122

Анонимен

преди 14 години

и с очилца много вижда това момченце ама изглежда докторите са му объркали диоптара че и диагнозата

121

минаващ

преди 14 години

Ако пишещите викате тия да се махат, ами кого да сложим бе господа.Пак Станишев ли, или Доган.За 20 години нали виждаме че няма един ама един свестен политик, който да милее за родината. Всеки гледа парата и интересите си.Аз мисля че трянбва от вън да внесем политици, иначе с тия тука няма оправия.

120

Анонимен

преди 14 години

Страна, която изоставя селото и се мести към града (поради мизерните условия в селото разбира се), респективно заебава селскостопанството е обречена на глад ! *** ти ръста в не знам си кво... ***

119

Анонимен

преди 14 години

Може би и живот на Марс е видял

118

МНЕНИЕ

преди 14 години

СПОРЕД МЕН НЯМА СЪЖИВЯВАНЕ А ЧАСТ ОТ ИКОНОМИКАТА ИЗЛИЗА ОТ СЯНКА ЗАРАДИ НАМАЛЕНИЕ НА КОРУПЦИЯТА,БЪРКА СЕ В ПОКАЗАТЕЛИТЕ ВЪРВИМ КЪМ ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ САМО ЧЕ ТЕ СА МНОГО ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО СА С ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПОНЕ ЗА ЯДЕНЕ СИ КУПУВАТ А НИЕ И ПАРИ ЗА ЯДЕНЕ НЯМАМЕ

117

Анонимен

преди 14 години

Съживяване като във филмите за зомбита. Такъв е българският бизнес - жив мъртвец. Това не важи обаче за покровителстваните фирми - там важат други правила.

116

kaka

преди 14 години

Когато страната е на ръба на стопанска катастрофа и индивид като Симеончо започне да ти обяснява какво чудно настояще ни огрява, започваш да се замисляш за човешките, а не експертните качества на този индивид.Бърз поглед върху снажната му осанка е достатъчен, за да видиш как момчето старателно си е запасало панталоните над пъпа. Едва тогава става ясно къде го стяга чипика този Брад Пит с очилца :))))

115

Васко

преди 14 години

Г-Н Дянков, прав сте че бизнес климата бележи ръст обаче това най - ясно се забелязва в погребалната сфера. Огледайте се колко хора си заминаха без време от много "хубаво" и безчет антикризисни реформи.

114

119

преди 14 години

Решението е компилация на Киргистанския вариант и Ромънския :). Изгонване от властта на цялата политическа *** и обесване на площата на крадливото пожарникарче, серГейчо, Доганчо, Симо, Ваньо, Гоце и естествено за традицията Жанчо. Пък след това може да си направим избори и съм сигурен, че тоя който ще поеме властта бая ще се замисли какво да прави :)

113

Анонимен

преди 14 години

Не му вярвайте,лъжеее нещастника,февруари също беше видял съживяване в икономиката--резултата 60 анткризисни мерки.Истината е че тези антикризисни няма да ни спасят,защото най-важната част орязването на бюджетните разходи няма да се състои--полицаии привелигеровани,военни също.Българи,чуйте ме незабавно обменете спестяванията си евро,долари,след изчерпване на фискалния резерв,ще настъпи хиперинфлация и тогава Бог да ни е на помощ,защото тия няма да се откажат току-така от властта.

112

ЦЦЦ

преди 14 години

Тиквата и сие - ДА СЕ МАХАТ!!!!! НАГЛИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

Авесалом

преди 14 години

Абе момчето не евиновно. Просто болеста го напъва на халюцинации

110

123

преди 14 години

До 11 - Симпатяга, объркал си се дигат ДДС, т.е всички цени стартират нагоре и по моему ти намаляват пенсията с около 3%

109

123

преди 14 години

Този *** няма ли вече да отпрашва към Америка?Докога ще го раздава като топ финансист тук, то вярно че сме на Балканите ама чак пък толкова да ни взема за балъци не бива!

108

,,,,,,

преди 14 години

Бизнеса гласува за герб , бизнеса в момента минава в сивия сектор , не плаща данъци и ще събори управлението .Всеки управител на средна фирмичка ще се справи по добре от този *** на снимката //// Въпрос на време е народа да излезе по площадите

107

Анонимен

преди 14 години

Прави си , аз имам една фирма по ДДС , сега регистрирах още една която няма да е по ДДС - защото не смятам да го внасям - реално има една фирма вповече , но от двете заедно ще събереш по малко данъци ...или никакви ...***

106

Астролог

преди 14 години

Леле, тоя човек не чете ли световната преса, не слуша ли новини. Какво отдалечаване от дъното. Какви са тези утопични възгледи. Не трябва да се лъже народа, а да му се каже истината.

105

гацо

преди 14 години

споко още сме под дъното в тинята.тоя къде е тръгнал, я да го дръпне надолу малко.дянков,дянков-в-в-в-в.

104

Избори

преди 14 години

Истината е:нови парламентарни избори.Партиите в парламента да правят закони,а Кристалина Георгиева да се дръща в държавата и в името на народа,да прави правителство и да управлява България,за да я има.ББ и неговото правителство-в затвора за геноцид срещу българския народ.

103

еуфорията

преди 14 години

Дянков съзря съживяване на бизнеса. Това е еуфорията, която идва малко преди смъртта!