248

Прашчо

преди 14 години

Питам Ви? Защо гласувате - уж сте бедни!!!

247

НЕДА

преди 14 години

Срам и безумие. Показ на *** и ***. Нека да си живеят в техния свят и никой да не ги вижда. На децата не можеш да им забраниш, така те имат извратена представа за живота, още от малки. СРАМ!!!

246

Chico

преди 14 години

Пък има и нещо друго. Като не ви харесва, защо го гледате ? Толкова много канали има...Обърнете му гръб, бе хора. Спрете да говорите за него, не го гледайте, не се интересувайте от това предаване, свалете му рейтинга до минимум и то ще си падне по естествен път. Като има зрители, ще го има и предаването, ако няма зрители, ще си умре само.

245

Chico

преди 14 години

Ами, каквито са хората, такова и предаването. Това е реалити, не е сценарии. Това са хората на България, това е реалноста в държавата, сред такива хора живеете там. Разбира се, че цензура трябва да има, защото нискоинтелигентните хора подражават на простотията и низоста и ги приемат, като нещо нормално. Подобни неща могат да се видят само в българския и руския формат.

244

аут

преди 14 години

самото предаване не е обида за обществото ни, а участниците в него - не са виновни хората, че това, което показват е около нас. от друга страна също подкрепям засиленият контрол на излъчваното. под заплаха са не само децата. ники кънчев излизаше с номера за свобода на телевизията и словото и т.н...но контрол е необходим!

243

анонимен

преди 14 години

най *** и унижаващо досттойнството на човек предаване...и също най голямата машина за печелене на пари на гърбъ на българина...НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !

242

Анонимен

преди 14 години

Голямо браво на г-н Цветанов за решението!!!Биг Брадър е огрома обида за обществото ни и жалкото е че много хора не го разбират.Искат да гледат помията в такива пропаднали семейстша и общества.Предполагам по такъв начин се залъгват, че са добре и има какво да коментират.P.S. не е свързано много с темата, но в България сме свикнали да се месим в живота на околните, без да сме оправили собствения си!

241

Вън от България!

преди 14 години

Какво "браво" на СЕМ? Трябваше ли да започнат масови протести срещу гнусното шоу, за да се усетят? Защо не се намесват?? Затова ли си продаваме телевизиите, чужденци да разпространяват у нас вижданията си за развлечения, морал и т.н? Малко ли сме изпростели за последните 20 години, та все по-агресивно скудоумие да ни залива от екрана? Децата не винаги са под родителски контрол. В училищата само за това и подобни предавания се говори, не за книги, културни прояви, родолюбие. Спрете овреме!

240

СЕМ е отговорен!

преди 14 години

Строги санкции и срещу СЕМ! Доц. ЛОЗАНОВ, къде бяхте лично Вие,когато се допусна изобщо това шоу по българска телевизия? Много е късно да поставяте часови граници за предаването! Само не отговаряйте като много от зрителите: като не искайте, не гледайте! Възрастният човек има критерии, възпитание, задръжки.Но ДЕЦАТА? Те се оформят като личности и с участието на медиите. И тук е огромната им отговорност! Какъв преподавател сте Вие? Какво говорите на бъдещите ни журналисти?Парите ли са най-важното?

239

Анонимен

преди 14 години

Това шоу е срам за българската нация.Трябва да отнемат лиценза на цялата телевизия.

238

Анонимен

преди 14 години

То е създадена цяла индустрия за насаждане на простащина и най долни страсти в хората, после да ходят като зомбирани. Не са само Андрей и Иван, вземете и пресата и другите телевизии с подобни предавания.

237

меч

преди 14 години

а какво ще кажите за тези дрисоци иван и андрей. тези *** са толкова вредни за младото поколение че ще дава отражение върху възпитанието им дълго време.

236

Анонимен

преди 14 години

Това долно предаване трябва да се забрани, а създадетелите да се глобят яко, за да не могат никога повече да се гаврят със зрителите. Защото предаването не е от вчера

235

анонимен

преди 14 години

призовавам хилядите наивници....не гласувайте за да им пълните гушите и печелят на ваш гръб

234

Анонимен

преди 14 години

Blaze ti. Az bqh na gosti i me nakaraha da go gledam okolo 30-40 minuti!!!! I se sasqgat kato gi pitam dali sanormalni......

233

ne na 4algata 3

преди 14 години

do 241Ako stane tova se vra6tam v Bg......moje bi!

232

-

преди 14 години

Б Р А В О, С Е М. Но моля Ви се не чакайте някой да Ви подканя, за да направите нещо. Защитавайте децата Си, закриляйте зрителя, както правите с Вашите семейства, уважаеми членове на СЕМ.

231

не на чалгата2

преди 14 години

няма ли някой най-накрая да ги спре тези *** и гнусната чалга да се забрани със закон

230

нен на чалгата

преди 14 години

единственото което ме радва истински че 99% от коментарите са срещу тази помия давана по така наречената ни бг бълвоч телевизия

229

sasa

преди 14 години

Пффф, това шоу гледа ли го някой?