169

д-ри УМБАЛ

преди 14 години

Г-жо Министър , УМБАЛ " Св. Георги " повече от 20 години се "управлява " на всички нива от КРАДЦИ и *** ! Изметете ги , но ги предайте на прокуратурата , защото е убидно за достойните служители и граждани тези *** само да бъдат сменяни от още по-големи такива . След което да стават крупни бизнесмени или нагли чиновници .

168

лекар от Пловдив

преди 14 години

За да има справедливост е добре да се потърси съдебна отговорност от ВСИЧКИ директори , заместници и началници в големите пловдивски болници през последните 20 години . Това са подли ,крадливи и мизерни душици ,които крадът от ВСИЧКИ дейности в болниците . За тях е нужун затвор от турски тип , защото престъпленията им са от най-гнусните КРАЖБИ касаещи живота и здравето на хиляди хора . ГЕРБ не направи обратен завой , а назначи за директори на местата на крадците още по-големи крадци и *** .

167

kirov

преди 14 години

Поредния безидеен министър на здравеопазването. Напомпани фрази от типа "Стига сме говорили да започваме да работим" и когато всички очаквахме да започне наистина да прави нещо което да оптимизира системата, тя..... забрани тютюнапушенето. Жалка история.

166

СЕИРДЖИЯ

преди 14 години

Какво ще направиш например за да стимулираш лекарите, и останалия персонал, така че да са дотолкова стимулирани, че като видят пациент в нужда, веднага и овреме да се захванат с него, а не да си го прехвърлят като футболна топка. На мен ми се е случвало поне 3 пъти! Като дойде смяната на кадърния лекар и всичко си дойде на мястото, а около него, бъкано от незнаещи какво да правят некадърници! и се окаже, че оцеляването ти е въпрос на късмет кой ще те приема в деня на постъпване в болница!

165

Анонимен

преди 14 години

Ше оправим работата... кака !

164

СЕИРДЖИЯ

преди 14 години

Нямам търпение да видя най-после дела, е давай да те видим каква ти е ролята, че да те махаме ако не подхождаш, дано свършиш работа в полза на народа, че ако ти се наложи да се лекуваш някога да не се проклиняш за това, което си издействала! Браво за желанието да работиш, но е по-важно какво ще свършиш!

163

Анонимен

преди 14 години

здрасти како Здравке !

162

мале мале

преди 14 години

Звучи ми малко като Винаги готов.Имаше един поздрав по времето на социализма.Преиграва малко като желязната лейди,но пък и пасва на физиономията.

161

ALLIGATOR

преди 14 години

ми 20 години се шегувате бе другарко , е сега май идва време да се смеем ....през зъби , така че внимавайте

160

Анонимен

преди 14 години

не е кумотативна ще я закачам на делкото ли бе бойко та тя първо трябва да е лекар

159

Анонимен

преди 14 години

Баба Яга си е симпатяга

158

Anonym

преди 14 години

Taz ne mi se vijda v chas ....

157

доктор ох боли

преди 14 години

ЛЕКАРИ И РАБОТА БАСИ МАЙТАПА ПО ЦЯЛ ДЕН ВИСАТ В КАФЕТО НА БОЛНИЦАТА ИЛИ ЧАТКАТ НА ЛАПТОПИТЕ ПО КАБИНЕТИТЕ

156

Анонимен

преди 14 години

tai e psixi4no bolna....

155

popaj

преди 14 години

НЕ знам защо, ама тая ми е много противна.

154

Анонимен

преди 14 години

Министър - Кака Здравка априлска шега

153

valentin

преди 14 години

Shegadjiika!

152

macka

преди 14 години

To samoto i izbirane na tazi e edna ogromna shega...dano ne se razbolqvame...sistemata e "Da chuknem na dyrvo!"

151

пациент

преди 14 години

Проф.Борисова - УСПЕХ !!

150

откровено

преди 14 години

Истина е,че некоректните медии търсещи сензация могат да преобърнат смисъла на казаното .Така саботираха реформата в зората й. На практика най- способните и уважавани лекари които бяха сигурни че ще наберат необходимия минимум от 800 ЗОЛ се регистрираха като Дипита.Обаче медииното брадство .....не беше взето под внимание и обърка всич-ко!!