64

Мето

преди 14 години

Кво е тва дет слиза от скъпата кола?

63

XXX

преди 14 години

Че Дянков е най-голямата дупка в бюджета - по това мисля всички сме съгласни. Че бат Бойко става за вътрешен министър - и по това едва ли имаме различия. Да идва едно правителство на националното спасение, в което Бойко да е вътрешен министър, а Цветанов - Главен секретар на МВР и да си изберем нормални министри за другите постове. А иначе вярно - Първанов няма право да се прави на загрижен от кризата, а още по-малко да коментира електроразпределителите.

62

Уил

преди 14 години

Махай се от очите ни, проклета *** Гоце!

61

Туркиня

преди 14 години

до коментар 66; Напълно съм съгласна с теб. но в България кризата си е от години наред - къде беше г-н Първанов през това време. Да не би предишното правителство да е било цвете за мирисане...Каршъндан инсанън гьозюнден чепелини гьорюндже - кенди г...н боклу пюскюлю гьор!!!

60

111111

преди 14 години

ей,първанката можел да говори бе - последните 6-7 месеца не можеш го спреш ,къде беше предишните години бе г-н президент,не си мислете,че българския народ е глупав и не разбира вашия популизъм,,,

59

Анонимен

преди 14 години

кой беше тоя бе Баце?

58

disis

преди 14 години

pisna mi ot gocko

57

Наблюдаващ

преди 14 години

Първанов да не се прави на чудодейно прогледал слепец. Кризата вече е на 2 години, а в България на 20 и кусур... Сетил се, че има криза.

56

Селянин от Сирищник

преди 14 години

Докато пикирахме дометото, Гошето забелезА, че не сме платили пикиращите бомбадировачи и рече:- *** кризата, задълбочава се.

55

владо

преди 14 години

Първанов да не предопреждава, защото няма морално право. Знаесе защо!

54

cugahuh

преди 14 години

6to li G.Parvanov ne po4na da predlaga merki o6te predi 7 godini,ama 4ek sega po4na da my se 4yva dymata sprqmo kabineta??????Dne6noto polojenie v koeto sme v momenta e ot gre6ki natrypani ot 65 godini na sam,taka 4e koito si misli 4e kato se zemat nqkakvi merki ,sega 6te se opravime za 3,4 6 meseca se LAJEE,iska se rabota da ne se krade,i da sme sprqmo 1 dryg Loqlni,drygo spasenie NEma.

53

Аз

преди 14 години

ЩЕ БЪДЕ НЕЛЕГАЛЕН.

52

Ами сега?!...

преди 14 години

Гн.Първанов е прав,много добре вижда НЕКОМПЕТЕНТНОСТА на цялото правителство.

51

ToTo

преди 14 години

Негативите на ЕРПтата се натрупаха, защото те не знаят, че трябва да плащат подкупи при всяка смана на правителството - на новите управляващи, мислят, че е само еднократно.

50

дир.бг

преди 14 години

Борисов: Станишев е обрал пешкира в БСПАз вече истински съжалявам, че Сергей Станишев също е принуден да опере пешкира в БСП, защото му е била наложена Тройната коалиция.Това заяви по БНТ премиерът Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".По думите му - президентът Георги Първанов е наложил Тройната коалиция на Станишев, а това е било пагубно за него - да управлява с царя и с Ахмед Доган, защото не е могъл да вземе нито едно решение.Направих си труда и гледах стенограмите от старите Министерски съвети. Идеите и мисленето на Станишев са били правилни, заяви още Борисов.Той каза още, че президентът чака сега правителството на ГЕРБ да извърши реформата в здравеопазването и образованието и той тогава да оглави БСП или друг проект, за да поведе опозицията срещу тях.Това не е честна позиция. Ако е президент на всички българи, той няма право да го прави, добави министър-председателят.На въпрос защо слага в едно президентът, синдикатите, всички мошеници от БСП и Синята коалиция, той отговори, че 20 години те са си преразпределяли властта."Сега искат за 8 месеца да кажат, че аз и ГЕРБ сме довели проблемите в държавата. Аз винаги съм бил честен с избирателите. Когато взимахме държавата след Тройната коалиция, всички знаехме, че я взимаме погубена във всяка една сфера", категоричен бе премиерът.Той каза още, че Георги Първанов, като върховен главнокомандващ на въоръжените сили, е допуснал в армията да се направят "най-големите поразии от тези във всички министерства, взети заедно", цитира го БГНЕС."Министри-крадци, проекти и военни сделки са сключвани абсолютно неизгодно за държавата. Армията е задлъжнявала със стотици милиони за глупави сделки", заяви Борисов.

49

nik

преди 14 години

боко тиквата се усети че нагази надълбоко той има нюх за тия неща и сега вика избори това добре нозащо иска и президента да отива не мога да си обясня тикво празна махайсе не мога да си пусна телевизора заради теб

48

R

преди 14 години

Абе,гоце?Що не се намесваше ,когато ти и твоите хора крадяхте и с г..за си,бе?

47

Анонимен

преди 14 години

Мнооооого гадно-това мяза на заплахите :не бягай че ще паднеш;внимавай,ще се удавиш и сетне ще те убия; и най-гадното--аз казах ли ти че ще се провалиш.....Това не са нормални изявления на държавен глава ,който желае доброто на народа--само размахва пръст в стил--аз казах ли ти....

46

Анонимен

преди 14 години

Първанов какви ги говори? Не слуша ли какво казва министър Дянков? Че кризата от Април вече спира и почва възход. Е вярно е че каза същото и за Март и за Февруари , но не вярвам постоянно да се обърква, още повече не вярвам да лъже. Нали е финансист 1 в цял свят!

45

Gonzo

преди 14 години

Кога и къде ще е митинга на ***?Искам да отида да ги запсувам от сърце.