464

ор

преди 14 години

"Ще обера аз за тези 20 години, това, което са направили синдикатите, президентът, всички мошеници от БСП и Синята коалиция", коментира още министър-председателят. - Това е положението! Който го е страх от мечка да не ходи в гората. Поел си активите и пасивите. Задачката е, да не омуваш върху интересите на хората /заповедите/, а да мислиш как да ги изпълниш по- добре!

463

хахо

преди 14 години

Бойко,да управляваш държава не е като да се снимаш тук и там и да плащаш на социолози да ти вдигат рейтинга;не е да откриваш молове и детски градини;да "разбиваш" нарколаборатории,като другите са свършили мръсната работа.Лично аз се съмнявам,че в живота си и един пожар не си загасил.Целия си един медиен продукт и както лъжеш ,че дядо ти бил антикомунист и загинал,а той си е умрял от естествена смърт,тъй се съмнявам,че даже си бил и пожарникар.Ти си целият една измама и какво ти е виновен Първано

462

Стоянова

преди 14 години

Ако ББ не може да се справи-да се отказва,какво му пречи Първанов?Той/Бойко/май точно се опитва да се изхлузи лекичко от властта,защото се разбра,че не може да управлява.

461

mayska

преди 14 години

Ами ходи се Господине! Глупостите , които натвори нямат край! Сега си умрял от страх, че Първанов щял да оглави БСП или да си направи нова партия и да те свали от власт! По-калпаво управление на държавата не е имало!

460

Шъъът

преди 14 години

Това е единственният спасителен сценарии за Бойко. Да се изсули от изпълнителната власт в която направихамаса глупости.Да стане президент и да избяга от отговорност за всичко.Но не е познал!

459

Любомирчо

преди 14 години

Абе след всичките тези 20 години помия Ако на избори се явеше Бай Тошо дали щеше да спечели под 90% процента ? Бъпросът е реторичен. А и със сигурност щеше да ги заслужава повече от всички които ни оправяха през тези 20 години

458

za 455

преди 14 години

ГЕРБ това и прави, но не се харесва на мутрите и господарите им.........

457

господин 2 години

преди 14 години

мечтаеше за шеф на полицията-издържа 2 години...мечтаеше за цял мандат кмес да е-остана 2 години...мечтаеше за премиер-сега отново не му хареса...имаше един господин 10 процента,господ го прибра...появи се друг-господин 50 процента-наполовина си върши мандатите...каквито избирателите-такива и избраниците им,незнаещи,неможещи и все друг им виновен...

456

478

преди 14 години

Нема смисъл периодизация след ББ просто няма смисъл, тогава няма да има вече нищо :)

455

Колт

преди 14 години

Явно е време да последваме добрия пример на Киргистан и да бием шута на мутрата-пожарникар, агента Гоце и всичките ***, които вече 20 г. ***..т майката на България. И колкото повече *** толкова по-добре. Едва тогава може да се очаква някаква промяна! Всичко устанало са жалки сценарии на олигархията, която продължава да смуче на наш гръб.

454

Смях

преди 14 години

;) явно е така :)) приятна вечер ;)

453

za 495

преди 14 години

:)) виждаш само това, което искам да се вижда ;)) приятна вечер :)

452

Анонимен

преди 14 години

Малеййй, ти си същински Божи Дар Димитров бе!

451

Смях

преди 14 години

Забелязах.....

450

+++ за смях

преди 14 години

критерийте им са странни, ако изобщо има такива...........

449

Смях

преди 14 години

Яко ли ти е да си пишеш коментари и сам да си отговаряш !!!!За твоя случай мисля че има медицински термин ??????

448

за 492

преди 14 години

не брато - ГЕРБ са виновни за последните 65 години безобразия и ако не са те е Костов......... бас държа, че червените *** ще ми сложат поне 20 плюса заради правилните възгледи :))

447

за 481

преди 14 години

мдаа.......... като си гледам минусите си мисля, че са слагани от 9 месечни бебета...... дето не са били тук последните 25 години ..... .простено ви е :)

446

ццц

преди 14 години

Тиквата и сие - ДА СЕ МАХАТ!!!!! НАГЛИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

445

do 483

преди 14 години

ти кога си видял червен да се осе..ре и извини?!?!