245

Deltichko

преди 14 години

До всички, нападащи учителите: престанете с глупостите си! Никой не казва, че само техните захлати са ниски, но не може да се делим по такъв примитивен начин! Българинът от десетилетия изпитва пренебрежение към умствения, труд, така е било и така ще бъде, защото това е вкоренено в мисленето му! Учителите са достойни хора и заслужават уважение! От всичките си учители съм видял само добро, лоша дума не мога да кажа и даже се стигна дотам, че познавам мераклии учители да станат! И моля хора, които и понятие си нямат какво значи да работиш като учител, да не дават некомпетентни съвети! Да си изпее урока всеки може, да влезе в сърцето ти малко люде! Учителите по половин ден се борят за вниманието на невъзпитаните ви деца, които им поверявате с мисъл ,,абе да ми се махне от главата, то е тяхна работа да го възпитават, нали са педагози. И най-вече, престанете с тия глупости за това как се влизало в прословутата педагогика, ***, за ваше сведение всеки учител от начален курс нагоре трябва да има образование по съответната специалност/предмет, който преподава! Лаици, простаци с простаци! Ама то е мислене бе, байно, то не е ракийката и салатката на т.н. нашенец.

244

iva

преди 14 години

Всеки работи това което е учил.Айде стига вече с тея коментарчета.Станете вие учители и ще Ви видим.С тея днешни ***,тва ако са ученици малееееееееее...

243

Анонимен

преди 14 години

Мисля,че на учителите никак не са им малки заплатите!Какво да кажа аз дето работя за 200 лв!А за лекарите да не говорим!Мисля,че прекаляват с претенциите си!

242

Наблюдател №1

преди 14 години

И какво стана сега?!? Пари за по-високи учителски заплати няма, а таван за лекарските заплати също няма... Лекарите и учителите в различни държави ли работят, или всичко зависи от пинистъра за дадения ресор? Уважавам труда и на едните, и на другите, макар да съм разочарован от отношението на лекари към пациенти, които не прилагат Хипократовата клетва. Лично аз бих толерирал учителите, които възпитават и подготвят младото поколение и изграждат ценностната му система!

241

111

преди 14 години

Що си мислиш, че като са по-интелигентни, учителите са минали на фотосинтеза?!

240

123

преди 14 години

Тя е много добре подготвен човек, отличен организатор, човек отдаден на работата си. Тя е там, за да работи, а не е манекен, всички не могат да са красиви като барби, а и не е необходимо ...

239

sas

преди 14 години

За 20 години не остана нито един истински учител. Няма нито един даскал с призвание. Има хора, приети "вишо" с оценка2,25, за да попълнят бройките в педагогическите специалности. Имаме абсолютно НЕГРАМОТНИ учители, непрекъснато ползващи болничини без нужда, на които изобщо не им пука за нашите деца. Познавам поне 10 *** даскалки, които в мое присъствие са наричали децата "***", "простаци","животни","***" и др.

238

селянин

преди 14 години

Тази Коджабашева защо има такава фамилия тя да не е от друга държава.Да предложи и министрите и зам министрите да минат на фотосинтеза,че да има парички за пенсионерите.

237

123

преди 14 години

Те са изключение, но ако трчбва да върши всичко както трябва и той има какво да върши в къщи, но ако преподаваш по специални предмети, БЕЛ, математика ...

236

възрожденец

преди 14 години

Долу ръцете от истинския българския учител Да си учител е ПРИЗВАНИЕ Възрожденските учители са работели почти без пари но В ПОЛЗУ РОДУ А сега само хленчене за пари

235

родител.

преди 14 години

Ти мислиш, че учителите си вършат работата както трябва. Ще ти дам пример. Разговарям с учителката на моя син в пловдивско училище през голямото междучасие. Седнали сме на кафето срущу сградата на училището.Удря звънеца за влизане в час и аз ставам да си ходя. Тя ми казва спокойно, децата ще чакат и си поръчва второ кафе...

234

петя

преди 14 години

Г-жо Коджабашиева, кога министерството ще ревизира училищата? Тези дeлeгирани бюджети, са поредната мафия в държавата. Хора събудете се! Директорите ограбват парите на вашите деца. Колкото и пари да дава държавата за издръжка те пак няма да стигат за оправяне на материалната база. В училищата е отвратително, мръсно, тоалетните са гнусни! Нека специалистите в МОН да разследват изразходването на средствата! Не се сърдете на учителите! Те са едни марионетки в ръцете на директорите-робовладелци!

233

до 234

преди 14 години

Никой не твърди да няма учители, ***. На този етап толкова пари им стигат .

232

hahoo

преди 14 години

Защо ли българинът все гледа в канчето на другия? Защо ли тези дето казват че е лесно да си учител и да се напочиваш като такъв , не станат учители? Защо ли голяма част от родителите не могат да се справят със собствените си 1,2 или3 деца, над които имат права и власт? А как ли се справя учителя с 25-30 чужди деца? Още много въпроси от това естество трябва да вълнуват хората, а не дребните заяждания. Ако всеки в тази държава си вършеше работата съвестно и отговорно нямаше да сме така!!!

231

Do баба Хакерка

преди 14 години

Бабо Хакерке,пак ти казвам да не пишеш за неща от които ама въобще нямаш и понятие.Ако няма учители,нали и децата ще са неграмотни ***,кухаркееее.То не,че сега всички са грамотни,ама учители ако няма хептен зле ще е.И ти не су особено умна,като гледам какви ги пишеш,но учителите поне са те научили да пишеш.

230

tulski

преди 14 години

Те сега на даскалите им свиха перките. В близките 10 г. замразени заплати, а в някои училища и понижени. Това правителство ще ги оправи в живота.

229

дедко-лупка-бабка

преди 14 години

Хе-хе-хе... През ум не ми минава да работя като учител! Става дума за това, че освен хора в пенсионна възраст - никой смислен човек, ако има дори най-малка възможност за нещо различно, не става учител... Резултатът се вижда, дори в този форум - ама грамотност извън училище няма как да се получи!

228

Анонимен

преди 14 години

Учител по физкултура да работи след полунощ Браво на такива даскали

227

баба Хакерка

преди 14 години

Трябва да си много зле да работиш като учител. Има хиляди други възможности ,но за това трябва да си конкурентноспособен.

226

дедко-лупка-бабка

преди 14 години

"...Заплатите им са нормални за работата която вършат..." по-скоро е обратното: за толкова пари - толкова работа! Няма да коментирам работният ден на учителя колко всъщност продължава /щото който не го е видял - не вярва/, пък ако искаш стани учител - да се напочиваш...