не ги напуснете, защо искате да ви баламоссват. Докога ще бъдете наивници. Изградете си ваши собствени браншови профсъюзи, обединете ги, като изхвърлите всички бивши ръководители на тези профсъюзи. Иначе ще ви мачкат.

14

Анонимен

преди 14 години

на желязко христов и 5% са му много...той не се разболява....защото не работи и без това. а когато е болен...т.е.,когато е преял с пържоли,явно просто си седи в къщи. отнася се зе всички "синдикалисти"

13

Анонимен

преди 14 години

До кога простотии? Аз си плащам 100% здравната осигуровка и ако не я платя ме дават на съдия изпълнител. Предлагам всеки три дни да плащаме по 70% здравна осигуровка. Здравната каса е *** и е ненужна и идеята за нея е лишена от смисъл. Има застрахователни компании които могат да вършат тази работа, както е в Русия и там такива простотии не стават и всичко е уредено и не ми опонирайте, системата не е измислена от руснаците, а е западен образец, но хората мислят кое е най-доброто и го въведоха

12

РУСИ

преди 14 години

За какво КНСБ става въпрос ???? В Перник имат 7 магазина които ги дават под наем срещу от 1200- 1800 лв.Издават фактури по 500 лв. Те ли са загрижени за хората???????

11

DANTES

преди 14 години

V GARCIYA IMA GRAJDANSKO OBSTESTVO.TUK SE DAVIM V PROTIVORE4IYA

10

алф

преди 14 години

вижте гръцките синдикати какво правят и после нашите.

9

Анонимен

преди 14 години

Синдикати ли? Това в България няма почва!

8

Анонимен

преди 14 години

В бюрото ми стоят един куп неизползвани болнични! Не мога и да се разболея! Не, че искам, ама се случва! От край време, всеки българин е третиран като потенциален лъжец или измамник! Никога не се допуска, че не си излъгал... Завчера ме глобиха в тролея, защото не съм си перфорирала билета до първата спирка, а всъщност, изчаквах да слязат хора, за да стигна до перфоратора... Даже не обясних, защото никой нямаше да ми повярва.

7

Анонимен

преди 14 години

Най големия протест ,след като приемат последното споразумение е да се разболеем всички накуп,заедно.тогава искам да им видя физиономиите на умниците.

6

Nobody

преди 14 години

70:70:7070 годишна възраст, доказано 70 процента нетрудоспособен, че да вземеш 70 лева.Е т'ва им е зорът, ако може...

5

Анонимен

преди 14 години

Ей не се наяде тоя!Българските синдикати са псевдосиндикати.Посредник на процент.Дадат ли им хапка от пая млъкват и всичко е законно.Докога ще ви търпи работника да смучете от сиромашката му кръв незнам.Но да държиш синдикат в България е най-тарикатската работа на света.

4

Ина

преди 14 години

То, вече май не останаха хора в провинцията! Всички са в София. Няма лошо. Онзи ден четох, че цивилизациите, които създават големи градове и обезлюдяват останалите територии, загиват. А то стана като в лафа: "Ако очите на "пришълците" в София светеха, София щеше да е като Лас Вегас!". Аз на драго сърце бих живяла в "провинцията", но там нямам нито къща, нито барака! Затова си кротувам в панелката в София, дето "замести" къщата, в която съм се родила!

3

DANTES

преди 14 години

TIYA DEMAGOZI DA KAJAT KAK SE ZDOBIHA SAS NAI SKAPITE IMOTI V SOFIYA.I ZASTO SE AKTIVIRAT SAMO PRI DYASNO UPRAVLENIE

2

1

преди 14 години

Каквито са синдикалистите ( оядени дупелизци на всяка власт ), такива са и синдикатите ни.

1

щастливо работещ

преди 14 години

"Ако министър-председателят Бойко Борисов подкрепи искането на КНСБ нетният размер на минималната работна заплата да гарантира прага на бедност..."То бива лицемерие, бива, ама!... Праг на беедност - ~190 лв. на човек. За семейство с две деца това са близо 800 лв. Мноооого срамежливо КНСБ иска минимална работна заплата 400 лв., и то при положение, че и двамата родители работят, което по провинцията е рядкост като динозаврите!