33

Даола

преди 14 години

От написаното по-горе става ясно, че в България неизвестни по телефоните съобщават на хората кой от какво е болен - а онези им вярват - нямам коментар. Имала - дала.

32

anonimen

преди 14 години

DO 31:I az tova se pitam kakvi sa tezi pari u tezi babi.Ta nali Balgariq e v kriza,a za pensionerite q nqma.Tazi selska jena nqmali deca ili vnuci da bqha i pribrali pone spestqvaniqta.Katala jenata,no kasmeta bil na drugi, ne na neinite sobstveni deca.No ne se i uchudvam,che i nie si q imame edna takava na glavite si na 89godini i palna svidla.Da ni e jiva i zdrava.

31

Марин

преди 14 години

Бел е от с.Камен или Г.Оряховица...

30

Анонимен

преди 14 години

няма ли криза за бабите в Трявна?

29

kastRat0Ra

преди 14 години

От подобен вид измами ми поникна нокът на К"РО!!!

28

Регистриран

преди 14 години

Нали вече телефоните са регистрирани, защо още не са го хванали?

27

Анонимен

преди 14 години

4e v aptekite vaksinata ne struva li 20 leva...ne6to me samnqva da e dala ILQDA I DVESTA

26

Лейди

преди 14 години

Много е грозно да се лъжат възрастните хора така! Синове и дъщери, говорете с родителите си и им обяснете, че ако не дай си Боже нещо се е случило да ви звъннат все пак да проверят дали е истина. И баба ми пробваха така да я метнат, но тя е умна жена! И се обади да ни пита дали е истина... ;)

25

Лейди

преди 14 години

Много странно...хем пенсионерите нямат пари, хем редовно има изгорели с по 8000, 4000, 100, дори и 10 000 лв...?! 0.о "Буркан Банк" е голяма работа!

24

ввв

преди 14 години

абе *** женицата е на 73 год за толкова години от залъка е делила да скатае за ПОГРЕБЕНИЕ 1000 лв е едно погребение и моята майка си е скътала толкова да не ни е в тежест това са съвестни хора а такива като теб ги обират срамота е да говорите че ЧОВЕК на 73 год имал 1000 лв ами пикльовците на по 20 - 25 год от къде имат милиони и карат скъпи коли кога ги изработиха

23

Потърпевш

преди 14 години

"Развържете" ръцете на провоохранителните органи,да могат да работят със съответния достъп до техническа информация от операторите и тези престъпления ще останат в историята.Справките по дознанията пристигат след 20 дни,когато онези вече са с други телефони карти.Връткат хората по три четири дена и след това ги сменят.Мисля,че именно те имат лоби в парламента,за да не се гласува закон,който да е в услуга на потърпевшите от такива престъпления.

22

Анонимен

преди 14 години

после бабите били бедни нямали пари а като им кажат 2 думи веднага вадят пари.... нямам думи

21

ми

преди 14 години

Винаги виноовен е потърпевшия,но той не е учил какви капани залага полицая организирал всичката свинщина наречена български закони,

20

Мен

преди 14 години

За да секнат тези измами е нужно по новините LIVE да дават как обикновени хорица, познати на бабата - синове, внуци, съседи и т.н. налагат *** с пръчки - толкова удара колкото пари е откраднал. След това връща парите в десеторен размер иначе десеторно повече удари с пръчка. Това трябва да се случи не само на тоя кокошкар ами и на олигарси от онези с поршетата и белите якички. Иначе само ще се пише по форумите както става вече години наред. А живота си минава и *** остават ненаказани, живеят на наш гръб и ни плюят в лицата.

19

Анонимен

преди 14 години

Добре де!Кой е виновен че бабата е ***?И аз се чудя що пенсионерите гласуват за БСП!

18

не бееееее

преди 14 години

той се отчете на окръжния началник за акцията "борба с/у корупцията в микро мащаб"сега ще я приложим и в други градове защото не хваща декиш само с красьо черния!може и някой да се стресира от мутро-милиционерите ,но на мен често ми се случва и си знам,че дойде ли зима ме гонят от работа .........коментарите на Вас оставям!

17

а

преди 14 години

Пак *** изпълнения! Докога ще ги търпим?

16

Анонимен

преди 14 години

Няма какво да се лъжем - проста си е жената (и то много), а още колко старци постъпват като нея... Не стига, че непрекъснато повтарят по новините за тези случаи на измами, ама бабката май повече е наблягала на "Дързост и красота" и на турските сериали по БТВ и Нова.

15

soso

преди 14 години

1200 цирея да му излязат на *** на тоя ***!!!

14

ловец на вампири

преди 14 години

Казах му ,че е - елементарен .