23

Николай

преди 14 години

Балък си ти,защото в следствие егологичното замърсяване само можеш да плюеш.А и едва ли ще разбереш какво е Егология.

22

ъVь

преди 14 години

Ще става все по Богат като има Балъци да му чатът книгата

21

ь+Х

преди 14 години

Ако не беше президент кои ще му прочете книгите на тоз ве ? Сигорен съм че тоз не е милионер а Милиярдер всички знаем как се става и особено ако си на висок пост. Масоните пак излъгаха Американците и си поставиха кукла на мястото на предишната кукла Буш . Войната продължава и в страната нищо не им се е подобрило. Същата работа сме и тука .. и там има Овце и Тука също

20

опала

преди 14 години

Който си го може си го може

19

анонимен

преди 14 години

Преди не до там много години , и-бай Тошо беше много четан.

18

токо

преди 14 години

Мислиш ли,че като струва 8 долара книгата,то всичките 8 отиват в джоба на Обама,може би според теб издателя и търговеца нищо не получават,а също така и няма разходи и за отпечатването на самата книга?Според мен,трябва малко да си коригираш изчисленията.

17

БАТ САЛИ

преди 14 години

СЛЕД 20 ГОДИНИ .. *** ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

16

colobur

преди 14 години

Ихааа, само толкова ли е спечелил? Ако приемем че всичкия приход е от продажбата на книгата,и имаме в предвид че западен Изсраел е с население към 300 милиона,приемаме че е печелил по 1 долар, то тогава се питам- дали другаря Обама е много четен автор! ИИИИхаааааааааа! Един велик българин навремето е казал- *** НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

15

Николай

преди 14 години

До НОВ СВЕТОВЕН РЕДДа съм ти написъл,че книгата му не е станала популярна след като той е станал президент????????????И с теорята ти за дърпане на конци,и т с тоя ник не ми говори за смешен,и не се взимай много на сериозно.Да той Обама,но ти няма да разбереш какво означава това просто защото си щракач-плювач.

14

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 14 години

Ако не беше Президент кои ще му про'ете книгата ве .. не ставаXте смешни Обама 'е Обама ... и на него му дърпат конците МАСОНИТЕ !

13

Даола

преди 14 години

Горбачов спечели милиони от лекции.Няма значение дали можеш да пишеш - важното е да си президент. Защо иначе е тази битка за властта?Няма по-голямо облагодетелстване от това да си на високия пост. И няма никакво значение каква е системата.

12

d

преди 14 години

tova e samo za 1 godina i kato se ima predvid, 4e knigata e ot baq vreme sas sigurnost prodajbite sa i dosta po-golemi. Vsu6tnost ti i edin list ne si prodal, tui 4e si trai!!!

11

петрол

преди 14 години

Сигурно си прав. Всеки от тези президенти, министри знае много неща и не всеки може да стане такъв, дори и с връзки да е, дори и удобен някому да е. Много са нещата, които се искат за това. Аз няма да я прочета, но зная, че щом е писал книга човек, не малко интелект се иска за това и знания. Та ще да е интересна, сигурно.

10

Николай

преди 14 години

Книгата на Обама "Баща ми и аз" е и на българският пазар и е писан.а много преди да си помисли да става президент,за това никой не може да го обвини в популизъм.И книгата е страхотна.Искренно я препоръчвам.Да разберете за какъв невероятен човек става въпрос.И че нищо не му е дошло даром.

9

me

преди 14 години

Книгата на Обама в амазона е 8 долара. Това прави по-малко от 700,000 човека, които са си я купили. За страна от 306.000.000 (само САЩ, без останалия свят, който също купува), това прави 0.2%. От друга страна 63.7 милиона са гласували на изборите за него, което пък прави 1.1% от хората които му вярват. Това е супер скромно. В процентно отношение сигурно брошурката на СтаниШеф с вицове се представя по-добре.

8

петрол

преди 14 години

Може да направи, както казваш. Но ние ще им изпратим нашите джебчии, на автобусите и ще им откраднат картата. Пък, ако се амбицират, може и ракетите да им свият. Тука улична шахта и ограда не останаха. На една докторка и свиха цяла чанта, а ти за една карта се чудиш. Само да хванат един от МВР и им го пращаме, веднага.

7

Ю ТУ

преди 14 години

ами че те са си господари бе, дарлинг. тоя с едно изречение може да направи така, че България да я няма. това как иначе да го наречеш?

6

Петрол

преди 14 години

Че кво се фука? Аз също спечелих 5,5 млн., Но са нано-микро-стотинки. И , ако се калкулират, по съвременен курс, прави 555,55 лева. Като им махнеш данъците - нищо не остана. Да, но ми е кеф да ги смятам. Математиката е велика наука. А тези са спестили, от разходи по транспорта, на войници, в Ирак или Афганистан. Икономии правят и затова ще да е. Баровци са - спор няма. Кога ли ще стана и аз. И дали? Икономикс, трябва. Учих го, но явно не е както трябва. Пак - отначало!

5

ФЪК ОФФ

преди 14 години

Тез са същите дяволи като нашите управници .. имат се за Господари а нас за роби

4

Анонимен

преди 14 години

Ами нищо за учудване.Доган дава консултации,Обама пише книги.Така е в цял свят.Да не мислите ,че ние сме открили топлата вода