56

Балин

преди 14 години

То не е стани да седна а е съдя те да седна! От тая гледна точка човека е прав!

55

dantes

преди 14 години

noviyat oktopod plazna kam mestnata vlast-idvat izbori

54

0

преди 14 години

Стани...да седна

53

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Герб-брег!Много алчност ви отдалечава от брега където сме ние хората.

52

от 55

преди 14 години

поправям се узрпират* :)))

51

Анонимен

преди 14 години

хммм защо ли не се учудвам от тази новина. герб се стремят да узорпират цялата държава и да наложат еднолично управление в стил авторитаризъм. чак им се чудя на тея които фанатизирано ги защитават. хладилника им е празен, нямат какво да ядат, няма какво да облекат, ама иначе са първи застъпници. на мен ми е все едно кой ще управлява, аз не се интересувам мн от политика. татко има бизнес и пари, така че за мен дали ще е БСП или герб ми е все едно. жалко само за заблудените гладни фанатизирани душ

50

Смях до 53

преди 14 години

Колко ограничен трябва да си за да не видиш целта на / активното мероприятие / Бойко !!!! Със Костов са си лика прилика по една и съща схема поставят всички на колене със активно използване на МВР !!!!!!

49

Анонимен

преди 14 години

45 ЕТО ТАЗИ Е ТЕЗАТА КОЯТО СЕГА ДОГАН ПРОКАРВА В ОВЧИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ:КРАДЦИ АМА ДОБРИ- КРАДАТ ДА АМА ДАВАТ И НА КОГО НЕ Е ЯСНО .Добри крадци и убийци няма- ако е добър той няма да убива няма да краде другари турци комунисти.Но това не е лъжица за овчия електорат на дпс.

48

селянин

преди 14 години

Че те нали затова използваха властта си да го арестуват? Ония забравих му името от Държавна сигурност Гербаджията от Варна да може да осуче мангизи от общината тоест да ръководи парите.Аз са чудя тези от държавна сигурност защо не ги избият мамицата им ами постоянно ги държат .

47

Анонимен

преди 14 години

То си е казано - СТАНИ ТА ДА СЕДНА АЗ. Като не се махаш доброволно ще ти намерим цаката.

46

хм

преди 14 години

Бургас си е техен! Време беше и на Варна да видят сметката! Сега всички конкурси ще се печелят от техните фирми. Честито, варналии! Ще видите, какво означава гербеджийско управление!

45

ГЕРБЕР

преди 14 години

Каква изненада. Въобще не го очаквах. Но след като настоява народа, нека да е наш човек.

44

Анонимен

преди 14 години

Ти явно си някой неуспял в живота гений. Поведението ти е присъщо на комплексарите дето само анализират какво са направили другите, а самите те не струват и жалките заплати които получават.

43

Иво

преди 14 години

Проверки,проверки,ревизии,да се провери кой докара заводите в Девня до просешка тояга!Цветанов не спирай до тук-във Варна има много интересни хора-проверете им произхода на капитала.Разбутайте дворците-ще напълните хазната.

42

Анонимен

преди 14 години

Защо е необходимо да почваме да храним гладните въшки? Вземете Москва пети мандат кмета е един и същ. Краде, но прави много и за града. Вземете Хасково малко градче ама свети. Според жителите му кметът им също краде ама дава и на града. Същото е положението с Варна. Нака г-н Йорданов си взема неговото, ама за последните няколко петилетки е най-добрият кмет, който е имала Варна. Вие завистливите само плюете. Сложете си ръка на сърцето и кажете колко от Вас плювачите си плащате всички данъци.

41

С...

преди 14 години

А сега и аз сядам да си надипля паричките в пликчета за почивката на село...

40

С.....

преди 14 години

Много се чудя какви са тези варненци,които защитават Гуцката и Кирчо....Че за три мандата са направили няколко заслона на спирки и са поставили кошчета за ***.Та само от нашите данъци можеха да променят за толкова време цялата инфраструктура на пътищата,а те направиха две кръстовища и те са пълна недомислица....Нали всичко се прави от техните фирмички,да се прави с малко пари,че да остане повечко за тях.А колко общински имоти бяха разпродадени-нямам коментар.

39

Анонимен

преди 14 години

Който ще да е ГЕРБ са по-зле от всички останали взети заедно. За съжаление са нито могат нито знаят как да го направят и действат първосигнално като маймуните

38

Анонимен

преди 14 години

Стани да седна :) Добрата новина е, че рекета ще се прибира само от едно място и ще е по-малък процент !

37

За Един Народ

преди 14 години

Ясно, няма да гласувате за ГЕРБ. А кой ще изберете? БСП, ДПС, РЗС, СК? Кой?