267

нина

преди 14 години

...домашните животики.Да не говорим, че и домашните кучета страдат заради бездомните, защото им предават бълхи, болести и т.н!Страх ме е да се прибера вечер и видя срещу мен приближаваща се глутница бездомни кучета!Айде да си свършим работата както трябва г-жа Фандъкова

266

нина

преди 14 години

Преди да тръгнат да се занимават с мен като собственик на куче, все си мисля , че е редно първо да се погрижат за бездомните като междувременно глобяват гореспоменатите бабички и пазачи на строежи, после да ми определят места за разхождане на кучета.Пак сме тръгнали да правим нещата по Бг мотодикато , която на всички ни е ясна!Съжалявам за нахапаните хора, съжалявам за тениите, съжалявам за акитата и всичко останало, но ако направим преброяване ще ислезе , че бездомните са повече от домашн...

265

нина

преди 14 години

Хораааа..я се стегнете малко!!!Истинският проблем са бездомните кучета, а какво направихме с тях?Какво правим със стоежите, които си събират по 5-6 кучета пазачи и след като приключи строителството ги оставят на улицата!!!!???? Бабички , които хранят бездомни кучета, които пък от своя страна нападат или ръмжат всеки който мине на няма и метър от бабето!? Какво сте тръгнали да се разправяте за домашни кучета, които на всичкото отгоре са ваксинирани и чисти.

264

Анонимен

преди 14 години

За мима нищо не пишат, как върви трансплантацията на крака от жив донор?

263

Анонимен

преди 14 години

Безпризорните паяци са голям проблем.

262

Анонимен

преди 14 години

Безпризорните мишки и безпризорните паяци са голям проблем.

261

Анонимен

преди 14 години

От космоса е Гацко, от космоса е :) (:Добре си се изразил де, и е жалко, че си прав!

260

Гацко

преди 14 години

Бездомните кучета са виновни, защото ги мързи да работят и да си купят домове.Също така много кучета дойдоха от луната и си избраха да живеят в София.А и да не забравите да отровите *** в между блоковите пространства, че си е избрал точно там да стои. Ами като сте *** и мизерници, естествено, че ще имате и бездомни кучета и *** и мизерия. Това да не е от космоса ?

259

Анонимен

преди 14 години

Наистина кученцето ми е възпитано и то с много любов. Всичко от което се нуждаем, не само хората, а и кученцата е любов. Такова животно никога няма да нападне човек, а по-скоро ще му се радва. От стопаните зависи кави ще са животинките им. А, за уличните кучета.....те на са виновни, че са такива. Не трябва да има улични животни.

258

Honorik

преди 14 години

Da doidat i da priberat v priut uli4nite ku4eta v Slatina.Dali imat pasporti,li4ni karti,vizi,zdravni kartoni,ili drugi podobni ne6ta-vaob6te ne mi puka!Ne jelaq horata i nai-ve4e decata neprekasnato da sa na6trek,zaradi nqkakvi uli4ni pesove!Neka t.nar.za6titnici na jivotnite si gi vzemat vka6ti,ako iskat da gi gledat.Ina4e-v priut,ili v nqkoi zoopark.

257

Шоп

преди 14 години

Имам куче. Чистя след като ака. ------------ Много възпитано кученце имате! Сигурно и папка и нанка. Аз винаги съм си мислел, че животните просто се*ат.

256

Бау Мяу

преди 14 години

Подадох си документи за огнестрелно оръжие. Мисля да бъде нещо не много мощно, компактно, да се носи лесно и зиме и лете. Мисля, че това е едно сравнително добро решение откъм цена/качество...

255

Анонимен

преди 14 години

А уличните котки? Те са дори по-големи приносители на зараза от кучета. Не трябва да има безпризорни животни. Имам куче. Чистя след като ака. Съобразявам се къде го разхождам, въпреки, че в нашия квартал няма указани за това места. По полянките, където играят децата е осеяно с опаковки от сладолед и други гризинки. Къде са родителите, че да научат децата си да пазят чисто? Всички имаме вина за мръсните детски площадки и градинки.

254

Анонимен

преди 14 години

Искаме кучкарите в приют!

253

Петър

преди 14 години

Настоявам, хора кото нямат елементарни познания по въпроса , кога и защо се слага наморник на едно куче, въобще да не дават мнение, защото много ме изнервят и най-накрая ще имам късмета да попаднат на един такъв псевдо професор..........А госпожа кметицата,да се погрижи за клошарите от цялата страна, които битуват в столицата и да вземе мерки по "закона за употреба на алкохол на обществени места", както и по въпроса, кои фирми се занимават с подържането на реда в парковете???

252

kiril

преди 14 години

до лагер когато преди това оберат такива селски *** като тебе и да ги запалят на селският площад *** нещастен

251

"Софиянеца"

преди 14 години

А сега не е ли време за хайка "бездомно куче"? Като че ли да има поне по 100-ина на квартал....

250

ПСИХИАТЪР

преди 14 години

СВОБОДНО ПИШЕЩИТЕ ХОРА С ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ И СТРАХОВА НЕВРОЗА МОЖЕ ДА ИДАТ ДА НА ЛЕЧЕНИЕ.

249

tulski

преди 14 години

Кучемраз, отдавна ти казах, че буташ масло. Баш Кмета, явно и той. Не се издавайте, момчета. Разбираме, че имате садистични наклонности, ама това не е за хвалба. Като искате да убивате, защо не отидете в Иран или Афганистан ? Там ще ви направят камикадзета и ще имате възможност, да се взривите на Централна Гара. Ще направите услуга на цялото общество.

248

pitbul

преди 14 години

Na kogo ne mu haresvame!Ako iska da se sborim!!D D D