314

Шушумигов

преди 13 години

Кабинет с Костов ще е окончателен провал за фашистите от БСП и тяхната икономическо-финансова мафия!

313

Анонимен

преди 13 години

Кабинет с Костов е пълен и окончателен провал за България.

312

Анонимен

преди 14 години

КАКВО СЕ ЧУДИМ И КОСТОВ И ПЕТКОВ СИ БЯХА СЛУГИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕНГЕТА И СЕГА ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ГИ АКТИВИЗИРАТ

311

Анонимен

преди 14 години

О СТИГА С ТИЯ СТАРИ МУЦУНИ ...КОСТОВ КР.ПЕТКОВ ВСЕ КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ НА ПРЕХОДА ПОВРЪЩА НИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТЯХ ,СТАНИШЕВЦИ,ДОГАНОВЦИ,САКСОВЕ ПЪРДЯЛНИЦИ

310

Васко

преди 14 години

Не знам какво е спасението , но едно друго нещо го знам със сигурност. 95 % от правителството на костов е за по 20-30 години затвор , а бакърджиев - за доживотен.

309

За

преди 14 години

Гаргамел-в затвора!! Там му е мястото...

308

бау-бау-бау-бау

преди 14 години

к.петков е вентилатор и целофан едновременно. Следователно, трябва да се държи надалече от цивилизовано общество. А какви си ги дъвче самичък (и сигурно има поръчение да ги дъвче с всичка сила нонстоп), си е негов проблем.Прозрачно добре, приказките на к.петков се вписват с неонови букви в програмата на станишев и първанов "не могат да ми затворят устата".Иначе, керванът си върви, а по старо правило винаги е имал ЦИРК-ШОУ-придружители отстрани по пътя. Нищо ново под слънцето.

307

приватизатор

преди 14 години

Значи,става много интересно!Червения Петков препоръчва "тъмносиния"Костов за ...министър!?Естествено,на финансите,нали така!?Въпроса е,какво ще "управлява" Костов,след като не останаха заводи за продаване и ТКЗС за разтурване!?:)

306

Чичковци

преди 14 години

Командира =Троянския кон на бсп.

305

Анонимен

преди 14 години

Че Герб може да си загуби електората,спор няма,но че Гаргамел ще "прилапа тъпия електорат" много ме съмнява!По скоро ще остане извън парламента драгоманския ***!Щото нататък вървят работите!

304

До SAPATA

преди 14 години

SAPATA, я преведи йероглифите, че не разбирам, какво пише. Сещам се за една карикатура в "Пънч" - той на съпругата: "Казвах ти да не купуваш тениска с надпис, на който не знаеш значението!", а наоколо японци, които се търкалят от смях. Предполагам, че твоите се предеждат:"*** и злобен съм! Хапя!". А може и да значи "Миризлива обувка".

303

SAPATA

преди 14 години

за 332 Ти да не си бебе? Да ти се осигурява хляб. Че ела да те осиновя,бре!

302

nemam nervi

преди 14 години

За съжаление ГЕРБ ни осигури зрелища, но не и ХЛЯБ

301

мисля, че

преди 14 години

Мисля, че самите вие си противоречите. Ревете, че Костов бил голяма работа, велик експерт. А пак готвите избори. Ами, ако сте кадърни, решете проблема, за да сме българите добре! Изборите сменят лицата, но не решават проблеми. Проблемите се решават с правилна работа. Писна ми от всякакви партии и лицемерие, вече. Просто не искате да решите проблеми, а се оправдавате и едните и другите. Трябва да има желание и работа, а не отказване и избори. Видяхме, досега че не вървят работите. Ами работете!

300

мисля, че

преди 14 години

Прав си. КТ "Подкрепа" е извършила толкова вредни за работниците действия, през годините, че ако не беше, то работните заплати, щяха да са и по-високи. Голяма мафия е това пристрастната синдикална организация. Електората пълни сметките, а шефовете се пазарят, с този и онзи. И все са на далавера. ами нали, когато има избори, профсъюзите вземат комисиионни, за да гласуват, за някого? че как няма все да искат избори? И по три пъти на ден, ще правят, ако може.

299

вирус

преди 14 години

Костов тебе да е самоубиец да се качи в издънения кораб наречен ГЕРБ.Ваньо само си мълчи глеа сеира на Бибко.После ще му прилапа тъпия електорат,а Бибко на ***.

298

zz

преди 14 години

Защо ръководител на профсъюз се занимава с политически анализ??? Смиатам, че тяхната работа се състео в нещо съвсем различно. Имам усещане, че тези хорица се домогват до власт или изпълняват нечие поръчение.

297

мисля, че

преди 14 години

Мисля, че ставате направо гадни и едните и другите. Мисля, че от изборите печелят ваши печатарски и други фирми. Мисля, че ще трябва да бъдете осъдени, щото 20 години не сте в състояние да ги оправите, а само ги доразваляте. Мисля, че от толкова избори, бюджетна отънява и отива във вашите джобове. Миксля, че сте не по-малки садисти към българският народ, от външни врагове. Мисля, че вече няма да гласувам за никого от вас - сигурен съм, който и да е. Отвратен съм и в ума си.

296

КИрУ

преди 14 години

Като гласувахме за Б.Б. си мислихме, че гласуваме само за него, то се оказа, че нее точно така. Винаги има неяснота кой точно ще ни управлява. Ако знаех, че министрите ще са тези нямаше да гласувам. Само Ц.Ц. върши някаква работа...от която уви няма голяма полза. Лошото в нашата държавка е, че за който и да гласуваме ще е все същото. Държава няма и невярвам от рас да стане...Все ще ни лъжат, все ще сме бедни и грабени....Изход който може да излиза и това е ...

295

МУСТАФА

преди 14 години

Ти в качеството на какъв експерт си позволяваш тези оценки ? Какъв ти е занаята питам ? Икономис, финансист, юрист, ........ ?