130

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ може да има само кандидати за затвора. Куйович ги чака.

129

НЛО-нср

преди 14 години

ПА ВИКАЙТЕ НА ПОМОЩ ТИЯ ОТ ДАНС В БАНКЯ С ПРОСЛЕДЯВАЩИЯТ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР МОЖЕ ДА ВИ ВКЛЮЧИМ И КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ.ИМАТЕ ГМО А НЯМАТ МВР НЛО.НИЩО ЛИЧНО НО НЕРАБОТИМ ПО СЦЕНАРИЙ НА МВР И ТЕНДЕМА ПЪРВАНОВ-БОРИСОВ-ЦЕЦО КОМБАЙНЕРА.

128

белогвардеец

преди 14 години

*** то и вашия сталин беше учил за поп ама ти още му целуваш портрета нали?

127

Стефанов

преди 14 години

Едно време имаше виц: Много са натоварени студентите от ВИФ-имат 11 изпита за един семестър-десетобой и политподготовка. Та наш Цветанчо е от тези студенти и сега и Президент ще става! Е, и Премиерът е от същия десен- учил е как да влиза през прозорци в задимени стаи! Бедни българи до кога ще ги търпиме тези безмозъчници? Ще затрият България!

126

ББ лъже, а ние мажем

преди 14 години

"Със Симо сме много натоварени като вицепремиери, шефът само лъже, а ние мажем!"

125

НЛО-нср

преди 14 години

ТО ТОВАРЯТ САМО МАГАРЕТАТА И ТЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАТ А ТЕГЛЯТ.

124

Анонимен

преди 14 години

Само това ни липсваше- милиционер за президент! Нищо друго не ни остава, освен да започнем да оттренирваме командите:"Легни; стани!"Дано не ни се наложи! Народе, събуди сееееее!!!!!

123

?

преди 14 години

ТО КАТО ГЛЕДАМ ДРУГ НА ХОРИЗОНТА НЯМА

122

Бай Ганьо

преди 14 години

А бе кои са тези мафиоти? Там дето съм сега само за мутрите ги вкарват в пандиза, без да са направили нещо. В България с тая физиономия ставаш министър, браво бе сънародници!

121

Доньо Донев

преди 14 години

Доньо Донев отдавна е нарисувал Тримата *** - премиер и двама заместници

120

Стар филм

преди 14 години

Да, премиера ще се кандидатира за президент и по този начин ще избяга от отговорност, за провала на собственото си управление. И пак, само ще посочва виновни.

119

Шарл дьо Гол

преди 14 години

Аз настоятелно препоръчвам Цветан Цветанов за кандидат-президент. Той в профил прилича на генерал Шарл дьо Гол, нали? - Много е подходящ. Само малко трябва да го направят генерал и хайде ...

118

ан

преди 14 години

Имам подозрения , че скрития коз на Бойко е Румяна Желева. Той й даде мн.висока оценка, а и не можа да я пласира никъде- джентълмен е- ще компенсира!Тя е нужна за всенародния цирк . А МВР да си остане част от филмовата индустрия. Не за друго- за развлечение на поколенията!

117

вЕрващ

преди 14 години

С какво те разгневихме, Боже, да ни наказваш с толкоз неможещи управници? Пожали ни, Боже, наказвай ни с природни бедствия, само тез ги прати надалеч и завинаги.

116

вампир

преди 14 години

*** ЦВЕТАНОВ Е РАЗБРАЛ ЕДНО НО Е ПРОПУСНАЛ ЧЕ ЕС ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КОЙ Е ОКТОПОДА В МВР И ЗЛАУПОТРЕБЯВА С АПАРАТУРА ПОД ФОРМАТА НА СРС ДА ОПРАВЛЯВА И КОНТРОЛИРА ПЪТЯ И ПРОДАЖБАТА НА ДРОГА И ЖИВА ПЛЪТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.ПРИ ОТВЛИЧАНВЕ СЪВЕЩАНИЕ-СЪВЕЩАНИЕ И ПРИ ВЗИМАНЕ НА ОТКУП БИЛО ЗА ЛИЦЕ ИЛИ АВТОКРАН В СДВР.ИМАЛИ НСС-ВКР-ДС-ДАНС-.ГД БОП.ЦВЕТАНОВ Е ПОРЕДНИЯ *** КОЙТО ВЛЕЗЕ В КАПАНА НА ГЕНЕРАЛИТЕ ДА ИМ ВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА НО НЕМОЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ.

115

Анонимен

преди 14 години

Аз съм много чаровна и приятна дама,тежа има- няма 118 кг,но ако този индивид от снимката е т.нар. силен коз, аз тогава съм Мая Плисецкая.

114

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

MaуDaу или Бау Бау все е тъпо и гнусно!! Довършването е започнало и Бойко няма да позволи някой друг да го завърши

113

морски

преди 14 години

Няма какво да си говорим. Вижте им физионимиите от снимките.Те се подиграват с нас.ББ говори каквото му дойде на езика в момента,независимо от това какво казва.Трябва да му разкажем играта, да му покажем,че не сме ***, а народ!Подигравки да си прави със Симо и Цецко,а не с народа,който чака от него работа, хляб и просперитет.

112

Чао

преди 14 години

Значи на времето..........Княз Борис изтребва 48 болярске рода ,до девето коляно, за да тръгне България по нов път...........ако не минем подобно пречистване и сега, просто няма как да минем по новия път!!!!!!!!!

111

люляк

преди 14 години

аз предлагам гладните и съсипани българи да по4ват да грабят и требят богатите олигарси комунисти4ески които още ни управляват ....други да изберат интелектуалния път и да търсят тракииската истина за произхода и да водят културна борба а трети вместо да дават по 300/400 лв за алкохол цигари и кафета да си напраят второ или трето детенце