18

Петко

преди 14 години

Немога да разбера,защо ги спонсорирате?Невярвам да нямат 2000лв.Ако нямат 2бона,закакво са им деца?Много странна работа.

17

милен

преди 14 години

бургас може и повече убеден съм

16

НЛО

преди 14 години

На толкова се оценява един човешки живот.1000 евра.

15

Анонимен

преди 14 години

инвитро=ГМО човек

14

гого

преди 14 години

Ето това е хубава новина, има светлина в тунела. Няма нищо по хубаво от радостта да станеш родител. БРАВО!!!

13

Алф

преди 14 години

До: НякойПарите са много малко, така е. Но дори това е "светлина в края на тунела" - съвсем доскоро не даваха никакви пари. Представи си как хора без никакви средства се принуждават да си продадат жилището, след което може да се окаже че всичко е било напразно - при само 30% успеваемост.

12

Анонимен

преди 14 години

Ами я ти се замисли защо на ромите не им се налага да прибягват до инвитро?

11

Някой

преди 14 години

Тази новина е колкото смешна, толкова и жалка. На фона на масовите проблеми с безплодието при младите двойки и на цените за извършване на ин витро процедура, общинарите направо са сцепили мрака с това си решение. Замислете се, една процедурая изобщо не струва 2000 лв а двойно повече. И още - отпуснати са средства за ЦЕЛИ 9 ДВОЙКИ !! Браво, нека не се чудим защо ромите скоро ще ни надминат като брой население - и тогава вече ще втасаме.

10

неутрално

преди 14 години

Браво ! Честито!....Благодарете на добрите хора , въвели тази инициатива! Помнете!...Когато Господ помага - никой не може да пречи!...Отидете в хам и се помолете и предварително благодарете !

9

анонимен

преди 14 години

Браво на бургазлии!Абе хора гледайте положително на всяко добро нещо!Пожелавам успех на всички , които ще се възползват от парите!

8

1000

преди 14 години

дано, някога тези процедури ги финансира изцяло държавата!

7

Анонимен

преди 14 години

Това дали някой иска да осинови или не, е въпрос на личен избор, на финансова възможност, и не на последно място - не е свързано с безплодие и проблеми.Всеки, който желае, може да осинови, независимо дали има или не деца. Аз приветствам усилията на хората, правещи опит след опит и не губещи надежда!

6

Анонимен

преди 14 години

Ти от "Българската раса" ли си? Щото много не го владееш българския...

5

Анонимен

преди 14 години

Защо не искат да осиновяват хората, ами трябва да се харчат хиляди левове вместо това? Само и само децата да са биологично техни. А неосиновените деца после стават престъпници.

4

AZ

преди 14 години

ДА 2000 ЛВ. ЩЕ СТИГНАТ САМО ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ С ПРЪДНЯ БОЯ КАК СТАВА ИЗЛАГАТЕ СЕ БЕ НЕ ВИ ЛИ Е ИЗСРАМ ВМЕСТО ДА ГЛЕДАТЕ КАК ВСЕ ПОВЕЧЕ ЖЕНИ ДА РАЖДАТ ДА ИМА БЪЛГАРСКО ПОКОЛЕНИЕ ВИЕ СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА НИ ЗАТРИЕТЕ ПОД ГРЪЦКО ТУРСКО СЪХРАНИХМЕ БЪЛГАРСКАТА РАСА СЕГА ПОД БЪЛГАРСКО НОЖА И *** НЕ ВИ Е ИЗСРАМ

3

Бургас

преди 14 години

крайно време беше и в Бургас да има лаборатория:)ако има и лекар които да обслужва тези семейства ще е още по добре, вместо да се ходи на мъчителни пътувания до София всеки месец

2

Анонимен

преди 14 години

Ха ,бебе в аквариум!!

1

Анонимен

преди 14 години

За повече българчета! Искрено пожелавам успех на всички, които се опитват да направят и невъзможното, за да бъдат родители!