22

Стоянова

преди 14 години

така трябва.ББ е принуден да прави каквото трябва.Дано не спре още в началото,но няма как-за да има държава и да я управлява,са му нужни пари и работеща администрация.Няма откъде да се вземат и двете,освен от самата държава инейната воля да се справи със себе си.Ние,гражданите ,отдавна сме останали сами на себе си.

21

Анонимен

преди 14 години

добър съдия и неподкупен са различни неща. Всяко решение, което съдиите постановят влияе на живота и бита на гражданите. Тези тримата безотговорно и вероятно срещу немалко пари са подарили Пловдивския панаир, при това несъмнено са осъзнавали последиците от действията си, но не им е пукало. Трябва да има закон, които да потърси сметка и да наказва такива престъпници с черни или други тоги, които под прикритието на формализма ощетяват хора и държава.

20

Maina

преди 14 години

Кога го получи този сигнал след като в Капитал бяха обяснили всичко по сделката и то още миналата година?! Тоз сега го получил сигнала. Да живее Big Brother.

19

viki

преди 14 години

Крайно време е този свинар да си ходи в ***. И пак Станишевци и компания са вътре в нещата, но участието е и на съдиите. Вън такива съдии от съдебната система, да ходят нв *** при свинаря.

18

Анонимен

преди 14 години

добри специалисти в крадене

17

Stilyan

преди 14 години

Kradecut vika, vsichki ste kradci, dobre che otkradnah predi vas ...

16

Анонимен

преди 14 години

Имам усещането че съм заобиколен тук от германци..........ха-хаАма едни справедливи и честни хора пишат тук възмутени от това как някакви аборигени хитрували.....На какви се правите бе прости балканци?!На честни германци??НЕ,вие сте обикновени балканци.Толкова крадливи и лъжливи колкото и тези които плюете!

15

Пловдив

преди 14 години

Нищо няма да излезе от всичко,защото на всички ни е ясно че може да се "краде законно" . Дори и да има далаверки те няма да са в противоречие със закона . Които трябва си е вързал гащите (за съжаление)

14

маина

преди 14 години

От доста време Пловдив се нарича Герговград-в него тои коли,беси,назначава полицеиски началници,прокурори,съдии и т.н.Ненапразно досегашните провеки го изкарваха "чист като сълза".Радвам се,че наи-сетне някои му се опъна.Сега е ред на Ветко Арабаджиев-публична таина е откъде са му парите,само прокуратурата "ни лук яла,ни Ветко виждала"

13

Н.Петров

преди 14 години

Да следим под лупа крайния резултат,щото там всичко е съмнително,а шуробаджанащината по съдилищата е повсеместна,особено в този град.

12

Анонимен

преди 14 години

И с микроскоп да ги гледат съдиите винаги са обективни и безгрешни.Всичко ще мине и ще се потули.Остават надеждите,4е някой ден,някой съдия ще бъде поставен от другата страна на банката.

11

Наблюдател №1

преди 14 години

Това, че са добри специалисти не гарантира, че са и с висок морал!

10

анонимен

преди 14 години

така е доста има да се ринат *** в тази държава,всички престъпници в затвора,не по 5/6 а по 50/60 на ден трябва да прибират,само дето може да не му стигне мандата на ББ да ги прибере всичките.даже и нищо друго да не промени пак ще съм доволен,стига да разчисти *** на нацията.то така и така по лошо едва ли може да бъде.

9

Калин

преди 14 години

ГОЦЕ и шайката му БСП кадруваха в съдебната система, най вече във ВСС. Всеки знае, че бившият свинар Гергов е СВИНАРЯ НА УБИЕЦА НА РЕДКИ ЖИВОТНИ, ЛЪЖЕЦА ГОЦЕ!Червени безнесмени....

8

Анонимен

преди 14 години

Те ако не са добри специалисти нямаше да направят сделката така,4е да си жземат 2%,да продадат и да се облажат.Аз що не мога да направя такава сделка,и за тоива и няма да напълнея.

7

Гошо Тъпото

преди 14 години

Днес по една TV,господина Бонева (който някои го помнят като....генерал)сегаизпълнителен директор на Панаира,обясняваше колко е вредно той да е......държавен;като го виждах колко се е....тръснал и напълнял,разбрах за когое полезно да е....частен.

6

иван апостолов

преди 14 години

Сигурно си прав.Само съдиите да не бяха с морал на хиени,каквито са ни умни еее....А на това му се вика престъпен ум.

5

живко сталев

преди 14 години

никога неможе да хванат В КРАЧКА съдия-Българските съдии са много по - умни и квалифицирани от тези,които ги разследват.Само се замислете какви качества и знания трабва да има човек за да стане Съдия.Не ги подценявайте!!!!

4

НИВЕЛИРЪ

преди 14 години

БРАВО на Цецо и на Бойко! 20 години не е направено нищо срещу управляващите, престъпността и корупцията. Всеки ден трябва да има поне по 5-6 арестувани за да се навакса пропуснатото, така че за 5 години да се свърши поне 80% от работата.

3

шифъра на Леонардо

преди 14 години

Да не би да ги разследва Шерлок Холмс и доктор Уотсън та чак под лупа аха ха ха ха.....