9

Анонимен

преди 14 години

Гоце, пак спаси свинаря!!! ама що му го даде на тоя некадърник Гергов, ей това не разбрах. не виждаш ли, че каквото пипне Свинчо всичко фалира..Виж телевизията, панаира, в който вече никой не стъпва, хотелите..Кой партиен секретар-***, реши че той ще върти червените пари??

8

345

преди 14 години

Беззаконие е, че си присвоиха Панаира, който е в забранителния списък за приватизация, а когато потърсиш отговорност за извършени безобразия си е точно законно. Червен ***!

7

до Идиота под № 5

преди 14 години

А в кабинета на Станишев - крадци! Ти ненормален ли си, или много сполучливо се правиш на такъв? Май е първото!Гергов с помощта на Румен Овчаров, с мълчаливото съгласие на Гоце и правителството на Станишев си присвои най-ценното от града ми. И няма нужда някой да ми обяснява, че съдиите са си затворили очите. Случаят с ПМП си е чист грабеж. Луди бяхме, че търпяхме 20 години.

6

norm

преди 14 години

По-добре *** на власт,отколкото пресъпници.

5

ИДИОТИТЕ НА ВРАСТ

преди 14 години

В Кабинета на Борисов са се събрали избягалите от лудницата. Цветанов дава акъл за правосъдието - има образовение за даскал по физическо, сега Трайчо твърди, че е нарушен закона от съдии по търговски дела - само правосъдната министърка - единствената с образование право мълчи и за момент не си пуска пискливия глас. Какво става в тази държава - кой управлява и кой ближе ... знаете какво.

4

БАСТУНЯ

преди 14 години

Да се създадат временни съдилища от по трима човека(триумвирати) , да обикалят страната и по съкратената процедура да съдят на место прегрешилите държавници, кметове, областни управители, висши полицаи, данъчни, митничари, прокурори и съдии- нещо като във военно време. Ей много се оядоха бе маа му, нема ли да спрат?

3

Анонимен

преди 14 години

интересно....кога бойкогъзоблизците ще разберат, че законите са за спазване (и то не само когато си на власт)....то бива бива беззаконие, ама бойковото е ептен....

2

Анонимен

преди 14 години

Кой съд в БГ ще барне свинаря Гергов, човек на Първанката ?

1

Анонимен

преди 14 години

АБЕ ТРИБУНАЛ ТРЯБВА Д А РАЗГЛЕЖДА ДАЛАВЕРИТЕ ,ТЕЗ ТУК СА НАВЪРЗАНИ