61

Анонимен

преди 14 години

Много се забавлявах на този филм. Ей, хора, той е комедия, не е драма, престанете да търсите смисъл в комедия. Той е просто за забвление.

60

ужасен

преди 14 години

срам ме беше да гледам тозе филм. Немога да проумея как този позорен филм може да е най касовия филм в бг.Не съм си представял че можем сами така да се подиграваме със себе си, и тази реклама на Пещерска гроздова и Пещерските цигари Кинг и Мерилин

59

Mr.Ti

преди 14 години

vi6te se we vi6te se we tui bulgarina samo znai da hatva dori plue rodnoto si proizvedenie le le le nikude go nqma tova ne6to edin put da imame uspeh i pka 6te se nameri nekoi siv hater deto plue i tursi vinata v drugite nqmam dumi prosto I nemi izlizate s onova vseki si ima vkus ne stava duma za vkus az podkrepa ae begaite da hatvate dokato nese namrazite i samite sebe si

58

мабожее

преди 14 години

"вие сте едни скръндзи които чакат да си дръпнат филма от ТОРЕНТ сайтовете!!! "мойто момче, не можеш да бъдеш по заблуден! цунк!

57

2222

преди 14 години

не гледам Шоуто на Славчо поради много причини ...... ,не ви ли е направило впечатление ,че там комедиантите са много тъжни ?

56

др уики

преди 14 години

целият филм е като една дълга реклама... но какво да се очаква от един режисьор на реклами?

55

Striker

преди 14 години

Аватар гледах. Заслужаваше си. Но за тази родна боза...никакви реклами не могат да ме привлекат. Сори пичове. БГ филми - само "Оркестър без име" и то донякъде. Другите за нищо не стават. БГ филми и музика не е имало от както има комунизъм и скоро няма да има. Ако ще и 1 милиард да набутат - с некадърни и обременени хора, като примерно онзи бившия от шоуто на кукувеца Трифонов - със стари брантии, нов бардак не става.

54

da

преди 14 години

"същата публика, за която са и повечето реклами, за нея е правил филма, пред нея си го рекламира, тя му пълни и джоба"mnogo vqrno. jalka rabota.

53

М.тситини

преди 14 години

най-трудно е да разсмееш хората ....

52

manuelche

преди 14 години

работещ, за съжаление dnes.bg не отразяват много точно филма. Няма нищо общо с брадъри, айдъли и прочее. А Андреа участва за 30 секунди.

51

работещ

преди 14 години

От писаното във форума, оставам с впечатление, че филмът е харесан от публиката на Биг Брадър и другите подобни ужасяващо скудоумни "шоута". Логично, като добър търговец Митовски е заложил на същата публика, за която са и повечето реклами, за нея е правил филма, пред нея си го рекламира, тя му пълни и джоба. Лошо няма, само, язък за публиката.

50

работещ

преди 14 години

Мислех, че си само малограмотен/на, но явно си и природно ***/а. Или пък, даже не знаеш що е де юре и що - де факто. Много е просто, ако имаш пипе - Митакът има съдружници де юре и други - в сянка (които са де факто).А по реклама действително съм специалист, един от малкото в страната. За хумор, само казвам, че в това, което видях, а и преди съм виждал, правено от Митовски, хумор няма.

49

tc tc tc

преди 14 години

pri 8 leva bilet.... s nashata inflaciq tova ne e nishto

48

manuelche

преди 14 години

Я сега критикари ми кажете едно нещо - кога за последно се е случвало реплики от български филм да се цитиритат като лафове? То и от старите се броят на двете ми ръце - лафовете от "Топло", от "Опасен чар" иии... и това е. А сега определени думички се повтавят със смях и с удоволствие. Ей тия негативни коменари, ако ги беше написал чужденец, малееее, щяхте да изкъртите сайта...

47

Deano

преди 14 години

Тия вярват ли си? :-D

46

Тра-ла-ла

преди 14 години

Аз не зная защо толкова много го превъзнасят този сравнително *** филм. Актьорската игра, с изключение на 2-3 артисти, е доста слаба и няма чувство за автентичност, няма покритие между ролята на героя и превъплъщението на артистите. Сценарият е малко съшит като с бели конци, леко объркан... Явно са решили с реклама да избият вложените пари. Хубавото е, че е по-добър от онова недоразумение "Дзифт", дето си е дзифт и в прекия, и в преносния смисъл.

45

М.тситини

преди 14 години

За огромно съжаление , България единствена от бившия източен блок разруши напълно и опустоши всички наложени традиции в културата и изкуството .Цялата ни държава е като с път с дясно движение ,но с ляв волан .Винаги "избираме "неподходящите хора ,в неподходящо време .....до филма ,Мисия Лондон е мисия за самите англичани ,по-голямо значение има ,какво се случва с българите в България ,а тук приключенията са много нали?

44

vihra rasheva

преди 14 години

Ернестина шиноваизключително слаба.Иначе възторгът ми е от книгата.

43

manuelche

преди 14 години

41, проблемът е, че българинът, особено над една възраст, е зациклил в миналото. И филм като на Алмодовар да му пуснеш, той пак ще мрънкоти за "Козият рог" и "Оркестър без име". Да не говорим колко са се припознали я в първата дама, я в готвача, я в някой друг и ги е жегнало...

42

Анонимен

преди 14 години

а май другите 10 % пък разбират от качествени филми