362

Анонимен

преди 14 години

Ще използвам директен език "*** ***"......Пълна подигравка..Хората умират ние нека се смеем

361

Vasileva

преди 14 години

Zashto gi suzdavash Gospodi, kato posle zabravqsh za tqh!

360

Анонимен

преди 14 години

Такива хора нямат място като управници или каквото и да е било, които си затварят очите за действителността, в която се нямира здравната ни система както и всичко останало, а тя моля ти се ще се усмихва и всичко ще е наред, състоянието е плачевно и с всяка изминала година става все по - зле! Затова толкова млади хора напускат страната ни за по - добро бъдеще в чужбина! Но, оставаме с надеждата, че България ще се оправи едва тогава когато се появат действащи и здраво мислещи хора за бъдещето й.

359

Анонимен

преди 14 години

Добре ги оряза проф-Борисова ..........с усмивка!!

358

До 385

преди 14 години

Не мислиш ли ,че е абсолютно права?!?1ЖурнаЛЯта се дънят по всички направления. Да виждате във въпросите им да прозира интелект или грижа за здравето на нацията??

357

ico

преди 14 години

Тая ще ни разкаже играта само като си се усмихва :}

356

Анонимен

преди 14 години

Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно!

355

Очарователна!

преди 14 години

Най-добре журналистите да престанат изобщо да обръщат внимание на нашите политици. Никакви интервюта, никакви новини! Превеждайте интервюта от чуждата преса с истински политици и специалисти, по телевизиите пускайте музика- за всички вкусове- и филми всякакви. По-добре ще се чувстваме! Откажете се от тези хора, както те отказват 20 г. да направят нещо за нас. Ние и сами ще се оправим! Ще си работим кой каквото и където може, ще си живеем и забавляваме и без тях.

354

Анонимен

преди 14 години

Не виждате ли че тая просто си прави гаргара с журналята? Може и нищо да й няма на жената, това си го прави нарочно.

353

Ами сега?

преди 14 години

Да, и тази е добре! Какво ли още ни чака? Наистина ли не останаха адекватни хора в България?

352

Razo4arovan

преди 14 години

Vuzmojno li e tazi neadekvatna jena da e budehtiqt minictur na zdraveopazvaneto,Kakuv ujac,kakva izlagatsiq za pravitelctvoto na BB

351

_I_

преди 14 години

Като се загледа човек, то май всичките от екипа му на ББ са strange birds! Боже, "само щяла да се усмихва!?"

350

Батко

преди 14 години

Това е несериозна работа. Нищо добро не чака пациентите. Тя ще е най-бодливия таралеж в гащите на правителтвото. И най-лесната мишена.

349

гольо

преди 14 години

Бойко, къде намери тая откачалка бе мама му стара? Толкова ли няма нормални специалисти по медицински и здравен мениджмънт? Не прекалявай с шоуто, защото тия вампири, които измъкваш от вакуума, ще те провалят, казвам ти това от опит!

348

loren

преди 14 години

Ne moga da povjarvam nito na ochite si, nito na ushite si. Ostanah kato vtrestena kogato vidjah klipa. Ne mozhe da ni upravljavat takiva oligofreni i ne mi se misli za zdraveopazvaneto.

347

burazlia

преди 14 години

До когаТук в Бургас ако се разболееш и нямаш достатъчно пари и време да потърсиш другаде лечение по добре си стои в кащи поне ще умреш сред близките сиболницата е бакалницалекарите вав франциаи да чакаме нещо да промени тази особа....боже помогни ми да сам здрав....

346

ash

преди 14 години

dokato se ohilish i se ozubish .... vika6e baba mi

345

zhka

преди 14 години

Защо ли ми се натрапва в съзнанието като я гледам нея - Румяна Желева??? Като, че ли са изляти от ЕДИН КАЛЪП! Слабо е да се каже -УЖАС!

344

лекар

преди 14 години

ти си много луда

343

Иван Петров

преди 14 години

Арогантното поведение бе от страна на репортерите! Това е компромат целящ да удари по правителството на Бойко Борисов. Репортерите не бяха спазили регламента на конференцията нито учтиво изчакаха самото заседание.