71

Йон

преди 14 години

Този селски крадец от Рила го вкараите у Бобов дол да прави *** на всички там.

70

Абсурд

преди 14 години

Това са скалъпени, неверни обвинения. Жената е невинна. Обвиняват я за неща, които не е направила, защото или просто не ги е направила или не е могла да ги направи, защото по това време не е била директор на касата. Това е абсурд.Направо съм потресен. Утре могат така да обвинят всекиго и за всичко....

69

никой

преди 14 години

На върба в петък! Или когато Бойко падне от власт. Което се случи по-напред ;)

68

някой

преди 14 години

И тази ли Бойко я е срещнал на разклон за гр. Велико Търново? А кога ще повдигне прокуратурата обвинение срещу Цветелина Бориславова?

67

Запознат

преди 14 години

Да и аз ще репоръчам на гусИн премиера едно Тонипиринче, ако не му мине главата от него, поне няма да го заоли нещо друго. На такъв принцип са илачите на Чайкафарма

66

Анонимен

преди 14 години

сега бойко трябва да се замисли кой му дава препоръки,с които се дъни,и да се замисли какви хора го заобикалят.първо да изчисти тях,а после и съдебната с-***.лично аз му стискам палци,защото искам той да ми е прмиер! но почти всичко е прогнило в тази държава,трудно ще намери свестни хора вече.

65

Georgi

преди 14 години

Нека да проверят по какъв начин работи Търговска лига! Защо ли никой от конкурентите и от държавните институции не иска проверка дали се извършват плащания под масата на докторите за да изписват лекарствата на Чайкафарма!

64

доган

преди 14 години

предлагам на мястото на начева да седне....бумбарова да бомбардира квото е останало...или поне масларова..тя има опит в тез работи....

63

Запознат

преди 14 години

Търговска Лига -Хахахааха Крадеца вика дръжте крадеца!!! Колко години ви трябваха да прокарате акредитации за абсурдните ви клиники по кардиология и накрая какво клекнахте и си патихте където и на когото трябва сеге ТК и ТВ се чудят как да си върнат прахосаните милиони и се гушнаха с ББ АМАН

62

+++

преди 14 години

червената зараза трябва да бъде изкоренена заради благото на обикновения човек........

61

Priest

преди 14 години

Мда. Трябва да си много предан на Партията и Вожда, гербер, за да смяташ, че е нормално всички назначени от Борисов да са се оакали, а само той да е чист и неопетнен.

60

Priest

преди 14 години

Абе, аз ли съм единственият, който се чуди на кадровата политика на Борисов ??Нали той си ги назначава хората, а се оказва, че са все некви мошеници. Те ли го лъжат, той ли не си прави труда да ги проучи ? Нали уж най-силните му качества били милиционерските...Хахахаха...Ако това са му най-силните страни, замислете се колко зле ще бъдат слабите му :))

59

Анонимен

преди 14 години

Бойко е от недосегаемите може би

58

Анонимен

преди 14 години

Голем праз

57

Осведомен

преди 14 години

До 44Сбъркал си приятелския кръг на Маргините ...... Започва със Бойко и завършва при него !!!!!!! Като Главен секретар на МВР не смееше да ги привика на разпит а камо ли да ги задържи нали си пиеха заедно кафето всеки ден.

56

Анонимен

преди 14 години

Емил Райнов си искал милиони рушвети от "Търговска лига"Райнов е обвинен, че в съучастие с Битолски си е поискал над 17 млн. лв. от шефа на Търговска лига за времето от юли до декември 2005 г, което е 7% от годишния оборот на компанията. Бившият зам.-министър изнудил за рушвета, за да ходатайства Търговска лига да спечели и изпълни обществените поръчки за доставки на лекарства на здравното министерство и НЗОК.Две години по-късно, през юли 2007 г., Райнов, пак с помагач Битолски, си поискал пак за същата услуга от изпълнителния директор на Търговска лига под масата близо 11 млн. лв., което пак било 7 на сто от годишния оборот на дружеството.Райнов си издействал подкупа, за да упражни влияние от зам.-министерския си пост и най-вече от шефското си място начело на УС на Здравната каса при вземане на решението за сключването на договори за оказване на медицинска помощ в болнични заведения за инванзивна кардиология на "Търговска Лига-АД".Помагачът Веладин Битолски пък е обвинен, защото е изразил готовност да бъде куриер по тъмната сделка да взема парите от Търговска лига и да ги предава на Емил Райнов.Паричната гаранция и на тримата обвиняеми е 2000 лв.Начева, Райнов и Битолски изгърмяли покрай НаневПрокуратурата се натъкнала на следите на тези нарушения покрай разследването на вече бившия здравен министър Божидар Нанев, който бе обвинен за сключване на две неизгодни сделки за доставка на препарати против свински грип. Според говорителя на Върховната касационна прокуратура Стелияна Кожухарова прокуратурата търси отговор на въпроса коя институция може да извършва проверка на НЗОК.До момента единственият орган, който има тези правомощия, е Сметната палата, която обаче извършва проверки по искане на парламента или планово. Това означава, че невинаги в НЗОК може да бъде правен одит. Прокуратурата е установила и нередности при провеждането на конкурси за управители на РЗОК.

55

Анонимен

преди 14 години

Явно става въпрос за " Български Кардиологичен Институт" на чиято интернет страница се забелязва, че има представителства във Варна , Велико Търново, Плевен и Ямбол. Съще така прави впечатление на не безизвестния здравен фонд Dall Bogg : живот и здраве , чиито реклами излъчваха и по телевизията

54

Баба Гицка

преди 14 години

Аз съм от тези, на които се е наложило да се лекуват във ВМА. Накратко, вместо 7 дни, както се полагаше по ЗК за тази операция, се наложи да стоя 11 дни, бяха включени и допълнителни лекарства. След като ме изписаха, проверих цените на тези лекарства - само антибиотика за 1 ден струваше около 150 лв. Лечението с тях беше 5 дни. Кой мислите, че плати тези лекарства? Със сигурност не аз. През тези 11 дни не съм купила или дала пари за каквото и да е лекарство.

53

Поздрав от Дарфур

преди 14 години

Нещата започват да си идват на мястото. Борисов тържествено обяви на изборите, че ги е спечелил даже и в Каспичан и сега естествено трябва да напълни и тамошната болница с болни за да се отблагодари за подкрепата на тамошните Граждани за Етиопско Разрушаване на България.

52

до 44

преди 14 години

Чува се , че Премянов по прякор от младежките си години Красьо Водката е много близък с групировката която си купи Варна - ***