180

AZ

преди 14 години

По-добре тази популистична партийка /Популизмът е термин с латински произход (от populus - народ) /виж демагогия/. В българския език популизъм е заемка от френския (populisme) и се свързва с бурните исторически събития от Френската революция. Терминът се използва за политическа насоченост на обществена група или индивид:-Разнородни обществено-политически течения и движения насочени към суверена, издигащи идеи за пряко участие на народа в управлението и стимулиране на недоверието в държавните институции.-Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми)./Да спре да ни излагат вмро и скат пред ЕС,съседите ни и Света!Парламента ,Премиера и Правителството ни да им потърсат отговорност за размириците които създава заради обслужване на собствените си партийни интереси за печелене на лични дивиденти заради предстоящите избори усилено и умишлено работещи в ощърб и против интересите на РБългария!Ако Турция е готова и отговаря на всички условия -не сме ние тези които ще определят тази икономически стабилна и добре развита държава да бъде част от ЕС!Една партийка която няма място в Българският Парламент няма право да дава мнения и да предприема действия обтягащи близките ни добри съседски отношения с РТурция!

179

DIMATA

преди 14 години

KOI GI ISKA TIA IZOSTANALI ZASEDNALI V SREDNOVEKOVIETO OTREPKI, DA SI STOIAT V ANADOLA. MNOGO SE RADVAM CHE V BYLGARIQ DUMATA TURCHIN E OBIDNA I MRYZNA DUMA:)

178

Анонимен

преди 14 години

Верно е, и слава богу. Добре че западняците не я искат.И пиши България с главна буква бе фес.

177

евроскепсис

преди 14 години

До 10:Тя е паднала одавна, ами нашите простаци-управници й се гъзят по навик,както се гъзеха и на другите.Ако стане така, че от бг. й отворят вратата, ще бъде поради невежество, простотия,страх и липса на трайна национална концепция на родните ни продажници.Бог да пази България от лоши управници, *** народ и безмозъчни политици!

176

Анти

преди 14 години

Аз съм" ЗА". Само трябва да се изясни къде и откога!! НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС!!! Те са доказали и пред французи и пред германци,че не са европейци!! Преди време французите им забраниха да носят забрадки в държавни институций ,те роптаеха!! Германците ,също са пропищяли от тях!! Не ги ли виждате ,когато минават през българия с немски номера на колите си...Немски номер ,а вътре забрадка!! Нищо европейско няма в анадолците и няма и да има!!

175

Българин

преди 14 години

Каквото и да коментираме, това е подписка за свикване на референдум по изключително важен за България въпрос. Нека всеки българин да осигури подкрепа със своя подпис и тези на своите близки. Тези 200 000 подписа, а защо не и 500 000 трябва да ги съберем!

174

Анти

преди 14 години

Мноого си прав,но едва ли точно ти,невежо можеш да коментираш!! България е била и ще пребъде ,въпреки всички,въпреки всичко и напук на продажници и демагози ,като теб!!

173

Анти

преди 14 години

И още нещо-ти не си фактолог ,а продажен педаролог!!

172

Анти

преди 14 години

Прекалено *** си ,за да ги разбереш!! Фактите са факти,защото света ги познава,***!!

171

Анонимен

преди 14 години

Едното не пречи на другото.

170

;)

преди 14 години

Прав си али. Без нова екскурзия няма да се оправим.

169

Анонимен

преди 14 години

Да разлаем кучетата!

168

сердар

преди 14 години

Ако продължава така народа в BG ще мре от глад и няма да има кой да се подписва :)) Те по добре да мислят как да оправят положението тук....

167

али

преди 14 години

Се чудят как да привличат внимание... последната държавя от която зависи членството на Турция е българия . Колкото и да се дерете няма полза ....

166

XXX

преди 14 години

ЮНЕСКО ако не си чувал е една сериозна световна организация. Ти не четеш ли?

165

някой

преди 14 години

да има подписка и в малките градове тука сме по-големи националисти

164

Аз

преди 14 години

Стига сте спорили. Кажете къде ще е тая подписка да отида да се подпиша.

163

7777

преди 14 години

Fanatik,tyrciq e nai stariq kandidat i nikoga nqma da vleze,ne go li razbraxte!!Priberete v Tyrciq,ne razbraxte li 4e Evropa vi mrazi

162

Faktolog

преди 14 години

Тия факти защо ли не са известни на европейските и световни исторически кръгове? Имам чувството че болното ти мозъче почнало прекалено много да си фантазира...На тия "факти" може да се отговори само със следното- Гладна кокошка просо сънува.

161

Atilla

преди 14 години

Някакви дриплювци и мърди от шайка, чийто шеф мяза на угоена ***, не ще имат думата относно членството на Турция в ЕС... Турците сами ще решат дали държавата им ще е член на ЕС или не. Независимо от всичко това , рано или късно Европа ще бъде част от турската държава...