10

Бай Лукан

преди 14 години

Едно време съм чукал че затворниците чукат камъни.Какъв е проблема във всеки затвор всеки ден да се карат по няколко скални къса и бандягите да ги дробят надребно.Хем ще има с какво да се пълнят дупките хем ще се научат на труд та като излязат да продължат да се трудят а не пак да хванат лошия път.СПОРЕД МЕН ТРУДА В ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ДА МОЖЕ ЗАТВОРНИЦИТЕ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ ЗАЩОТО СЕГА ВСЕКИ ДЕН ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗА ВСЕКИ ЗАТВОРНИК ПО 18 ЛЕВА ЗА ОХРАНА И ХРАНА-КАТО НА ХОТЕЛ СА !!!

9

Калин

преди 14 години

Спокойно и на вън е така хаха

8

siko

преди 14 години

докато законодателството в България не се промени,и държавата няма да се оправи.колко е лесно да се приеме смъртното наказани.малко от Крумовите закони и България ще е един рай.

7

Анонимен

преди 14 години

ЗАТВОРНИЦИТЕ ДА РАБОТЯТ.ЯВНО СА РАЗБРАЛИ ЗАЩО ИМА ТАБЕЛА НА ЛАГЕРА АУШВИЦ- Аrbait macht fvei ( ТРУДЪТ ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН) . ИМА И ХОРА И ЗАТВОРА КАТО ИЗЛЕЗАТ ДА СТАНАТ ЧОВЕЦИ

6

Олеле

преди 14 години

Сетили се, че им се работи. Да си го лежат наказанието.

5

баба Хакерка

преди 14 години

Чудя се, защо не са се вдигнали на бунт преди да бъдат осъдени. Ако работеха тогава, а не правиха престъпления, сега нямаше да са в затвора.И да попитам, откога затвора е преименуван на възпитателно заведение? Може би за да не накърним изконните човешки права на престъпниците и да не ги обиждаме? Защото друго звучи "влизам в затвора" (там си престъпник и затворник) и съвсем друго "Влизам във възпитателно заведение"( звучи като невинно дете което трябва да го възпитават добрички учителки)

4

Анонимен

преди 14 години

защото половината ще избягат, а за да не стане това, трябва двойно повече полицаи да ги пазят. и не е изгодна

3

Zemevladelec

преди 14 години

Защо не ги назначат да поставят павета, плочки и т.н по улиците ? Преди време май даже и в строителството работиха за да се намалят присъдите.

2

uzi

преди 14 години

то няма работа за свободните та за панделата... да бе мирно седяло не би......

1

Анонимен

преди 14 години

Дае превъзпитаваш човек без да му даваш възможност да работи е трудна, за да не кажем невъзможна ралота ! Нали в крайна сметка целта на затвора е именно в това да превъзпита сгрешилия и да го върне в обществото променен !